Belki buyuk oldugu icin oyle dusunmustur.kan baktrmadilarmi artislar cok hizli mi diyeSabah Ankara hastanesi ikizlik var dedi buyk doğma yolladı orasida tek dedi hiç büyük çocuk dogurdunmu dedi ilk oglm 4.5 kg dedim ikincisini hatırlamıyorm dedim haftasına göre çok iyi dedi ikizlik dedim burda tek dedi
Evet oluyor süt gelmesi ama bukadar erken deil normalde.bide sen sıktiysan gelebiliyor hic bisey olmasada.bazen bendende geliyor ama ben sıkınca.kendiliginden deilİnşallah canım hepimiz bebişlerimize bir an önce kavuşuruz canım sana birşey sorabilirmiyim benim bata 6 gün var birkaçgün önce göğüsümden süt geldi arkadaşıma sordum yelize gebelik belirtiside olabilir prolaktin yükseklide dedi ben hiç duymamıştım. Gebelik belirtisi olduğunu sen böyle birşeyle karşılaştınmı çevrende
Benimde gecen ay ovu testinde pozitifi gordukten 3 gun sonra uzayan akintim geldi.ve adetim uzayan akintima gore geldi oyuzden gun asiri devam edin canim 3 5 gun daha belki gelir 2 3 gune seninde.bide bazen strestende o akinti gelmiyor ve gelmeyince gebelikte zor.spremler kuru vajende ilerleyemiyor cunkuCanim insallah 1 yil sonunda bebisin ben geldim anneeeem der. Bende yumurtlama donemindeyim canim dun 13.gunumde koyu cizgiyi yakaladim iliski oldu. Bugunude degerlendiririz. Yarinda olur muhtemelen ve bu ayi kapatir zor olan kısım beklemeye gecerim. Ben bikac aydir surekli uzayan akintiyi yakaliyordum bu ay hic akintim olmadi. Islaklik bile yok. Neden boyle oldu yorum yapamiyorum. Benim bat 31 Aralik.
'Tek' yazıyor canım. bana öyle geldi. Türlü çeşit el yazısı okumaya çalışan bi sınıf öğretmeni olarak:)Burda kaç yaziyo lütfen bi bakarmisiniz kafam allak pullak
Evet canım allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inş.Allah'ım hayırlı doğumlar nasip etsin canım ben de çikolata kisti var ama ben aşılama ile hamile kaldım canım 3 cm di kistim senin doğal olmuş ne güzel
Evet canım allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inş.
Canın bebimki kendiliğinden geldi gece uyandığımda farkettimEvet oluyor süt gelmesi ama bukadar erken deil normalde.bide sen sıktiysan gelebiliyor hic bisey olmasada.bazen bendende geliyor ama ben sıkınca.kendiliginden deil
Sıkınca değil yani hatta ondan sonra sıktım bit daha gelmediBenimde gecen ay ovu testinde pozitifi gordukten 3 gun sonra uzayan akintim geldi.ve adetim uzayan akintima gore geldi oyuzden gun asiri devam edin canim 3 5 gun daha belki gelir 2 3 gune seninde.bide bazen strestende o akinti gelmiyor ve gelmeyince gebelikte zor.spremler kuru vajende ilerleyemiyor cunku
Canın bebimki kendiliğinden geldi gece uyandığımda farkettim
Tamam canım çok teşekkür ederim bakalım batı bekliyorum 6 gün kaldı adet olursam 3 gün tahlillerimi yaptıracağımBenimde gogsumden süt gibi sıvı geliyodu prolaktinim yükselmiş ve o yüzden hamile kalamiyomusum sonra prolaktinimi dusurdugumuz ay hamile kaldım hamile kalmak istiyorsan ihmal etme
yok sadece 6 hafta sonra tekrar ikili taramaya geleceksin dediler adete göre 5+2 ultrasyona göre 6+1Belki buyuk oldugu icin oyle dusunmustur.kan baktrmadilarmi artislar cok hizli mi diye
Canım senin prolaktin değerin kaç çıkmıştı birde dosyinex mi kullandın kullandığın ay korundunmuBenimde gogsumden süt gibi sıvı geliyodu prolaktinim yükselmiş ve o yüzden hamile kalamiyomusum sonra prolaktinimi dusurdugumuz ay hamile kaldım hamile kalmak istiyorsan ihmal etme
Sabah bıçak gibi girdi uykumdan uyandım şu anda biraz var aynı tarafa yatmamistim ilk defa olduCanım sabahları bende de oluyor bolca dinlen bide yatarken sürekli o tarafa mı yattın acaba
ninem bana incir yememi söylemişti eşimede keçi boynuzu tarcın ceviz bal birseyler daha kattı hazırladı verdi kendisiKizlar bi arkadas burda bi tarif vermusti erkek icin cevizi falan hepsini ezip karisim yapiliyormus o neydi bilen varmi bu ay esimede ek takviye vermek istyrm kendimde incir denicm bilgisi olan yardmci olsun lutfennn...
teşekkür ederim her sabah pekmeze elma suyu sıkıp içiyom görenler 3-4 ylıksın diyo bugunde kontrolde biri başka biri başka deyince tuaflaştım'Tek' yazıyor canım. bana öyle geldi. Türlü çeşit el yazısı okumaya çalışan bi sınıf öğretmeni olarak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?