ebe akrabamız var bir kaç gün bekle dedi bende perşembeye kadar bekleyim diyorumBende de akıntı sürekli vardı da bugün daha çok sarımsı sulu akıntı geliyor rahim kendini temizliyor galiba regl için diye düşünüyorum. Çizgi çıkmış bence hamilesin sen bidaha başka bir hastanede kan testi yaptırsana sen?
ROSE-MOON canım bugun iğnenin 12.günü ikimiz aynı günlerdeyiz akıntın var mı nasıl? Ağrın sızın vs
Ben de asker eşiyim eşim sürekli görevlere gittiğinden düzenli ilişki olmuyor ben o yüzden gebelik olmadığını düşünmeye başladım artık. Eşim yine gidiyor ayın 29'unda 15 gün yok, yine yumurtlama zamanı, benim hayaller bu ay olmazsa şubat ayına kaldı. Ocak ayında iş için ben de yurt dışına gidiyorum hayırlısı.ay inşallah kızlar kandada bir çıksaaa hepimiz inşallah güzel haberleri alıcazzz <3 asker karısı olmak onu beklemek zor bilirim allah sabırlar versin canımmm ...
dünkü yanımda çantamda bugünki evde canım bende işe geldim bakın onu atayımCnm testi atsna merak ettim insallah hamilesinidr
oyy canım ya hep pozitif ol olumsuz düşünme elbet olucakBen de asker eşiyim eşim sürekli görevlere gittiğinden düzenli ilişki olmuyor ben o yüzden gebelik olmadığını düşünmeye başladım artık. Eşim yine gidiyor ayın 29'unda 15 gün yok, yine yumurtlama zamanı, benim hayaller bu ay olmazsa şubat ayına kaldı. Ocak ayında iş için ben de yurt dışına gidiyorum hayırlısı.
İnşallah canım ama 2 ayda çöktüm resmenoyy canım ya hep pozitif ol olumsuz düşünme elbet olucak
Cnm testi atsna merak ettim insallah hamilesinidr
İnşallah canım ama 2 ayda çöktüm resmen
İnşallah canım inşallah :)Rabbim daha fazla bekletmesin hayırlı zamanda gelsin inşallah.aynı şekilde yaşlandım ne zormuşşş bide evleneli 3,5 sene oluyo millet olmuyor sanıyor neler diyolar sabır diyorum napalım en kısa zamanda hayırlısıyla olsun bebişlerimiz
inşallahhhhh <3İnşallah canım inşallah :)Rabbim daha fazla bekletmesin hayırlı zamanda gelsin inşallah.
Cnm insallah hamiledindir kan. Testi yaptrdin mibu pazar günki canım pazar sabah yaptım cumartesi sabah yaptığım daha silikti bugün yaptığım cumartesi sabahki gibi hafif silik .biz bunu görünce sevindik test yaptık 1.2 çıktı sonuç
Evet adetim 3 gün geçti dün yaptırdım 1.2 ciktiCnm insallah hamiledindir kan. Testi yaptrdin mi
Gecikme oluyormuydu daha oncelerde bende hic gecikme olmadi simdiye kadar gecikirse direk hamileyim sanicamEvet adetim 3 gün geçti dün yaptırdım 1.2 cikti
Yok olmuyordu ama beklicez gorcez artık ☺Gecikme oluyormuydu daha oncelerde bende hic gecikme olmadi simdiye kadar gecikirse direk hamileyim sanicam
Iyi haberlerini bekliyoruz cnm insallah hamilesindir boyle baskalarininkini beklerken bile heycanlaniyorum kendim napicam bilmiyorumYok olmuyordu ama beklicez gorcez artık ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?