2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hayırlı cumalar kızlar günaydın dün gece eşim moralimi bozdu dedim ki böyle böyle adetime daha 5 gün var 3 gündü leke geliyo sancılarım var kan tahlili olsam yarın bi baksak dedim sigara kullanımı sonuçta dedim yinemi hamile oldugunu düşünüyon dedi bağırdı bi ağladım moralim bozuldu gece nasıl uyudhm bende bilmiyom iyiki varsınız bugün 4 gün kaldı adetime sabah uyandım ped temiz lütfen duanızı eksik etmeyin mecbur adeti bekleyecem gizli idrar testi yapmaya devam

Bağırması yanlış olmuş evet canım ama bazen anlayışsız davranabiliyorlar sakince batı brkle ama haberin aldıgındada o seni ağlatan kocana iyi bi ders ver azcık bizi anlasınlar bu stres kolay degil aaaa...

Günaydın canlar hayırlı cumalar Rabbim gunahlarimizi affetsin dualarimizi kabul etsin insaAllah evlatla imtihan etmesin bizleri evlat istegimizin duamizin kabulne layik olmayi nasip etsin şifa bekleyen kullarina şifa darda kalmis kullarina deva versin kötülerden muhafaza eylesin bizleri Müslüman alemini ibadetlerimizi yerine getirebilmeyi nasip etsin insaAllah amin

Bende varım beni de ekleyin Dua edin nolur bnm içinde

AMIIIIN

İnşallah canım inşallah bebeğim dir bu belirtiler de o zaman pişman olur böyle yaptığına

İnşallah canım inşallah bebeğim dir bu belirtiler de o zaman pişman olur böyle yaptığına
İnsallah canım valla kızdım esine üzme kendini hiç insallah bebegin seninledir.
Kocanada soyleme hamile oldugunu herkes bilsin o en son baskasından duysun arayıp sana tekrar bağirdıgındada aaa yine mi hamile oldugumu dudusundum acaba dersin neden bizi anlamıyolarki...
Dualrım seninle insallah sana sıkı sıkı tutunmuş saglıklı bir evladın vardır göbusunde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…