Evt gerekiyoookızlar folik asite başladınız mı başlamamız gerekiyor mu
Benim yas 34
başlasam mı acaba bende hamile kalma süreci uzarsa erken mi olur diye düşünüyorumEvt gerekiyooo
34-35 iyi degerlendir derim gercekten 35 den sonra zorlasiyo tabiki allahın takdiri ama umidini kaybedeck bi yasta da degilsin ki....Benim yas 34
Valla bilmiyorum canim stres yapmaya basladim canim sikiliyor anlayacaginO yaşta da hamile kalınıyor sakın öyle dusunme
Valla bilmiyorum canim stres yapmaya basladim canim sikiliyor anlayacagin
Tabikide allahin takdiri allah herseyin hayirlisini bilir. Insallah hayirli saglikli bi bebiste bize ve tum isteyenlere verir34-35 iyi degerlendir derim gercekten 35 den sonra zorlasiyo tabiki allahın takdiri ama umidini kaybedeck bi yasta da degilsin ki....
Arkadaslar yaş tan bahsetmissiniz siz oyle diyorsaniz ben hic umutlanmiyim ozaman
Ben su sekilde biliyorum hamilelik düsunmeye basladıgi zaman icmeye basliyosun 3 ay kullaniyosun digelimki hamilelik olmadı 1 ay ara veriyosun sonra yine istersen kullanabiliyorsun canımbaşlasam mı acaba bende hamile kalma süreci uzarsa erken mi olur diye düşünüyorum
34-35 iyi degerlendir derim gercekten 35 den sonra zorlasiyo tabiki allahın takdiri ama umidini kaybedeck bi yasta da degilsin ki....
Bende 39 yaşındayım geç evlendim ...umudum var ..bence çokta geç değil yasin34-35 iyi degerlendir derim gercekten 35 den sonra zorlasiyo tabiki allahın takdiri ama umidini kaybedeck bi yasta da degilsin ki....
Haklisin canim dua hep ediyorum bakalim calismalara devam ama sikiliyorum bazenÖyle deme canım bi yakınım 38 yaşında anne oldu daha geç yaşta olanlar da var....ALLAH'ın kime ne zaman vereceğini biz bilemeyiz
O cömerttir fakat kullarını imtihan eder...daima umutlu ol O isteyince OL demesi yeterli zaten yaş maş hikaye
Biz yeterki herzaman dua edip sabredelim
Geldim eve tatlim ciktim. Ayy burun cok zor valla tampon var bi de beynime kadar gidiyor herhalde bu tampon :)Bugün çıkıyor msun canım hastaneden?
Ben su sekilde biliyorum hamilelik düsunmeye basladıgi zaman icmeye basliyosun 3 ay kullaniyosun digelimki hamilelik olmadı 1 ay ara veriyosun sonra yine istersen kullanabiliyorsun canım
Benim Annem bundan 26 yıl önce bile 39 yaşında hiçbir destek almadan hamile kaldıysa sen şimdiki tıpla ilaçlarla sen oooBenim yas 34
Ya tabikideBende 39 yaşındayım geç evlendim ...umudum var ..bence çokta geç değil yasin
Ya umutsuz degilim ama arkadaslar yastan bahsedince bi an oyle umutsuzluga kapiliyorum bosluktan sanirim bazen sikiliyorum bilmiyorum ya bugun sanirim iyi gunumde degilimBende 39 yaşındayım geç evlendim ...umudum var ..bence çokta geç değil yasin
Annemin 39 yaş hediyesiym benBenim Annem bundan 26 yıl önce bile 39 yaşında hiçbir destek almadan hamile kaldıysa sen şimdiki tıpla ilaçlarla sen ooo
Canim cok tsk ederim ya moral veriyorsunuz bana insallah ya gecen ay doktora gittimhic begenmedim yeni doktor arayisindayim bulamiyrm stresim bu araBenim Annem bundan 26 yıl önce bile 39 yaşında hiçbir destek almadan hamile kaldıysa sen şimdiki tıpla ilaçlarla sen ooo
Valla bilmiyorum canim stres yapmaya basladim canim sikiliyor anlayacagin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?