2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun.bak en azından hamile kalabiliyorsun.benimde bir arkadaşım vardı seninle ayni durumda 1 sene sonra tekrar hamile kaldi.hep stresten olmadığını kendi soyledi.

Merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun.bak en azından hamile kalabiliyorsun.benimde bir arkadaşım vardı seninle ayni durumda 1 sene sonra tekrar hamile kaldi.hep stresten olmadığını kendi soyledi.
Sağol Canım. İnşallah Rabbim isteyen her kadına verir. Doktorlar da stresten diyor ama stres yapmamak mümkün mü. Çok isteyince aklından çıkaramıyor insan. Senin durumun ne canım?

Merhaba kızlar bende aranıza katilmak istiyorum kabul edersenizbende hamis olmak istiyorum. Henüz 2buçuk aylık evliyiz ama yine de istiyoruz.bir sonraki regl 8 ekim. Bugün yarın yumurtlama günüm. dua edin kızlar.bide sorum olacak ınofolik i duyan var mı onunla hamile kalan vs

Sağol Canım. İnşallah Rabbim isteyen her kadına verir. Doktorlar da stresten diyor ama stres yapmamak mümkün mü. Çok isteyince aklından çıkaramıyor insan. Senin durumun ne canım?
bende hafif pko var ama daha önemlisi esimde sperm hareketsizligi var.simdilik ilaç kullaniyor.19 aydır hiç olmadı daha.ama ümidimi hiç kaybetmedim :) stres yapmamak çok zor ama en azından bu stresi minimum a indirebilirsin.gunluk yürüyüş yap mesela ve ya sevdiğin bir aktivite bul kendine.yanliz kalmamaya çalış :)

Olan hayırlıdır derler ya bazen ben de öyle diyorum sonra bakıyorum yine kendimi kaptırmışım. Sana da gecmiş olsun inşallah tez Zamanda hayırlısıyla biz de anne oluruz.

Beni
dBenide ekler misiniz bende hamile kalmak istiyorum

Uzun zamandir takip ediyirum siteyi... carşamba akşamı ovitrelle igne mi oldum 39 yaşındayım 1 senelik evliyim genel bi sorunumuz yok eşimdede bendede ..ikinci denemem klomen +ovitrelle. .bu ayda pek umudum yok 1 yumurta var ..bu ayda olmazsa aşılama deneriz dedi doktorum .bu kış bu işi halletmemiz gerek dedi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…