- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Kuzum erkekler bizim gibi inve düşünemiyorlar maalesef. Her ay umut ediyoruz iste napalim ki baska.. Canini skma sen her sey netlesince yaptir testi sonradan soylersin onaHayırlı cumalar kızlar günaydın dün gece eşim moralimi bozdu dedim ki böyle böyle adetime daha 5 gün var 3 gündü leke geliyo sancılarım var kan tahlili olsam yarın bi baksak dedim sigara kullanımı sonuçta dedim yinemi hamile oldugunu düşünüyon dedi bağırdı bi ağladım moralim bozuldu gece nasıl uyudhm bende bilmiyomiyiki varsınız bugün 4 gün kaldı adetime sabah uyandım ped temiz lütfen duanızı eksik etmeyin mecbur adeti bekleyecem gizli idrar testi yapmaya devam
bende sordum ama cevap veren olmadı. Inofolik kullanmalimiyım doktor tavsiyesi vs olmadanEvt gerekiyooo
Bana bu sekilde bilgi verildi dr onaylı degil net konusamıyorum sadece bildigimi yazdımOnu bilmiyorum ara verilmeli mi
Dogru soyluyorsun bakalim insallah bizde hayirlisiyla hamile kaliriz bakalim mucadeleye devamDüşünmemek kolay değil tabi haklısın ama umudunu kırmaman için çevremizde o kadar çok örnek varki.... mesela birçok ünlü 40 yaşlarında anne oldu... Allah istesin yeter
Onu bilmiyorum ara verilmeli mi
Bu inofolic ne icindi canımbende sordum ama cevap veren olmadı. Inofolik kullanmalimiyım doktor tavsiyesi vs olmadan
Ben 5-6 ay önce başladım folik asit kullanmaya...ablamın doktoruna sormuştum ben hala kullanıyorum sakıncası var mı diye
yok devam et dedi bana
folbiol kullanıyorum
Bence hiç sıkma canını çok arkadaşım var o yaşlarda sağlıklı doğum yapan..darısı basimizaYa tabikide
Ya umutsuz degilim ama arkadaslar yastan bahsedince bi an oyle umutsuzluga kapiliyorum bosluktan sanirim bazen sikiliyorum bilmiyorum ya bugun sanirim iyi gunumde degilim
Bence hiç sıkma canını çok arkadaşım var o yaşlarda sağlıklı doğum yapan..darısı basimiza[/insallah canim hayirlisyla tabi allah isteyen herkese saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin. Sen nerden canim
Sıkma canıni stres yapma. Allahn izniyle olur. artık tıp o kadar geliştiki artık insanların ölmesine bile izin vermiyorlarCanim cok tsk ederim ya moral veriyorsunuz bana insallah ya gecen ay doktora gittimhic begenmedim yeni doktor arayisindayim bulamiyrm stresim bu ara
Senin bilgin dr onaylı o zaman o doğrudur ben kimin dedigini hatırlamıyorum ama ş3kilde vilgi verilmişti yanlış bilgi vermek istemem kimseye ben bildigimi yazmıstımBen 5-6 ay önce başladım folik asit kullanmaya...ablamın doktoruna sormuştum ben hala kullanıyorum sakıncası var mı diye
yok devam et dedi bana
folbiol kullanıyorum
Evet canim allah baska dertler vermesin sagligimiz yerinde cok sukur bide iyi bi doktor bulabilsem iyi olacak ama bakalim arastiriyorumSıkma canıni stres yapma. Allahn izniyle olur. artık tıp o kadar geliştiki artık insanların ölmesine bile izin vermiyorlardoktorlar onlar iyiki varlar. Allah onlara düşürmesn ama yokluklarnda göstermesin
Gelmiş geçmiş olsun canım en kısa zamanda toparlarsın inşallahGeldim eve tatlim ciktim. Ayy burun cok zor valla tampon var bi de beynime kadar gidiyor herhalde bu tampon :)
Canim inofolic hem folic asit takviyesi hmde hucre yenilenmesine yariyor bebek isteyenlere oneriyo doktorlar pko icinde iyi geliyor ben kullaniyorum. Eczaneden recetesiz satilan yan etkisi olmayan bj ilacBu inofolic ne icindi canım
Ne guzel ya guzel bi yere gitmissin canim:) bende tekirdagdayimİstanbul luyum evlendikten sonra fethiyeye yerlestik 1 senedir burdayix
Coook teşekkürler tatlimGelmiş geçmiş olsun canım en kısa zamanda toparlarsın inşallah
Ya ben cok duydum inofolic kullanip hamile kalanlari tam arastirmadim ne icin oldugunu ondan sordumCanim inofolic hem folic asit takviyesi hmde hucre yenilenmesine yariyor bebek isteyenlere oneriyo doktorlar pko icinde iyi geliyor ben kullaniyorum. Eczaneden recetesiz satilan yan etkisi olmayan bj ilac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?