2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Mantıklı bi yönteme benziyor
Yakacak ki tesir etsin bende burda birinden duydum o şekilde mantardan iltihaptan kurtulmuş istersen internete yaz araştır çıkar

Masalll92 Dontsay

Vajina enfeksiyonu ve yumurtalık iltihabı tedavisi
Araştırmalara göre, yumurtalık iltihabı, jinekolojik vizitelerin neredeyse yarısını oluşturuyor. Bu iltihabın çeşitli nedenleri var. En yaygın olanı ise mantar enfeksiyonlarıdır. Yakın zamana kadar, yumurtalık iltihabının en yaygın tedavi yöntemi reçeteli anti fungal (mantar) ilaçları idi. Son birkaç yıl içinde, bu ilaçlar yerini reçetesiz satılan ilaçlara bıraktı ve kadınlara mantar enfeksiyonu olduğundan emin oldukları sürece, kendi kendilerini tedavi edebilme imkanı sunuldu. Fakat, neyle karşı karşıya olduğunuzu tam olarak bilmiyorsanız, yumurtalık iltihabını kendi kendinize tedavi etmeye çalışmamalısınız.

Yumurtalık iltihabı, sadece cinsel hayatı değil, sağlığı da tehdit ediyor. Bu tür enfeksiyonlarda, antibiyotik özellikleriyle mikropların en büyük düşmanı olan sarmısağa güvenebilirsiniz.

Dr. James Duke, Pegasus Yayınları’ndan çıkan "Yeşil Eczane" adlı kitabında, sarmısağın iltihap karşıtı özelliğini şöyle anlatıyor: “Maine’in ormanlık tepelerinde saygı duyduğum ve hayran olduğum bir herbalist yaşıyor. Avena Botaniğin kurucusu ve "The Roots of Healing" adlı kitabın yazarı Deb Soule. Yıllar boyu birçok kadın, Soule’a vajinal mantar enfeksiyonlarını nasıl tedavi edebileceklerini sordu. Soule de her seferinde onlara, şunu tavsiye etti:

"Sarmısağın üzerinde herhangi bir çiziğe neden olmamak için, bir diş sarmısağı dikkatlice soyun. Temiz bir gazlı beze sarın, temiz bir iplik ile iliştirib - bağlayın. Böylece tampon benzeri küçük bir bohça elde edeceksiniz. Bu bohçayı altı gece boyunca kullanın."

Bu yöntem, birçok vakada enfeksiyonu tedavi etmişti. Sarmısağın iltihap karşıtı güçlü özelliklerini bildiğim için buna hiç şaşırmadım.

elma sirkesi banyosunu ve duşunu, vajinal asiditeyi normal hale getirmek için de kullanmanızı tavsiye edilir. Vajinal asiditenin normal düzeyde olması, kötü bakterilerin geçişine izin vermez.

Read more: http://www.infethiye.net/turkish/notlar/sarimsak-ve-kullanimi.htm#ixzz4L1uj8JIf

Read more: http://www.infethiye.net/turkish/notlar/sarimsak-ve-kullanimi.htm#ixzz4L1rM89Xt

Son düzenleme:
Gunde 1 2 mm buyuyor canim.ortalama 20 mm oldugundada catliyor.

Dantelliden kasıt naylon camasirlar canim.pamuk tercih edilmeli..birde vajinal temizleyicilerden kacinilmali.yararli bakterileride öldürüp savunma mekanizmasini cökerttigi icin..sirke banyosu deneyebilirsin.vajinal banyolar kovanin icine su ve sirkeyi koyup uzerine ciplak oturup buharina maruz kalarak oluyor bu arada

Evet az bir artış değil ama. Bir sonraki değerde belli olur. Teşekkür ederim yorumun için canım. :)

Aslında durum şu canım dantel değil olay polyester. Dantel olan bir çamaşırhane muhakkak polyester vardır. Ve şu çok sevdiğimiz renkli iç çamaşırları.
Şu an çalışmıyorum ama 6 yılımı bu iş ile geçirdim. Renkli iç çamaşırlarının doğurganlık azalttığı kanıtlanmış bir durum. İçinde boya olmayan tek renk ten rengi arkadaşlar. Beyaz da giyilebilir yıkandıktan sonra. Ve ne olursa olsun çamaşırları bilinen markalardan alın. Çünkü onlar denetimli firmalar. O çok sevilen neonlu kırmızılı pembeli çamaşırların vazgeçin. Çünkü kadın derisi çok ince ve bunların içindeki zararlı maddeleri terlerken emiyor.
Bir de ayakkabı çok önemli. Kadının en hassas 3.noktası lütfen marka olmayan ucuz pazar ayakkabı babet giymeyin. Çünkü bunlar çinde boşanıyor adi boyayla ve bize zararlı..

Kizlar sonunda bu geceyi degerlendirdik. Esimden cok umutluyum ama biliyosunuz benim moralim pek yerinde dgildi o yuzden tutmaz diye dusunuyorum ama uyguladigim bikac taktik oldu o yuzden tutabilir
Yurrgini ferah tut olurmu diye dusunme bide kırgınlıgını konusarak çözümlemeyi dene değerlendirdiğiniz iyi oldu hadi hayırlısı olsun

Ya boyle dr diploması elinden alınmalı dr degil insan olamamış onlar kuzum çok acı bisey yasamıssın ama üzme kendini ne olur

Ben duymadim hic canim. Genital bolge temizleme jelleri var ondan kullanip duzenli bir sekilde gunluk ped kullanmak bakteri ve iltihabi aza indiriyor
Sakın jel kullanmayın aksine arttırabilir. Oranın hiçbir jel ya da sabuna ihtiyacı yok.
Aksine yıkanırken bile asla sabun sürmemiş gerek. Çünkü orası kendini sadece su ile temizleyecek şekilde yaratılmış. Hiç bir doktorda jel vermez antiseptik su verir.
Oranın doğal dengesini bozuyor jel ve sabunlar ve de duş jetleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…