2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım peçete parçalanıp vajina içine minik parcalar kaçabiliyo ve peçeteler hiç hijyenik değil bende hep peçete koyuyodum annem duyunca çok kızdı bana böyle bir yöntem uygulamamı söyledi ve çok faydasını gördüm ben

Canım tabiki heyecanlanıcaz her ay başka çare yok. Benimde ağrılarım başladı oldum zannettim koştum wc ye ama akıntıymış hakkımızda hayırlısı olsun canım Allah büyük elbet vakti zamanı vardır

Canim sana test almak nasip olmuyorsa vardir bunda bir hayir bekle bence

Arkadaşım hamile ona sevindim eşime söyledim dün akşam oda sende doğurganlık yok dedi ağladım kıza bak evleneli 2 ay oldu bide sana bak 6 ay oldu dedi
Esler neden bu kadar anlayissiz oluyor sanki tek basina yapiyorsunda lafa bak ayip etmis esin canim

Kızlar bakarmısınız .
Paylaştım .

Eklentiler

• 20161129_231918.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 83
Folik asit devlet karsılamadı gecen ay aldım da :/ adet olunca bıraktım gıcık oldum hayvan gıbı iştah açıyo zaten

Bir gariplik var ama çözemedim ben 19 kasımda dr gittiğimde aldım devlet karşılamıyor falan demediler. Gayet de az bi para ödedim. 50 tabletti bitince bakalım ne olacak :)

Kızlar bakarmısınız .
Paylaştım .

Canım doktorlar genelde hasta psikolojisi nedir bilmiyorlar. Onlar robotlasmis gibi net bi şekilde iyi kötü pat diye insanın suratına söylüyorlar.

Test sonucuna gelince catlatma iğnesi falan vurunmadiysan,önceki ay düşük yada kimyasal gebelik gecirmediysen. Hamilelik başlangıcı canım inşallah değerlerin 2gune yükselir :)

Moral herseyın ılacı canımm ya bekle dalarım senınle ıns hamıssındır uzulme

Yok canım aynı şey değil bu folik kalsiyum d vitamini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…