2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım değerin cok guzel.keseyi 9.haftya kadar goremeyenler bile oluyor.bence hiiic stres yapma :) bebisin seninle :)

yumurtlama günü aydan aya degisebilir.stres hava bunlar etkiler mesela.ayroca belki catlmaostir.ovu testi devamli yapmiyorsan koyu cizgiyo kaçırman çok dogal.

değerlerin normal :) clearblue onerenler var test olarak ama hepsinde yanılma payı oluyor malesef.lh ve prolaktin hormonlarina bakılmadığı mi?

yumurtlama günü aydan aya degisebilir.stres hava bunlar etkiler mesela.ayroca belki catlmaostir.ovu testi devamli yapmiyorsan koyu cizgiyo kaçırman çok dogal.
Can'ım hergün yapıyorum testleri mi kaçırdığımı zannetmiyorum. Biliyorum herkesin istegi ama bu ay hamile kalmam cok önemli yoksa bes ay beklememm gerekecek özel nedenler var

Canım çok üzüldüm. İnşallah en kısa zamanda Rabbim yine nasip eder. Bugün kan verdim sonucu sabah alıcam. Bir sonraki kan testini de cumartesi yaptırcam.

Yok canım her ay adet olurum ama üç beş gün sarkma olur bazen 10 güne kadar çıkar nadir. Dijital clearblue kullanıyorum normalde 24 32 saat öncesinden haber veriyo die biliyorum ama
dijital i bilmiyorum nasıl oldugunu.bu arada ikimizde aynı durumdayız benimde 3-5 gün sarkar bazen.hic 10 günü geçmedi ama Dr bunun pko oldugunu soyledi.inofolic kullaniyormusun?

Kasiklarim cok hassas kizlar yumurtlama zamanim devam ediyor olabilir mi

F Findikkiran geçmiş olsun cano nasıl geçti ameliyat? Ağrın sızın varmı?
Ilk ciktigimda cok agrim vardi smdi iyiyim ama rezil ettm ama kendimi ameliyathaneden çıkarken narkoz etkisiyle benim annem melek meleek diye bağırıp durmusum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…