2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Sen kahve bitter kullanma. Esin yesin icsin. Sen muz ye ovulasyon haftanda.

Canim vucut spermleri mecburen disari atiyor. Iceriside dibsiz bucaksiz sonsuz bi delik degil sonucta. Fazlayi gonderiyor disari ve normal hepimizde oluyor.

Sağol canım... muz genelde her hafta alıyordum ama bu hafta almadım malesef
bugün adetimin 15.günü bakalım hayırlısı inşallah hepimiz için

dijital i bilmiyorum nasıl oldugunu.bu arada ikimizde aynı durumdayız benimde 3-5 gün sarkar bazen.hic 10 günü geçmedi ama Dr bunun pko oldugunu soyledi.inofolic kullaniyormusun?
Hiç hamile kaldın mı Can'ım ben bi kez bos gebelik gecirdim. Bi ay öncesinde doktora gittim gecikmeleri mi anlattım bişeyim olmadığını hamile kalabilecegi mi söyledi ama bilmiyorum Can'ım. Sen kaç Aydır bebek istiyo sun

illa sende de olacak diye birşey yok canim.ben hiç gebe kalmadim.19 aydır olmuyor geçen ay yanliz 3 tane test yaptim 3 u de pozitifti.birka gün sonra kan veridm negatif.acaba kimyasalmiydi diyorum.testlerin 3 u de farklı markaydi.bilemiiorum.Rabbim inşallah en kisa zamanda hepimize nasip eder :) hic kuskulanma bak gebe de kalabiliyormussun.

Degerin %66 artis gostermis. Onemli olan bu.
Zaten bu doktorlari anlamiyorum hep olumsuz hep en kotuyu dusunup hastanin beynini allak bullak ediyorlar. Sen takilma suanda bu degerlere. Strese girme. Cumartesi tekrar kan ver. Artisi gorelim. Zaten ozamana 2500 lere gelir keseyide gorursun. Uzme kendini. Ben bu doktorlari var ya......

Bilmiyorum canım bu benim ilk ayım cok heyecanlı ve endişeliyim anlatamam yani . Doktor sana kontrol ettikten sonra mı söyledi öle olduğunu ben pko olanların 2 aya kadar adet görmüyorlar felan öyle biliyorum ama. Soğan kürünü dene Can'ım iyi olduğu söyleniyor tedaviye gittin mi

Bakalım ben hamişsem işe yarıyor demektir ben şuan şüpheliyim :)

Canım dün bir arkadaşımız şunu paylaştı bir oku ve üzülme http://www.esatorhon.com/?p=406
Ben okudum evet dr haklı olabilir ama ben mesela kafama takmiýcam diyorum dusunmuyorum buraya yazmıyorum okumuyorum felan ama vucudumda o kadar degisik seyler hissetmeye basliyorum ki vucudumun verdigi tepkiye gore merak baslıyo ve okumaya kafaya takmaya baslıyorum bilmiyorum galesiz olamıyorum

Aynen bende senin gibiyim arkadasım nasıl yapıcaz kafaya takmadan bilemedim.. afedersin birlikte olurken bile hamile kalabilcekmiyim diye düsünmekten konsantre olamıyorum:))) bi arkadastan duymustum cinsel iliski icerisinde sürekli hamileligi düsünürsen hormonlar kendini hamile hissediyomus ve hamile kalamıyomusuz sanırım gercekler payı var..

Ben o zaman takmıyorum iste yani ya midem bulanır ya kasıklarım agrir vucut tepki verince ben takmaya baslıyorum ki offf ya bilmiyorum ne yapcaz

Ben o zaman takmıyorum iste yani ya midem bulanır ya kasıklarım agrir vucut tepki verince ben takmaya baslıyorum ki offf ya bilmiyorum ne yapcaz
Bizim durumumuz kesinlikle piskolojik bende simdiye kadar hic bu belirtileri hissetmemistim bu ay bebek yapmaya karar verdik korunmayı bıraktık ve hamile kalabilicegimi düsündügümü sandım migde bulantısı kokuya karsı hassaslık kasık agrıları hepsi vardı bendede ama hamile degilmisim yani hepsini kafamda kurmusum. neyse calısmalara devam diyelim artık sakin olmaya calısmamız lazım :)

Kaç kere denedim çok zorlanıyom kocam içiyo çok canım çekiyo ancak hamiş kalınca kesin bırakırım oda bebiş için

Ama biliyosunki hamilelikten önce de içmemen lazım ikinizde içiyosunuz dahada kötü hem yumurta hem sperm kalitesi düşüyo ve Allah korusun ama şu da varki hastalıklı yumurta/sperm veya düşükle sonuçlanıyo
Bak bi sürü kür var sigara bıraktırıcı mesela bi baharat vardı neydi ya kekik mi bişey vardı sigara isteğin gelince onu çiğniyosun isteğin geçiyo internetten bak görürsün

Canim bnde de.ayni sorun var.sadece bnde saniyodum değilmiş demek..resmen havlu ve pecete daima yanimda oluyor. Çünkü akanlar nevresimi kirletiyor o derece islaklik oluyo sanki hicbisey girmiyo gibi iceri yastik olayini bnde yaptım ama iliskiden.sonra koydum o sirada sanki kalcami kaldirmak icin daha cok kastim kndimi,daha cok sperm çıktı canim,sen.nasil yapiyosun öyle olmuyo mu sende de?bide bele degil poponun altina koyuyosun demi bn mi yanlış yaptım yoksa? Bele koyunca daha cok akitacak gibime geldi de.

Şükürler olsun kızlar iyiyim şimdi Galiba masaj yapılırken çok korkmuştum ya varsa bişey oluyorsa diye sonrada yoktur demiştim ve Allahım bir işaretle onun olduguna inanayım demiştim galiba bu agrıyla kendini fena halde belli etti inşallah gerçektende vardır boşa degildir bu hisler ümitlendim yine ya negatif çıkarsa kanda diye korkumdan gidemiyorumda delircem resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…