- 6 Mayıs 2016
- 9.188
- 9.090
- 198
kız sarımsak yakmazmı bu arada eski mısırda sarımsak fitil gibi rahime konulurmuş sabaha kadar beklerse sabah agzında sarımsak tadı hissedersen tüpler açık eger hissetmezsen tüpler kapalı derlermiş. ve gebeligi anlayadabilirlermiş ama enfeksiyona bakteriye iyi geliyorsa deneyim ben
Gunde 1 2 mm buyuyor canim.ortalama 20 mm oldugundada catliyor.Kızlar salı günü vajinal muayenede yumutalar gorundu demiştim ya o günden çatlamışmıdır ilişki daha ancak oldu. Denk gelmedi salıdan sonra anca bugün çatlamışta kaçırmış olabilri miyim. Bi tanesi çok buyuktu diğerleri ufaktı. Bu konuyu pek bilmiyorum çatlama zamanını falan ya da minik yumurtalsr ne zamana kadar buyuyor bi aydınlatırmısınız
Dantelliden kasıt naylon camasirlar canim.pamuk tercih edilmeli..birde vajinal temizleyicilerden kacinilmali.yararli bakterileride öldürüp savunma mekanizmasini cökerttigi icin..sirke banyosu deneyebilirsin.vajinal banyolar kovanin icine su ve sirkeyi koyup uzerine ciplak oturup buharina maruz kalarak oluyor bu aradaKızlar antibiyotiğe başladım ama midemi baya bi zorluyor. Her içtiğimde çıkartmamak için kendimi zor tutuyorum. Birde gün de 2 kere içiyorum. İnşallah busefer bu bakteri illeti benden geçer ya.
Eşimde hep erteliyodu doktora gitmeyi, herseferinde yarın gitcem diyor. Bugün bi rest çektim yeter artık dedim ne yapıyorsan yap, benim için kolaymı her ay gidip doktora görünmem felan dedim baktım tamam diyip gitti doktora şansada doktor yoktu. Yarın sabah işten çıktıktan sonra eve gelmeden direk gitcek.
Bir de bugün ilk defa birşey duydum iltihap olmamısı için dantelli iç çamaşır giyinmemeliymiş. Duyan hiç oldumu?
Degerin %66 artis gostermis. Onemli olan bu.
Zaten bu doktorlari anlamiyorum hep olumsuz hep en kotuyu dusunup hastanin beynini allak bullak ediyorlar. Sen takilma suanda bu degerlere. Strese girme. Cumartesi tekrar kan ver. Artisi gorelim. Zaten ozamana 2500 lere gelir keseyide gorursun. Uzme kendini. Ben bu doktorlari var ya......
Bakılmadı maalesef sağlık ocağında sadece bu ikisine bakılıyormuşdeğerlerin normal :) clearblue onerenler var test olarak ama hepsinde yanılma payı oluyor malesef.lh ve prolaktin hormonlarina bakılmadığı mi?
canım hayırlısı olsunda bence hemen olumsuz olma belki geç döllenme olmuştur idrara geçmemiştir, bende bugün adete iki kala test yaptım meraktan tabiki negatifKızlar test yaptım negatif sanırım adet olacağım bu ay da olmadı
Yumurtlama testi olarak hangisini öneriyorsunuzdeğerlerin normal :) clearblue onerenler var test olarak ama hepsinde yanılma payı oluyor malesef.lh ve prolaktin hormonlarina bakılmadığı mi?
Amin insallah benim bata 2 gun kaldı heycan dorukta ama kendimi bastırmaya çalışıyorumçok saol Allah ragzı olsun canımın içi inş tez zamanda hepimiz alırız o güzel haberi
Aslında durum şu canım dantel değil olay polyester. Dantel olan bir çamaşırhane muhakkak polyester vardır. Ve şu çok sevdiğimiz renkli iç çamaşırları.Kızlar antibiyotiğe başladım ama midemi baya bi zorluyor. Her içtiğimde çıkartmamak için kendimi zor tutuyorum. Birde gün de 2 kere içiyorum. İnşallah busefer bu bakteri illeti benden geçer ya.
Eşimde hep erteliyodu doktora gitmeyi, herseferinde yarın gitcem diyor. Bugün bi rest çektim yeter artık dedim ne yapıyorsan yap, benim için kolaymı her ay gidip doktora görünmem felan dedim baktım tamam diyip gitti doktora şansada doktor yoktu. Yarın sabah işten çıktıktan sonra eve gelmeden direk gitcek.
Bir de bugün ilk defa birşey duydum iltihap olmamısı için dantelli iç çamaşır giyinmemeliymiş. Duyan hiç oldumu?
Yurrgini ferah tut olurmu diye dusunme bide kırgınlıgını konusarak çözümlemeyi dene değerlendirdiğiniz iyi oldu hadi hayırlısı olsunKizlar sonunda bu geceyi degerlendirdik. Esimden cok umutluyum ama biliyosunuz benim moralim pek yerinde dgildi o yuzden tutmaz diye dusunuyorum ama uyguladigim bikac taktik oldu o yuzden tutabilir
Ya boyle dr diploması elinden alınmalı dr degil insan olamamış onlar kuzum çok acı bisey yasamıssın ama üzme kendini ne olurTest olumsuz dese anlarım ya üzülmeyin gene olur demesi yerine yüzüme bile bakmadan olumsuz gebe falan değilsin diyerek suratıma kağıtı atması anlatamam o durumu eşimin yüzünü o anki ruh halimi çıkar çıkmaz yollarda ağladığımı çok zordu çok zor
laboquick canim.internette daha ucuz.eczandekelier resmen 5 misliYumurtlama testi olarak hangisini öneriyorsunuz
Canım imam nikahlı kocan öyle ölsen bile günah değil. Ama içine sinmiyorsa o başkaSabah kalktiginda ezan okunmus oluyor canim sonucta. Ezan okunurken sen o halde olursan siner mi icine
Sakın jel kullanmayın aksine arttırabilir. Oranın hiçbir jel ya da sabuna ihtiyacı yok.Ben duymadim hic canim. Genital bolge temizleme jelleri var ondan kullanip duzenli bir sekilde gunluk ped kullanmak bakteri ve iltihabi aza indiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?