2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kesinlikle katılıyorum:)) en son duysun da pişman olsun bir güzel inşAllah hamilesinizdir Gamzecannn

Belki o da çok üzülüyordur içten içe. Ve evde sürekli bu konu geçtiği için belkide çok bunalmış olabilir. Evlilik yaşamı sadece çocuk üzerine kurulmamistirki. Ve sizi sürekli üzgün telaşlı görmek onu boğmusta olablir..Bence biraz kafanızdan atin bu evhamli hallerinizi, birazda eşinize yönelin..naçizane fikrim tabi bu benim..

Merhaba kızlar, ben de aranıza katıldım bugün. 14 aydır evliyim. Şubatta hamile kaldım. Ama sevincim çok sürmedi. 6 haftalıkken yaşamı sonlandı. Şimdi 7 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyor. O kadar çok istiyorum ki bir an bile aklımdan çıkmıyor. 26 eylül adet tarihim hiç umudum yok yine adet olacağım. Bıktım artık her ay bu sıkıntıyı çekmekten

Hoşgeldin canım
Allah'tan ümit kesilmez..

İnşallah tatlım Allah razı olsun güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah Allah senide tez zamanda bebeğine kavuşturur Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

İnşallah tatlım Allah razı olsun güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah Allah senide tez zamanda bebeğine kavuşturur Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin insallah canım benim üzülmeyelim zaten hayat kısa tek dedimiz bebegimizi beklemek olsun allahım büyük hepimize hayırlı evlatlar nasip edecek inşallah

T

Tamam daa bağırması gerekmez ki

canım hayırlısı olsunda bence hemen olumsuz olma belki geç döllenme olmuştur idrara geçmemiştir, bende bugün adete iki kala test yaptım meraktan tabiki negatif üzülme sakın hayırlısı
Yok canim üzülmüyorum ya hayırlısı artık ekim de değerlendireceğim artık

Canim soylemesi biraz ayip ama esimi hic cikmadan bekleyerek 5 kere bosaldi. Sonra ben kagit havlu ile bisey akmasin diye tikayarak 5 dk daha kendim kalkmadan yattim cok sicak su ile dus almadim falan yani
5kere bosaldi dediniz ya anlamadim ya nasil hic cikmadan o is 5 kere oluyor

Olabilor ama bu asamada en cok hırpalanan bayandır biz hep anlayısla yaklasmak zorundayızda veyfendiler degil esinin bu dusuncelerden sıyrılmasını kendisine stres yapmaması gerektigini nazikce anlatabilir hatta askim evde çocuga ne gerek var ben cocugum bana bak deyip kalp kırmayabilir illa neden biz onları anlayıla karsilamak zorundayız ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…