2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar salı günü vajinal muayenede yumutalar gorundu demiştim ya o günden çatlamışmıdır ilişki daha ancak oldu. Denk gelmedi salıdan sonra anca bugün çatlamışta kaçırmış olabilri miyim. Bi tanesi çok buyuktu diğerleri ufaktı. Bu konuyu pek bilmiyorum çatlama zamanını falan ya da minik yumurtalsr ne zamana kadar buyuyor bi aydınlatırmısınız

Canım özelden yolluyorum

Bende merak ediyorum bunu
hiç yumurta takibi yaptırmadım
geçen günkü dangoz doktor da hiçbişey söylemeyince

Iyi olmana sevindim bence bugune kadar ne kadar rahat davr
Canım bence bu zamana kadar olan rahatlıgıni koru ve git testini yaptır korkma ama ben bu agrinin bi isaret oldugunu dusunuyorum insallah oyledir duamdasın

Iyi olmana sevindim bence bugune kadar ne kadar rahat davr

Canım bence bu zamana kadar olan rahatlıgıni koru ve git testini yaptır korkma ama ben bu agrinin bi isaret oldugunu dusunuyorum insallah oyledir duamdasın
çok saol Allah ragzı olsun canımın içi inş tez zamanda hepimiz alırız o güzel haberi

doktor
doktor ne tepki verdi ki

Test olumsuz dese anlarım ya üzülmeyin gene olur demesi yerine yüzüme bile bakmadan olumsuz gebe falan değilsin diyerek suratıma kağıtı atması anlatamam o durumu eşimin yüzünü o anki ruh halimi çıkar çıkmaz yollarda ağladığımı çok zordu çok zor

Nasıl bi doktor bu ya. Olmaz olsun böyle doktor.
Üzülme canım vardır Rabbimin bize yazmış olduğu doğru zaman.

Kizlar sonunda bu geceyi degerlendirdik. Esimden cok umutluyum ama biliyosunuz benim moralim pek yerinde dgildi o yuzden tutmaz diye dusunuyorum ama uyguladigim bikac taktik oldu o yuzden tutabilir

Canım görünce hemen yazayım dedim inşallah tutar sen genede ümidini kesme millet bir kerede bile tutuyorlar hayırlısı olsun merak ettim ne dediyse banada söylesene benim yapmadığım şey kalmadı yastık koymalar ayağı kaldırmalar ne kaldı bilmiyorum yarın akşam denerim bende

Nasıl bi doktor bu ya. Olmaz olsun böyle doktor.
Üzülme canım vardır Rabbimin bize yazmış olduğu doğru zaman.

Sağol canım çok teşekkür ederim amin cümlemize .. Ya çok kötü bir durum insan anlatırken bile kötü oluyor ben okuyorum bazen kaybediyorlar insanlar bebeklerini çok zor süreç geçiriyorlar doktorum destek oldu falan bnde bebeğim olmadı ama daha olmadan kaybettim zaten bide bu muamele gördüm ..

Canim soylemesi biraz ayip ama esimi hic cikmadan bekleyerek 5 kere bosaldi. Sonra ben kagit havlu ile bisey akmasin diye tikayarak 5 dk daha kendim kalkmadan yattim cok sicak su ile dus almadim falan yani

Kızlar antibiyotiğe başladım ama midemi baya bi zorluyor. Her içtiğimde çıkartmamak için kendimi zor tutuyorum. Birde gün de 2 kere içiyorum. İnşallah busefer bu bakteri illeti benden geçer ya.
Eşimde hep erteliyodu doktora gitmeyi, herseferinde yarın gitcem diyor. Bugün bi rest çektim yeter artık dedim ne yapıyorsan yap, benim için kolaymı her ay gidip doktora görünmem felan dedim baktım tamam diyip gitti doktora şansada doktor yoktu. Yarın sabah işten çıktıktan sonra eve gelmeden direk gitcek.

Bir de bugün ilk defa birşey duydum iltihap olmamısı için dantelli iç çamaşır giyinmemeliymiş. Duyan hiç oldumu?

Ben duymadim hic canim. Genital bolge temizleme jelleri var ondan kullanip duzenli bir sekilde gunluk ped kullanmak bakteri ve iltihabi aza indiriyor

Bence hemen değiştir doktorunu. Doktor olmuş ama insan olamamış. Zaten gebelik yok denilince insan yıkılıyor üstüne üstelik böyle bir muamele görülünce insan daha da kötü olur

SedaUmut kuzum kusura bakma agzımı bozmak istemiyorum ama o doktor müsvettesine o kagıdı yedirirdim ben o doktor degil bi tarafımın doktoru o insan olamaz hayvan resmen gerizekalı o nasıl bi davranıştır ya ben olsam şikayet ederdim haddinide bildirir gerekli birimlere hastahaneye her yere şikayet ederdim ardını bırakmazdım bir kere başıma geldi o kagıdı yediriyordum resmen dava açtım birde sürünsün mal böyle insanlar ay öyle agladıgını flanda okuyunca yemin ediyorum kan beynimden fırladı aştı gitti o derece sinirlendim şimdi yemin ediyorum Allah cezasını versin öyle doktorun aldıgı paralar haram olsun

Canim soylemesi biraz ayip ama esimi hic cikmadan bekleyerek 5 kere bosaldi. Sonra ben kagit havlu ile bisey akmasin diye tikayarak 5 dk daha kendim kalkmadan yattim cok sicak su ile dus almadim falan yani

Hımmm bunu hiç duymamıştım canım ya yatıyorum bende yarım saat 1 saat kadar yarın sabah duş alıyorum ben mümkünse hemen alınmaması lazım mış bende deniyorum elbet bir gün tutar diye ..

Ben duymadim hic canim. Genital bolge temizleme jelleri var ondan kullanip duzenli bir sekilde gunluk ped kullanmak bakteri ve iltihabi aza indiriyor
Canım ben sebamedin temizleme jelini kullanıyorum inşallah bir faydasını görürüm ve günlük pedi de dışarı çıktığımda kullanıyorum sadece. pek iyi değilmiş doktorlar onun yerine peçete kullanmayı tavsiye ediyorlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…