- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Turk kahvesi spermenleri hizlandiriyormus. Muzda ovulasyona yardimci oluyormus :))Turk kahvesi muz olayi ne kizlar ben duymadim hic ?
Ilk ciktigimda cok agrim vardi smdi iyiyim ama rezil ettm ama kendimi ameliyathaneden çıkarken narkoz etkisiyle benim annem melek meleek diye bağırıp durmusum :))
Iliskiden yarim aaat once falan esine bir turk kahvesi yap yaninada 1 kac parca bitter koy. Sende muz ye :)
Yastik olayi ne kadar dogru ama dene istersen
Ama snc bir günde çıkıyor ptsiye alırsın özelde iki saatte çıkıyor ama ücretli yani sen nsl uygun grrsen canim
canım 600 iki katı 1200 :) Dr neden 1500 diyor1. Kan 617,4tü. 2. Kan 1.180 çıktı. Doktor 1500 çıkması lazım diyodu. Nerdeyse iki katı yükselmiş ama.
Aynen ben bugün kahve+bitter'i eşime dayicamben bu ikiliye bayılıyorum ama bize yararı yok galiba:-(
Kızlar size bişey sormak istiyorum özel ama affınıza sığınarak.... ilişki sonrası benden çok çıkıyo o şeyler yani hepsi çıkıyo sanki ayaklarımı dikmeme rağmen niye öyle oluyo acaba size de oluyormu?
Sen kahve bitter kullanma. Esin yesin icsin. Sen muz ye ovulasyon haftanda.Aynen ben bugün kahve+bitter'i eşime dayicamben bu ikiliye bayılıyorum ama bize yararı yok galiba:-(
Kızlar size bişey sormak istiyorum özel ama affınıza sığınarak.... ilişki sonrası benden çok çıkıyo o şeyler yani hepsi çıkıyo sanki ayaklarımı dikmeme rağmen niye öyle oluyo acaba size de oluyormu?
1. Yaptirdigin test ile 2. Yaptirdigin test arasinda kac gun var canim1. Kan 617,4tü. 2. Kan 1.180 çıktı. Doktor 1500 çıkması lazım diyodu. Nerdeyse iki katı yükselmiş ama.
Canım iyiyiz sen nasılsınCnlar ameliyat oldum anca agrim sizim Gecti yazabildim sizee nasilsinizz :)
Çıkar leke varsaKızlar hale leke devam ediyor azalmış baya leke normalde leke den sonra hemen adetim gelirdi yok 2 gündür devam ediyor leke daha adete 5 gün var hemşire arkadaşım yarın kan tahlili yaptır diyo yaptırsam çıkarmı ki???
sağ mo sola mi dönmek gerek :) yan donulecegini hiç duymamostimCanım bak ilişki sırt üstü yatarken biterse hemen yan dönbiraz bekle sonra dizlerini kendine doğru çek ve kalçanın altına yastık koy
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar bugün bir umut ve içimde şüpheyle gittim doktora. İki idrardan gebelik testi pozitifti. 3 gün önce b-hcg 617,4 çıktı. Son adet tarihime göre 5+6 gün hamilelik görünüyor. Ama keseyi göremedik.iki ihtimal varmış. Birincisi erken gebekte düşük ona %10 dedi. Geç döllenmeye %90 dedi. Bugün yine kan verdim. 48 saat sonra tekrar vercem. Değerlere före belli olacak. Doktora söylemeyi unuttuğum bişey var. Ben 40-41 günde bir regl oluyorum. Geç döllenme olan var mı?
Çıkar leke varsa
sağ mo sola mi dönmek gerek :) yan donulecegini hiç duymamostim
Canım dün bir arkadaşımız şunu paylaştı bir oku ve üzülme http://www.esatorhon.com/?p=406Kızlar ya bugün yumurtlama günümdü ama yumurtlama olmadı. Ovulasyon yaptım çıkmadı. Bide internetten bişi okudum adetleri düzensiz olan kadınlar belki hiç yumurtlamaz diye. Yani ben heray oluyorum ama bugün olmayınca cok Can'ım cok sıkıldı ağlamamak için zor tuttum kendimi
Aa bilmiyodum hic cok saol bu gece deneyecegimTurk kahvesi spermenleri hizlandiriyormus. Muzda ovulasyona yardimci oluyormus :))
Canım bak ilişki sırt üstü yatarken biterse hemen yan dönbiraz bekle sonra dizlerini kendine doğru çek ve kalçanın altına yastık koy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?