2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar bat 30 Aralık dün kasıkta art Arda iki kere iğne batması hissettim sabah kalktım göğüs uçları değil ama koltuk altlarına doğru yanları yani elleyince aciyor böyle birşey yaşayan var mı?

Gogus agrsina ben hic takmiyirum hep yaniltiyor ama kasik agrsi bnmde oldu bende tecrubesizim

Tesadufe bakin suan evdeyim ve lavaboya girdim kahve lekelenmeler basladi demekki o kani vermesem adetim gelmicekti vardir her seyde bi hayir muhtemelen 1 saate gelir kirmizilar inssllah sizlerden guzel haberler slirimda yuzum guler Rabbim herkese nasip etsin insallah

stres belkide engelliyordu canım ya... Allahım bize sabır versin... vallahi çok entresan yaşanılanlar... Biz mi yapıyoruz bu hale getiriyoruz ne ?
Biraz bu konudan uzaklaşmak gerekiyor ama nerde...

stres belkide engelliyordu canım ya... Allahım bize sabır versin... vallahi çok entresan yaşanılanlar... Biz mi yapıyoruz bu hale getiriyoruz ne ?
Biraz bu konudan uzaklaşmak gerekiyor ama nerde...
Bu ay incir mincir denicm hic bi destek denememistm onlari yapcam insallah Rabbimin izniyle sifa olur cnm ne kadar kabullenmesekte biz hormonlari bizuyoruz etkiliyrz tabi elde degil ne yapalim

30 Aralık çok var adetine daha. Bunu gebeliğe yormak şimdiden çok zor bir ihtimal. Olamazmı tabiki Olur Allah'ın işi bilemeyiz...
Ama tıbba göre şuan daha yumurtlama dönemi içindesin...
Yumurtlamanı takip ettiysey, yani tarihini biliyorsan daha aydınaltıcı olabilir.

Göğüs ağrısını ciddiye almakta fayda var. Normal olabilir, bazen prolaktin hormonu artışıyla alakalı olabilir.
Gebelikte prolaktin yükselmesi normal, ama normal zamanda gebeliği engelleyebiliyor.
allah gönlüne göre versin.

Yok canım ya bu ay sadece yumurtlama zamanı bır kere onun harıcınde de ıkı kere ılıskı oldu bu ay da bos cıkar yanı bakalm ama hayırlısı. Bat 21 aralık bakalm az kaldı Pariskizim

Bu ay incir mincir denicm hic bi destek denememistm onlari yapcam insallah Rabbimin izniyle sifa olur cnm ne kadar kabullenmesekte biz hormonlari bizuyoruz etkiliyrz tabi elde degil ne yapalim

Tabi dene canım. Bazen Doğa daha güzel sonuçlar verebiliyor. İnşallah şifa verir, bebeğine kavuşursun...
Ama herşeyin abartısı zarar dikkat et kaş yapım derken Göz çıkarma.
Bu incir i bende düşünüyorum da Prolaktin hormonunu yükseltiomuş. O yüzden pek cesaret edemedim.
Herşeyim normalken başıma iş almayım.
Benimde Bat 26 Aralık. Hiç belirtim yok. Hatta cok rahat bir dönemdeyim.. Sanki huzur girmiş içime...
Bu beni mutlu ediyor vallah.

erken diyenler çoğunlukta bugün

benimde adete 6 gün var test yapasım var kendimi tutuyorum :) bu arada kaç çocuğunuz var
Ben daha once hep 5 gun kala pozitif gordugumden 5 gun kala yaparim her ay test. Negatifse bidaha test yapmam ve adet oluncada uzulmem. Buda benim kendimi telkin etme seklim sanirim.

Benim cocugum yok canim 4 kayip yasadim.

Acaba bugun yapsam mı test cıkar mı kı bı sonuc? Ama hem ılk ıdrar degıl hemde daha ıkı gun var yanı

Insallah guzel sonuclar al cnm bizde sevnelim

Ya demek oldun...nasip uzulme insAllah sanada nasip olacak pes etmek yok canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…