2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hımmm bunu hiç duymamıştım canım ya yatıyorum bende yarım saat 1 saat kadar yarın sabah duş alıyorum ben mümkünse hemen alınmaması lazım mış bende deniyorum elbet bir gün tutar diye ..
Canim ben bekleyemiyorum hem oyle yatmak gunah diye icime sinmiyor. Zaten bence sorun degil ogluma hamile kaldigimda da hep yikanarak yatardim yani ben

Ben duymadim hic canim. Genital bolge temizleme jelleri var ondan kullanip duzenli bir sekilde gunluk ped kullanmak bakteri ve iltihabi aza indiriyor
tam tersi kuzum onlar kısırlıga neden oluyor yumurtlama döngünü şaşırtıyor vede vajina iltihabına sebebiyet veriyor vajina kendi kendini temizlerken sen ordaki yararlı şeyleri öldürüyorsun özellikle günlük ped çok sakıncalı bu arada kotex kullananlar kullanmasın kısırlıga sebebiyet veriyormuş israil malı oldugundan türklerin nesli tükensin diye bir madde varmış işin aslı inanmam ama, doktorun bizzat söylediklerini söylüyorum ve araştırın görürsünüz sizde vajinayı jelle yıkamak iyi degil bi mantar varsa doktor bi ilaç veriyor onu kullanıyorsun o iyi

Ben duymadim canim bnde farmasi den aliyorum jel cok memnunum bende iltihap bitmezdi hic ama simdi azaldi. Tabiki bide en etkili cozum sirkeli ilik su ile temizlenmek. Hamileyken de oyle kullanirdim hemen gecerdi iltihabim

Bence hemen değiştir doktorunu. Doktor olmuş ama insan olamamış. Zaten gebelik yok denilince insan yıkılıyor üstüne üstelik böyle bir muamele görülünce insan daha da kötü olur

Allah razı olsun kızlar düşüncenizi için çok teşekkür ederim beni tanımadan bile nasıl üzülüyorsunuz bide beni düşünün inanın allah şahit o sokaklarda eşimle ağlayarak arabaya binene kadar ağlamam bi an kalbim sıkıştığını hissetim . Aslında eşim kavga ediyordu o anda ben kötü olunca çıktık bi hışımla hastaneden sonrası o an şok oldu oda . Eve gelebe kadar o yollar bana çok zordu gerçekten Allah kimseyi bu duruma düşürmesin ama ben gene dua ediyorum allah böyle olmasını istedi demekki bunları yaşamamam lazım mış yaşadık kızlar o yüzden daha dikkat etmeye çalışıyorum ..

Dontsay canım sen de durumlar nasıl? Kaç gündür giremiyorum foruma. Adet oldunmu veya doktora felan gittinmi?
kuzum annem bi doktor ayarlamaya çalışıyor çok iyi dalında bir numara randevu alsın ona gitcem işte bende , inşallah. ama adet olmadım hatta işte en son adetim 21 temmuzdu idrar testi yaptım pozitif çıktı ama inanmıyorum nedense 31 agustosta kanda negatifi görmüştüm adet olmadan nasıl oldu diye düşünüyorum gerçi adet görmedende hamile kalınabiliyormuş çok yüksek ihtimal degil tabi ama o az olan ihtimal tuttuysa galiba hamileyim kuzum

Ay hadi inşallah hamilesindir canım. Tez zamanda ayarlayında gidip bize güzel haberleri ver.

kuzum tam bilmiyorum ne yaşadın sadece o doktorun yaptıkları kısmını okudum zoruma gitti bir bayan olarak tahmin edebiliyorum ne yaşadıgını ama üzülme rabbim yanında o her daim seninle yeterki sen ondan iste dua et, yer gök dua ile derdi babaannem aynen öylede yer gök duayla

Hayır hayır sakın o kimyasalları kullanma bak çok etkili doğal zararsız bi yöntem var sirkeli suyla oranı yıka ama doğal sirke olmalı...kendi evinde yap en garantisi...ben kendim yapıyorum çok kolay zaten
Bide burda bi yerde okudum birisi sarımsak demiş fitil gibi orana koy akşamdan sabaha kadar beklesin bakteriler gebersin şifa olur inşallah

Ay hadi inşallah hamilesindir canım. Tez zamanda ayarlayında gidip bize güzel haberleri ver.
işte bende eşimin süprizi üzerine ani tatile çıktım arkadaşlarımla şimdi tatildeyim keyfini süreyim stres gitsin dedim pek pozitife aldırmadım birkez daha olmuştu negatifti kanda o yüzden inancım kalmadıgından saunaya girdim buhar odasına girdim hamama gittim kese attırdım sıcak termal havuza girdim soguk suya girdim buzlu suda vücudumu beklettim birde üstüne spaya gittim özel masaj yaptırdım ilk iyiydim hatta çok çok iyiydim sonra biranda normalde sol kasıgım agrıyordu 21 temmuzdan bu yana şimdi ilginç şekilde sag kasıkta agrı var ve şişlik var neyse sag kasıgıma agrı girdi rengim simsiyah kesildi herkes korktu elim ayagım boşaldı odaya geldim uzandım sonra wc gittm peçeteye pembe bir kan gelmiş şaşırdım agrım arttı sonra uyuya kalmışım şükür uyanınca agrım yoktu şimdi iyiym biran ya varsa saçmaladım ve istedigim en çok istedigim şeyi kendi ellerimlemi yok ettim diye çok üzülmüştüm

Aynen cnm hergün hayırlısını versin inşallah diyorum hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin Allah (amiiin)

kız sarımsak yakmazmı bu arada eski mısırda sarımsak fitil gibi rahime konulurmuş sabaha kadar beklerse sabah agzında sarımsak tadı hissedersen tüpler açık eger hissetmezsen tüpler kapalı derlermiş. ve gebeligi anlayadabilirlermiş ama enfeksiyona bakteriye iyi geliyorsa deneyim ben

Sabah kalktiginda ezan okunmus oluyor canim sonucta. Ezan okunurken sen o halde olursan siner mi icine

Ben genelde şöyle yapıyorum gece o şekilde uyuyup sabah ezanından 1 saat önce kalkıp yıkanıyorum böylelikle namazımı da kılmış oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…