2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

1. Kan 617,4tü. 2. Kan 1.180 çıktı. Doktor 1500 çıkması lazım diyodu. Nerdeyse iki katı yükselmiş ama.

Iliskiden yarim aaat once falan esine bir turk kahvesi yap yaninada 1 kac parca bitter koy. Sende muz ye :)
Yastik olayi ne kadar dogru ama dene istersen

Aynen ben bugün kahve+bitter'i eşime dayicam ben bu ikiliye bayılıyorum ama bize yararı yok galiba:-(

Kızlar size bişey sormak istiyorum özel ama affınıza sığınarak.... ilişki sonrası benden çok çıkıyo o şeyler yani hepsi çıkıyo sanki ayaklarımı dikmeme rağmen niye öyle oluyo acaba size de oluyormu?

G Gulalp35 , Canım çok üzüldüm. İnşallah en kısa zamanda Rabbim yine nasip eder. Bugün kan verdim sonucu sabah alıcam. Bir sonraki kan testini de cumartesi yaptırcam.

Saolasın canım takdiri ilahi elden bişey gelmiyo ama sizler adına seviniyorum inş.rabbim gönlüne göre versin sıkıntı stres yapma sadece rahat ol eminim güzel haberler alıcaksın şimdiden hayırlı olsun canım

Ama snc bir günde çıkıyor ptsiye alırsın özelde iki saatte çıkıyor ama ücretli yani sen nsl uygun grrsen canim

Bence biraz daha beklim beklemek zor ama hoşuma gidiyor böylede ya negatif çıkar diye korkuom o yüzden öğrenmemek daha iyi bakalım birkaç günde neler olacak canım hiç bişey olmazsa anlarım

1. Kan 617,4tü. 2. Kan 1.180 çıktı. Doktor 1500 çıkması lazım diyodu. Nerdeyse iki katı yükselmiş ama.
canım 600 iki katı 1200 :) Dr neden 1500 diyor boşver okadar takılma sayilara.ah ahh Rabbim bize de nasip eder inşallah o sayıları görmeyi :)

Canım bak ilişki sırt üstü yatarken biterse hemen yan dönbiraz bekle sonra dizlerini kendine doğru çek ve kalçanın altına yastık koy

Sen kahve bitter kullanma. Esin yesin icsin. Sen muz ye ovulasyon haftanda.

Canim vucut spermleri mecburen disari atiyor. Iceriside dibsiz bucaksiz sonsuz bi delik degil sonucta. Fazlayi gonderiyor disari ve normal hepimizde oluyor.

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

sağ mo sola mi dönmek gerek :) yan donulecegini hiç duymamostim

Bende nette okumuştum yan ilişkide bebek olması pozisyonlardan diye bende öyle yapmıştım bu sefer sağ sol farketmez ben sağa dönmüştüm bilmiom oldumu olmadımı adetime 5 gün kaldı üç gündür pembe kahve leke geliyo kesiliyo şimdi gelmemiş adet olacam zannediyom ped takıom tertemiz suanda şaşırdım napcagımı yarın kan tahlili verecem olmazsa kocamdan korkuom kızar diye sigarada kullanıom bilmeden zarar vermekte istemiyorum

Canım dün bir arkadaşımız şunu paylaştı bir oku ve üzülme http://www.esatorhon.com/?p=406

Canım bak ilişki sırt üstü yatarken biterse hemen yan dönbiraz bekle sonra dizlerini kendine doğru çek ve kalçanın altına yastık koy

Evet hep sırtüstü oluyor o an kalçamın altında yastık oluyor zaten o şekilde dizlerimi kendime doğru çekip sırtüstü duruyorum ama hemen yan dönmüyodum spermler çıkıyo diye
Bide öyle denerim sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…