2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kuzum erkekler bizim gibi inve düşünemiyorlar maalesef. Her ay umut ediyoruz iste napalim ki baska.. Canini skma sen her sey netlesince yaptir testi sonradan soylersin ona

Düşünmemek kolay değil tabi haklısın ama umudunu kırmaman için çevremizde o kadar çok örnek varki.... mesela birçok ünlü 40 yaşlarında anne oldu... Allah istesin yeter
Dogru soyluyorsun bakalim insallah bizde hayirlisiyla hamile kaliriz bakalim mucadeleye devam

Canim cok tsk ederim ya moral veriyorsunuz bana insallah ya gecen ay doktora gittimhic begenmedim yeni doktor arayisindayim bulamiyrm stresim bu ara
Sıkma canıni stres yapma. Allahn izniyle olur. artık tıp o kadar geliştiki artık insanların ölmesine bile izin vermiyorlar doktorlar onlar iyiki varlar. Allah onlara düşürmesn ama yokluklarnda göstermesin

Ben 5-6 ay önce başladım folik asit kullanmaya...ablamın doktoruna sormuştum ben hala kullanıyorum sakıncası var mı diye
yok devam et dedi bana
folbiol kullanıyorum
Senin bilgin dr onaylı o zaman o doğrudur ben kimin dedigini hatırlamıyorum ama ş3kilde vilgi verilmişti yanlış bilgi vermek istemem kimseye ben bildigimi yazmıstım

Sıkma canıni stres yapma. Allahn izniyle olur. artık tıp o kadar geliştiki artık insanların ölmesine bile izin vermiyorlar doktorlar onlar iyiki varlar. Allah onlara düşürmesn ama yokluklarnda göstermesin
Evet canim allah baska dertler vermesin sagligimiz yerinde cok sukur bide iyi bi doktor bulabilsem iyi olacak ama bakalim arastiriyorum

Canim inofolic hem folic asit takviyesi hmde hucre yenilenmesine yariyor bebek isteyenlere oneriyo doktorlar pko icinde iyi geliyor ben kullaniyorum. Eczaneden recetesiz satilan yan etkisi olmayan bj ilac
Ya ben cok duydum inofolic kullanip hamile kalanlari tam arastirmadim ne icin oldugunu ondan sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…