2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

En son hangisi soylediyse o dogrudur canim.ilerledikce daha net belli olur cunku
Sabah Ankara hastanesi ikizlik var dedi buyk doğma yolladı orasida tek dedi hiç büyük çocuk dogurdunmu dedi ilk oglm 4.5 kg dedim ikincisini hatırlamıyorm dedim haftasına göre çok iyi dedi ikizlik dedim burda tek dedi

Ah canim saolasin ins bigun hamile kalirsam degerlenirirm onerini
İnşallah canım hepimiz bebişlerimize bir an önce kavuşuruz canım sana birşey sorabilirmiyim benim bata 6 gün var birkaçgün önce göğüsümden süt geldi arkadaşıma sordum yelize gebelik belirtiside olabilir prolaktin yükseklide dedi ben hiç duymamıştım. Gebelik belirtisi olduğunu sen böyle birşeyle karşılaştınmı çevrende

Canim insallah 1 yil sonunda bebisin ben geldim anneeeem der. Bende yumurtlama donemindeyim canim dun 13.gunumde koyu cizgiyi yakaladim iliski oldu. Bugunude degerlendiririz. Yarinda olur muhtemelen ve bu ayi kapatir zor olan kısım beklemeye gecerim. Ben bikac aydir surekli uzayan akintiyi yakaliyordum bu ay hic akintim olmadi. Islaklik bile yok. Neden boyle oldu yorum yapamiyorum. Benim bat 31 Aralik.

Kuzum bende sana yazacaktım hala regl olmadım sancım var ama gelen giden yok. Klomen gecikme yapar mi acaba
Benim regl 40 günden aşağı gelmezdi iki ayda bir falan oluyodum 26 ekimde regl olduğumda klomen kullandım 26 kasımda regl oldum. Tam günü de geldi ama gecikme yapmaması lazım tatlım çünkü yumurtlama günü belli yani düzenli yumurtluyosun sonuçta klomenle. Canım saat çok geç cvp verdım ama inşallah kırmızılar gelmemiştir

Allah kavustursun canim hangi sehirdesin? bende bazen yalniz kaliyorum sukurki yumurtlamaya denk gelmiyor. Benimde bugun 14.gunum dun calisma oldu bu aksamda olucak muhtemelen. Benim bat 31 aralik senin?
Eki Görüntüle 1924882
Görev nedeniyle Adıyamandayız canım. Testler çok güzel çıkmş tam yumurtlama dönemindesin bol bol değerlendir kendini sıcak tut canım inşallah tutar

Hayır gelmedi henüz az sarımsı sümüksü akıntım geldi onun dışında bişey yok

Bugün bebeğimizin kalp atışlarını duyduk.
Rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın.. çok zor biliyorum çünkü yaşadım psikolojik belirtiler bile yasadim herkes dalga geciyordu benimle kucaginda bebekli anne gorunce boynum bukuluyordu kimse bizim bebegimiz yok diye bizle gorusmuyordu ki daha 2 senelik evliyim..eşimde sorun vardı bende 6 cm çikolata kisti herşeyden umudumu kestiğim anda geldi mucize gibi umarım sağlıkla gelir allah isteyen herkese versin

Inşallah ama olmazsa da üzülmem incir kürüne başlicam doktor zaten klomen kontrolünde pek umutlu konuşmadı sanırım fazla yumurtam gelişmemişti

Aynen bende batı beklıyorum umudum yok adet olym da kürlere başlayım diyorum yinede umut var tabi Allah hayırlısını versin. Gerek kalmaz yapmana inşallah. Bakalım

Allah'ım hayırlı doğumlar nasip etsin canım ben de çikolata kisti var ama ben aşılama ile hamile kaldım canım 3 cm di kistim senin doğal olmuş ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…