2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

H
pahali veya ucuz oldgndan degil de karsilarndaki sadece basit bir hasta oldgndan unutuluyor!
musteri olunca memnuniyeti var cnku. Oyle bir vaka ozelde olsa bir davaya bakar milyarlarca tazminat oderler o parada ekipmani unutan dikkatsiz doktordan cikar. Bunu bilen doktor umursar, dikkat eder, ozen gosterir.
Devlet hast. hatalarin sebebi cogu zaman bulunmuyor, raporla is kapanabiliyor. Hasta tazminat aldgnsa bile doktorun madd3n manen cani yanmiyor,tazminati saglik bakanlgi veya hastanenin doner sermayesi oduyor. dolayisiyla da bu memleket kendilerinin zannedp suistimal edebiliyorlar.
Hayy agzini opeyimmmmm.demek istedigim tam da buydu canimm :))

Ah canim ozelde sirf ozel oldugu icin ne yanlislarin uzeri ortuluyor hasta bilmeyince..aritmide 4 cocugun yüzü kesildi sezeryan sirasinda.hepsinin ailesini susuz kalmis icerde kendini cizmis dediler.zavallim hepsi yuttu..kac hasta hastane enfeksiyonu kapti..yarana iyi bakmamissin dediler..herseye bi kiliflari var.bilmeden buladar emin olma bence.cok iyi olsa kendi calistigim yer bize ucretsiz di hersey.kendim orda baktrirdim kendimi.ama ona ramen hic bizaman orda muayene olmadim ben.bikre tahlil yaotim onlar bile abuk subuk cikti yok troidim varmis yok sekerim varmis.sonra kac hastanede tekrar baktirdim hepsi normal cikti.okadar guvenme 1 milyara 2 milyara digum yaptran yerlere. 4 5 milyar aliyorsa neyse
Ben kesinlikle michie ye katiliyorum.ben dedigin hastanede dogum yaptim.700 tl normal dogum 2014 yili.tertemizdi.okadar memnun kaldim ki anlatamam.istedigim dakkasina yerine geliyordu.vc si yatagi hastaya ve yakinina verdigi guvende cabasi.cok uzar bu konu.ama ben aritminin testlerinin de com sahici oldugunu biliyorum.evladimdan
..

Ben süt , maydonoz buhar kürüne baktım yapılması doğru degilmiş. sıcak rahimde iltihap oluşmasına neden olabilirmiş .
Okumuştum ama ben yinede yaptım anneme söyledim eskiden cocugu olmayanlara yaptırırlardı olurdu vs dedı zaten gecmsten gelen bişy. Şifanı baska bişeyden bulursun inşallah .

Ben kesinlikle michie ye katiliyorum.ben dedigin hastanede dogum yaptim.700 tl normal dogum 2014 yili.tertemizdi.okadar memnun kaldim ki anlatamam.istedigim dakkasina yerine geliyordu.vc si yatagi hastaya ve yakinina verdigi guvende cabasi.cok uzar bu konu.ama ben aritminin testlerinin de com sahici oldugunu biliyorum.evladimdan
..
Neyse canim sen bildigin kadariyla memnunsan yine git tabi.ben aritmide bizzat yasadigim olaylari anlatyorum.2013 te jasmen hanimin hastalarina yaptigi kesikleri

BATLAR
S selifor 8 Ocak:KK31:
S SUU 13 Aralık
@Gamzecannn 13 Aralık
buse smile buse smile 13 Aralık
Ruling girl Ruling girl 13 Aralık
Esr02 Esr02 14 Aralık
@Poncito 15 Aralık
@MelekDiliyorum 15 Aralık
@gzdy 15 Aralık
Masalll92 Masalll92 16 Aralık
@kafamdasorular_ 16 Aralık
@Frida1kahlo 16 Aralık
@purki90 16 Aralık
@Helena 16 Aralık
@mavitosbaa 17 Aralık
@bebegim-gel 17 Aralık
@Nisaberatim 17 Aralık
@Umya 17 Aralık
@izel2508 17 Aralık
@okeanoss00 18 Aralık
@tugsem_10 18 Aralık
@Ftm6161 18 Aralık
@guldencik 19 Aralık
@TUBA48 19 Aralık
@busra_brt 19 Aralık
@Bebe58 19 Aralık
@kubito 20 Aralık
@sakyuz 20 Aralık
@EceCigdem 21 Aralık
@Artemiss_ 21 Aralık
@tomrs 22 Aralık
@Evkusu5 22 Aralık
@zyekici 24 Aralık
@Sessiz melegim 24 Aralık
@Zanamm174 25 Aralık
@ayllllliiiin35 26 Aralık
Babies16 Babies16 26 Aralık
@eflasun 26 Aralık
@yanne 26 Aralık
@ROSE-MOON 27 Aralık
@tugken 27 Aralık
ZK_ASK ZK_ASK
27 Aralık
@Miyequape 27 Aralık
A ayca152012 28 Aralık
@Asimisa 28 Aralık
@Umutlukartalice 28 Aralık
@baby baby 29 Aralık
@Themarginal 29 Aralık
@michie 30 Aralık
@neseliii34 30 Aralık
@Ozlmugr 30 Aralık
@friendly8584 31 Aralık
@Pariskizim 31 Aralık
@BarSer 31 Aralık
@2miracles 1 Ocak
@cadolosum 3 Ocak
@hafsa nil 4 Ocak
@yelsem 4 Ocak
@Cennet irmagi 7 Ocak

HAMİLELER
@Dontsay KIZ:anneadayı:
@Sup3risi :anneadayı:
@madame wuu :anneadayı:
@Frkzhd :anneadayı:
@Gunayfur :anneadayı:
@Misk-i amber :anneadayı:
@onurumbenim :anneadayı:
@lucccck KIZ:anneadayı:
@er_sev :anneadayı:
@angelina 34 :anneadayı:
@ladys_girl :anneadayı:
@coffee84 ERKEK:anneadayı:
@Bekayyy ERKEK:anneadayı:
@Zuzu minnos :anneadayı:
@Beklenencanim :anneadayı:
@Tombikstugba :anneadayı:
@Meyvelipasta1 :anneadayı:
@TuruncuHayal :anneadayı:
@smy11 :anneadayı:
@Morenam :anneadayı:
@snesrn :anneadayı:
@Esraerol :anneadayı:
@busraturkmen :anneadayı:
@Princess91 ERKEK:anneadayı:
@melo11 :anneadayı:
@zuhrealam :anneadayı:
@Lovepinkbm :anneadayı:
@tontis76 :anneadayı:
@cgdmkrks :anneadayı:
@Sb12345 :anneadayı:
@sevilan :anneadayı:
Mina sevde :anneadayı:
@Mangetsu :anneadayı:
@Burcu251 :anneadayı:
@seydarella :anneadayı:
@ervil :anneadayı:
@sweett_ :anneadayı:
@fatos55 :anneadayı:
@ummulurve :anneadayı:
@yesilbalon :anneadayı:
@nothinggg :anneadayı:
@melegini_bekliyor :anneadayı:
@bulut29 :anneadayı:
@ALYALAL :anneadayı:
Krizantem cicegi :anneadayı:
@Sarisinbebek :anneadayı:
@tugceavhn :anneadayı:
@Pembegelin01 :anneadayı:
@Mrvmdpl :anneadayı:
@Senur94 :anneadayı:
meyis pelin :anneadayı:
@Burmera :anneadayı:
@Missyiru :anneadayı:
@Balcicekk33 :anneadayı:
gri penguen:anneadayı:
@ferishhh :anneadayı:
@bebem88 :anneadayı:
@nazlieylul :anneadayı:
@elmol :anneadayı:
@sensiz__asla123 :anneadayı:
@Prenseslale :anneadayı:
@xecexeza :anneadayı:
@siyahinci021 :anneadayı:
@fly0513 :anneadayı:
@Mrsbicak :anneadayı:
@Tugceilker :anneadayı:
@fatmaelifnur :anneadayı:
Ayla ak :anneadayı:
@derya6129 :anneadayı:
@Ceylin04 :anneadayı:
@Selinisko :anneadayı:
@zeran :anneadayı:
serhalask ERKEK :anneadayı:
@bote86 :anneadayı:
@Aschil07 :anneadayı:
biraqedere:anneadayı:

Ruken Akrep :anneadayı:
@Aynur5656 :anneadayı:
@lale_cik :anneadayı:
@Popliteal :anneadayı:
@melegim05 :anneadayı:
@OguzGencay :anneadayı:

la rosa :anneadayı:
@bitanecikk :anneadayı:
@fatmasecret19 :anneadayı:

mavs 24 :anneadayı:
@hande234 :anneadayı:
yb13:anneadayı:
Merhaba birbirinden guzel anneler :) öncelikle çok şanslısınız Rabbim evlatlarimizin sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin. Siz tecrübeli olduğunuz için bir sorun olacak . Adetime 10 gün var ve bi kaç gundur sürekli ama hafif kaşık ağrım oluyor yalniz eşimle ilişki sırasında dayanilmayacak kadar artıyor.. Sizce hamile olmam ihtimalim varmı ?, çok istiyorum lütfen dua edin..

Bende 13.gun dun koyuyu yakaladim iliski oldu oncesinde de pazar iliski olmustu. Bugunde testim kopkoyu olmamakla birlikte yinede koyu cikti. Bu aksamida degerlendiricez. Bana kalsa yarinda iliski olsun istiyorum. Bu ayda boyle hergun denemis olalim bakalim. Kaçıncı denemen? Benim bat 31 aralik senin?
canım benim 1 yıla yakın korunmuyorum ama çoğu zaman yumurtlama zamanıma denk gelmediğini farkettim tam bilinçli değildim bu konuda.bu ayda cumadan başladım.pazar testi koyu gördüm.pazr gününden itibaren aralıksız devam ettim.bugünde olsa mı acaba diyorum garantiliyim işimi :) :)

Merhaba birbirinden guzel anneler :) öncelikle çok şanslısınız Rabbim evlatlarimizin sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin. Siz tecrübeli olduğunuz için bir sorun olacak . Adetime 10 gün var ve bi kaç gundur sürekli ama hafif kaşık ağrım oluyor yalniz eşimle ilişki sırasında dayanilmayacak kadar artıyor.. Sizce hamile olmam ihtimalim varmı ?, çok istiyorum lütfen dua edin..
CAnim bennce kasik agrisi iluskude agri fln gebelik belirtisi degildir.

Canim seninki daha cok enfeksiyon belirtisine benziyor.akimtin varmi

Morsevdam5 adini degistirmissin S selifor hayirli olsun sanki bikac gundur goremiyorum seni iyisin degil mi bat ne zaman?
Aynen canım haftasonundan dahil giremedim pek sık adetim bitti şükür kasik agrim var hemn mi yumurtluyorm anlamadim daha calismalara baslayamadik kısmet olmadı rahatm gibi bu ay bakalim kısmette varsa sen nasılsın birde bat 8i 13 ocakta test yapicam niyetim öyle nasip olursa

Back
X