Canim bnde de.ayni sorun var.sadece bnde saniyodum değilmiş demek..resmen havlu ve pecete daima yanimda oluyor. Çünkü akanlar nevresimi kirletiyor o derece islaklik oluyo sanki hicbisey girmiyo gibi iceriyastik olayini bnde yaptım ama iliskiden.sonra koydum o sirada sanki kalcami kaldirmak icin daha cok kastim kndimi,daha cok sperm çıktı canim,sen.nasil yapiyosun öyle olmuyo mu sende de?bide bele degil poponun altina koyuyosun demi bn mi yanlış yaptım yoksa? Bele koyunca daha cok akitacak gibime geldi de.
Kızlar salı günü vajinal muayenede yumutalar gorundu demiştim ya o günden çatlamışmıdır ilişki daha ancak oldu. Denk gelmedi salıdan sonra anca bugün çatlamışta kaçırmış olabilri miyim. Bi tanesi çok buyuktu diğerleri ufaktı. Bu konuyu pek bilmiyorum çatlama zamanını falan ya da minik yumurtalsr ne zamana kadar buyuyor bi aydınlatırmısınız
Iyi olmana sevindim bence bugune kadar ne kadar rahat davrŞükürler olsun kızlar iyiyim şimdi Galiba masaj yapılırken çok korkmuştum ya varsa bişey oluyorsa diye sonrada yoktur demiştim ve Allahım bir işaretle onun olduguna inanayım demiştim galiba bu agrıyla kendini fena halde belli etti inşallah gerçektende vardır boşa degildir bu hisler ümitlendim yine ya negatif çıkarsa kanda diye korkumdan gidemiyorumda delircem resmen
Canım bence bu zamana kadar olan rahatlıgıni koru ve git testini yaptır korkma ama ben bu agrinin bi isaret oldugunu dusunuyorum insallah oyledir duamdasınŞükürler olsun kızlar iyiyim şimdi Galiba masaj yapılırken çok korkmuştum ya varsa bişey oluyorsa diye sonrada yoktur demiştim ve Allahım bir işaretle onun olduguna inanayım demiştim galiba bu agrıyla kendini fena halde belli etti inşallah gerçektende vardır boşa degildir bu hisler ümitlendim yine ya negatif çıkarsa kanda diye korkumdan gidemiyorumda delircem resmen
çok saol Allah ragzı olsun canımın içi inş tez zamanda hepimiz alırız o güzel haberiIyi olmana sevindim bence bugune kadar ne kadar rahat davr
Canım bence bu zamana kadar olan rahatlıgıni koru ve git testini yaptır korkma ama ben bu agrinin bi isaret oldugunu dusunuyorum insallah oyledir duamdasın
Ve uzun bir aradan sonra ben geldim. Nasılsınız. Kimler var. Kimler hamiş haberi aldı bakalım?
doktor
doktor ne tepki verdi ki
Hoşgeldin bacım şu aralar hamilelik şüphesi olupda heyecanla bekleyişte olan adaylarımız mevcut
Test olumsuz dese anlarım ya üzülmeyin gene olur demesi yerine yüzüme bile bakmadan olumsuz gebe falan değilsin diyerek suratıma kağıtı atması anlatamam o durumu eşimin yüzünü o anki ruh halimi çıkar çıkmaz yollarda ağladığımı çok zordu çok zor
Kizlar sonunda bu geceyi degerlendirdik. Esimden cok umutluyum ama biliyosunuz benim moralim pek yerinde dgildi o yuzden tutmaz diye dusunuyorum ama uyguladigim bikac taktik oldu o yuzden tutabilir
Nasıl bi doktor bu ya. Olmaz olsun böyle doktor.
Üzülme canım vardır Rabbimin bize yazmış olduğu doğru zaman.
Canim soylemesi biraz ayip ama esimi hic cikmadan bekleyerek 5 kere bosaldi. Sonra ben kagit havlu ile bisey akmasin diye tikayarak 5 dk daha kendim kalkmadan yattim cok sicak su ile dus almadim falan yaniCanım görünce hemen yazayım dedim inşallah tutar sen genede ümidini kesme millet bir kerede bile tutuyorlar hayırlısı olsun merak ettim ne dediyse banada söylesene benim yapmadığım şey kalmadı yastık koymalar ayağı kaldırmalar ne kaldı bilmiyorum yarın akşam denerim bende
Ben duymadim hic canim. Genital bolge temizleme jelleri var ondan kullanip duzenli bir sekilde gunluk ped kullanmak bakteri ve iltihabi aza indiriyorKızlar antibiyotiğe başladım ama midemi baya bi zorluyor. Her içtiğimde çıkartmamak için kendimi zor tutuyorum. Birde gün de 2 kere içiyorum. İnşallah busefer bu bakteri illeti benden geçer ya.
Eşimde hep erteliyodu doktora gitmeyi, herseferinde yarın gitcem diyor. Bugün bi rest çektim yeter artık dedim ne yapıyorsan yap, benim için kolaymı her ay gidip doktora görünmem felan dedim baktım tamam diyip gitti doktora şansada doktor yoktu. Yarın sabah işten çıktıktan sonra eve gelmeden direk gitcek.
Bir de bugün ilk defa birşey duydum iltihap olmamısı için dantelli iç çamaşır giyinmemeliymiş. Duyan hiç oldumu?
Sağol canım çok teşekkür ederim amin cümlemize .. Ya çok kötü bir durum insan anlatırken bile kötü oluyor ben okuyorum bazen kaybediyorlar insanlar bebeklerini çok zor süreç geçiriyorlar doktorum destek oldu falan bnde bebeğim olmadı ama daha olmadan kaybettim zaten bide bu muamele gördüm ..
Canim soylemesi biraz ayip ama esimi hic cikmadan bekleyerek 5 kere bosaldi. Sonra ben kagit havlu ile bisey akmasin diye tikayarak 5 dk daha kendim kalkmadan yattim cok sicak su ile dus almadim falan yani
Canım ben sebamedin temizleme jelini kullanıyorum inşallah bir faydasını görürüm ve günlük pedi de dışarı çıktığımda kullanıyorum sadece. pek iyi değilmiş doktorlar onun yerine peçete kullanmayı tavsiye ediyorlarmış.Ben duymadim hic canim. Genital bolge temizleme jelleri var ondan kullanip duzenli bir sekilde gunluk ped kullanmak bakteri ve iltihabi aza indiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?