- 6 Mayıs 2016
- 9.188
- 9.090
- 198
Sen kahve bitter kullanma. Esin yesin icsin. Sen muz ye ovulasyon haftanda.
Canim vucut spermleri mecburen disari atiyor. Iceriside dibsiz bucaksiz sonsuz bi delik degil sonucta. Fazlayi gonderiyor disari ve normal hepimizde oluyor.
Hiç hamile kaldın mı Can'ım ben bi kez bos gebelik gecirdim. Bi ay öncesinde doktora gittim gecikmeleri mi anlattım bişeyim olmadığını hamile kalabilecegi mi söyledi ama bilmiyorum Can'ım. Sen kaç Aydır bebek istiyo sundijital i bilmiyorum nasıl oldugunu.bu arada ikimizde aynı durumdayız benimde 3-5 gün sarkar bazen.hic 10 günü geçmedi ama Dr bunun pko oldugunu soyledi.inofolic kullaniyormusun?
Yani muayene de oldum bak şimdi içime bişey düştüHiç hamile kaldın mı Can'ım ben bi kez bos gebelik gecirdim. Bi ay öncesinde doktora gittim gecikmeleri mi anlattım bişeyim olmadığını hamile kalabilecegi mi söyledi ama bilmiyorum Can'ım. Sen kaç Aydır bebek istiyo sun
31. Yaptirdigin test ile 2. Yaptirdigin test arasinda kac gun var canim
illa sende de olacak diye birşey yok canim.ben hiç gebe kalmadim.19 aydır olmuyorHiç hamile kaldın mı Can'ım ben bi kez bos gebelik gecirdim. Bi ay öncesinde doktora gittim gecikmeleri mi anlattım bişeyim olmadığını hamile kalabilecegi mi söyledi ama bilmiyorum Can'ım. Sen kaç Aydır bebek istiyo sun
Degerin %66 artis gostermis. Onemli olan bu.
Bilmiyorum canım bu benim ilk ayım cok heyecanlı ve endişeliyim anlatamam yani . Doktor sana kontrol ettikten sonra mı söyledi öle olduğunu ben pko olanların 2 aya kadar adet görmüyorlar felan öyle biliyorum ama. Soğan kürünü dene Can'ım iyi olduğu söyleniyor tedaviye gittin miilla sende de olacak diye birşey yok canim.ben hiç gebe kalmadim.19 aydır olmuyorgeçen ay yanliz 3 tane test yaptim 3 u de pozitifti.birka gün sonra kan veridm negatif.acaba kimyasalmiydi diyorum.testlerin 3 u de farklı markaydi.bilemiiorum.Rabbim inşallah en kisa zamanda hepimize nasip eder :) hic kuskulanma bak gebe de kalabiliyormussun.
Evet hep sırtüstü oluyor o an kalçamın altında yastık oluyor zaten o şekilde dizlerimi kendime doğru çekip sırtüstü duruyorum ama hemen yan dönmüyodum spermler çıkıyo diye
Bide öyle denerim sağol canım
Gamzecannn yapma be güzelim
bırak şu mereti yazık değilmi canına? Herşey beyinde bitiyo inan yaparsın
Selam kızlar nasılsınz.bayadır giremiyorım yeni güzel haberler varmı çok sayfa olmuş okuyamadım
Ben okudum evet dr haklı olabilir ama ben mesela kafama takmiýcam diyorum dusunmuyorum buraya yazmıyorum okumuyorum felan ama vucudumda o kadar degisik seyler hissetmeye basliyorum ki vucudumun verdigi tepkiye gore merak baslıyo ve okumaya kafaya takmaya baslıyorum bilmiyorum galesiz olamıyorumCanım dün bir arkadaşımız şunu paylaştı bir oku ve üzülme http://www.esatorhon.com/?p=406
Aynen bende senin gibiyim arkadasım nasıl yapıcaz kafaya takmadan bilemedim.. afedersin birlikte olurken bile hamile kalabilcekmiyim diye düsünmekten konsantre olamıyorum:))) bi arkadastan duymustum cinsel iliski icerisinde sürekli hamileligi düsünürsen hormonlar kendini hamile hissediyomus ve hamile kalamıyomusuz sanırım gercekler payı var..Ben okudum evet dr haklı olabilir ama ben mesela kafama takmiýcam diyorum dusunmuyorum buraya yazmıyorum okumuyorum felan ama vucudumda o kadar degisik seyler hissetmeye basliyorum ki vucudumun verdigi tepkiye gore merak baslıyo ve okumaya kafaya takmaya baslıyorum bilmiyorum galesiz olamıyorum
Ben o zaman takmıyorum iste yani ya midem bulanır ya kasıklarım agrir vucut tepki verince ben takmaya baslıyorum ki offf ya bilmiyorum ne yapcazAynen bende senin gibiyim arkadasım nasıl yapıcaz kafaya takmadan bilemedim.. afedersin birlikte olurken bile hamile kalabilcekmiyim diye düsünmekten konsantre olamıyorum:))) bi arkadastan duymustum cinsel iliski icerisinde sürekli hamileligi düsünürsen hormonlar kendini hamile hissediyomus ve hamile kalamıyomusuz sanırım gercekler payı var..
Bizim durumumuz kesinlikle piskolojik bende simdiye kadar hic bu belirtileri hissetmemistim bu ay bebek yapmaya karar verdik korunmayı bıraktık ve hamile kalabilicegimi düsündügümü sandım migde bulantısı kokuya karsı hassaslık kasık agrıları hepsi vardı bendede ama hamile degilmisim yani hepsini kafamda kurmusum. neyse calısmalara devam diyelim artık sakin olmaya calısmamız lazım :)Ben o zaman takmıyorum iste yani ya midem bulanır ya kasıklarım agrir vucut tepki verince ben takmaya baslıyorum ki offf ya bilmiyorum ne yapcaz
Kaç kere denedim çok zorlanıyomkocam içiyo çok canım çekiyo ancak hamiş kalınca kesin bırakırım oda bebiş için
Evet hep sırtüstü oluyor o an kalçamın altında yastık oluyor zaten o şekilde dizlerimi kendime doğru çekip sırtüstü duruyorum ama hemen yan dönmüyodum spermler çıkıyo diye
Bide öyle denerim sağol canım
Aslında bu linki çok kişiyle paylaşmak lazım. Okuyup anlamak lazım..Canım dün bir arkadaşımız şunu paylaştı bir oku ve üzülme http://www.esatorhon.com/?p=406
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?