İnsallah canım valla kızdım esine üzme kendini hiç insallah bebegin seninledir.
Kocanada soyleme hamile oldugunu herkes bilsin o en son baskasından duysun arayıp sana tekrar bağirdıgındada aaa yine mi hamile oldugumu dudusundum acaba dersin neden bizi anlamıyolarki...
Dualrım seninle insallah sana sıkı sıkı tutunmuş saglıklı bir evladın vardır göbusunde :))
Ben warm
Belki o da çok üzülüyordur içten içe. Ve evde sürekli bu konu geçtiği için belkide çok bunalmış olabilir. Evlilik yaşamı sadece çocuk üzerine kurulmamistirki. Ve sizi sürekli üzgün telaşlı görmek onu boğmusta olablir..Bence biraz kafanızdan atin bu evhamli hallerinizi, birazda eşinize yönelin..naçizane fikrim tabi bu benim..Hayırlı cumalar kızlar günaydın dün gece eşim moralimi bozdu dedim ki böyle böyle adetime daha 5 gün var 3 gündü leke geliyo sancılarım var kan tahlili olsam yarın bi baksak dedim sigara kullanımı sonuçta dedim yinemi hamile oldugunu düşünüyon dedi bağırdı bi ağladım moralim bozuldu gece nasıl uyudhm bende bilmiyomiyiki varsınız bugün 4 gün kaldı adetime sabah uyandım ped temiz lütfen duanızı eksik etmeyin mecbur adeti bekleyecem gizli idrar testi yapmaya devam
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar, ben de aranıza katıldım bugün. 14 aydır evliyim. Şubatta hamile kaldım. Ama sevincim çok sürmedi. 6 haftalıkken yaşamı sonlandı. Şimdi 7 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyor. O kadar çok istiyorum ki bir an bile aklımdan çıkmıyor. 26 eylül adet tarihim hiç umudum yok yine adet olacağım. Bıktım artık her ay bu sıkıntıyı çekmekten
Teşekkür ederim.Hoşgeldin canım
Allah'tan ümit kesilmez..
İnsallah canım valla kızdım esine üzme kendini hiç insallah bebegin seninledir.
Kocanada soyleme hamile oldugunu herkes bilsin o en son baskasından duysun arayıp sana tekrar bağirdıgındada aaa yine mi hamile oldugumu dudusundum acaba dersin neden bizi anlamıyolarki...
Dualrım seninle insallah sana sıkı sıkı tutunmuş saglıklı bir evladın vardır göbusunde :))
Amin insallah canım benim üzülmeyelim zaten hayat kısa tek dedimiz bebegimizi beklemek olsun allahım büyük hepimize hayırlı evlatlar nasip edecek inşallahİnşallah tatlım Allah razı olsun güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah Allah senide tez zamanda bebeğine kavuşturur Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hadi gözün aydın herşey gönlünce olsun.Kizlar sonunda bu geceyi degerlendirdik. Esimden cok umutluyum ama biliyosunuz benim moralim pek yerinde dgildi o yuzden tutmaz diye dusunuyorum ama uyguladigim bikac taktik oldu o yuzden tutabilir
TBelki o da çok üzülüyordur içten içe. Ve evde sürekli bu konu geçtiği için belkide çok bunalmış olabilir. Evlilik yaşamı sadece çocuk üzerine kurulmamistirki. Ve sizi sürekli üzgün telaşlı görmek onu boğmusta olablir..Bence biraz kafanızdan atin bu evhamli hallerinizi, birazda eşinize yönelin..naçizane fikrim tabi bu benim..
Taktikleri bize de versenDegerlendirme islemini yaptim geriye sabirla beklemek kaldi umarim deger
Yok canim üzülmüyorum ya hayırlısı artık ekim de değerlendireceğim artıkcanım hayırlısı olsunda bence hemen olumsuz olma belki geç döllenme olmuştur idrara geçmemiştir, bende bugün adete iki kala test yaptım meraktan tabiki negatifüzülme sakın hayırlısı
Kızlar beni de ekler misiniz bat 26 eylül
çok cahilim batın anlamını dahi bilmiyorum adet dönemi ile ilgili birşeymi
Beklenen adet tarihi demekçok cahilim batın anlamını dahi bilmiyorum adet dönemi ile ilgili birşeymi
şuan adetimin 5. günü bir dahaki bat 19 ekimBeklenen adet tarihi demek
5kere bosaldi dediniz ya anlamadim ya nasil hic cikmadan o is 5 kere oluyorCanim soylemesi biraz ayip ama esimi hic cikmadan bekleyerek 5 kere bosaldi. Sonra ben kagit havlu ile bisey akmasin diye tikayarak 5 dk daha kendim kalkmadan yattim cok sicak su ile dus almadim falan yani
Ben de şaşırdım5kere bosaldi dediniz ya anlamadim ya nasil hic cikmadan o is 5 kere oluyor
Olabilor ama bu asamada en cok hırpalanan bayandır biz hep anlayısla yaklasmak zorundayızda veyfendiler degil esinin bu dusuncelerden sıyrılmasını kendisine stres yapmaması gerektigini nazikce anlatabilir hatta askim evde çocuga ne gerek var ben cocugum bana bak deyip kalp kırmayabilir illa neden biz onları anlayıla karsilamak zorundayız kiBelki o da çok üzülüyordur içten içe. Ve evde sürekli bu konu geçtiği için belkide çok bunalmış olabilir. Evlilik yaşamı sadece çocuk üzerine kurulmamistirki. Ve sizi sürekli üzgün telaşlı görmek onu boğmusta olablir..Bence biraz kafanızdan atin bu evhamli hallerinizi, birazda eşinize yönelin..naçizane fikrim tabi bu benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?