İnsaallah hayatım Rabbim bizlere hayırlı evlatlar Rabbine layık kullar nasip etsin kısmeti yokmuş hiç üzülme Pozitif olSagol canim ilk ayimizdi denemelerde acikcasi hemen olmasini beklemiyodum ancak testlerim pozitif cikinca cok mutlu olmustum nasip degilmis napalim insallah hepimiz kavusuruz bebislere saglikla
Amin cumlemizimki 22 kasımda 41 -- 25 kasımda 275 ---1 aralikda 4520 çıkmış baktım bat başlangıcın 2 kasimKac cikmisti canim degerin? Benim 31 aralik bir gun once test yapmak istiyorum kirmizilar gelmezse belki Allah nasip eder esime yeni yil hediyesi olur diyeAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim
Allah hayirlisini versin cumlemizinkini kız olsa sevinirim iki oğlanın ardından kız olursa güzel olur bundan önceki dusugum kizmistiBence oglun olacak cevremdeki butun kiz anneleri uykusuzluk ve bulantiyla savasti erkek hamileliklerinde hep uyudular hayirlisi olsun bakalim
Gecen ay benim battan 2 gun once 20 cikmisti ama iste dedigim gibi kimyasalmis kanamayla gitti bu ayda aynisi olur diye korkuyorum acikcasi bir hafta 10 gunluk bi gecikme olursa test yapiyim diyorum ama bir yanimda sabredemiyo isteAmin cumlemizimki 22 kasımda 41 -- 25 kasımda 275 ---1 aralikda 4520 çıkmış baktım bat başlangıcın 2 kasim
Hepimiz isteyeniz zaten hoşgeldin hamile olanlarda burda zamanında isteyendi şimdi hamiş oldularMerhaba arkadaslar. Hamile olmayan ancak hamilelik isteyen birisi olarak araniza katilabilir miyim ?
niyeyse bi çook sevindim.
benim de adım cemre.
dilek tutsunlar aramızda.
Hepimiz isteyeniz zaten hoşgeldin hamile olanlarda burda zamanında isteyendi şimdi hamiş oldular
Yasasinnn cook sevibdimmm.
Rabbim ins hayirlisiyla bizlerede evlat nasip eder. Kural var mi ya da yapmam gereken bir sey
Merhaba cancazim hosgeldin insallah tez zamnda kaliriz artik hep beraberMerhaba arkadaslar. Hamile olmayan ancak hamilelik isteyen birisi olarak araniza katilabilir miyim ?
Buranin tek bi kurali var dua ederkn bizleride icine katicaksn o kadarcikYasasinnn cook sevibdimmm.
Rabbim ins hayirlisiyla bizlerede evlat nasip eder. Kural var mi ya da yapmam gereken bir sey
Hosgeldin canim bizde bu mucadeleyi veriyoruz... InsAllah hepimize nasip olurMerhaba arkadaslar. Hamile olmayan ancak hamilelik isteyen birisi olarak araniza katilabilir miyim ?
Hahaha çok tatlisin :)
Yok canim surec anlat ama kaç yaşındaki kaç ay oldu 3. Gün 21. Gun gittin mi hormonlar nasıl ilk çocuk mu eşin sperm testi yaptırdı mi
Ovu testi kullaniyor musun
Merhaba cancazim hosgeldin insallah tez zamnda kaliriz artik hep beraber
Buranin tek bi kurali var dua ederkn bizleride icine katicaksn o kadarcik
Hosgeldin canim bizde bu mucadeleyi veriyoruz... InsAllah hepimize nasip olur
Emineeemm
@nisandeniz
@Cemre Yaman
@kutuphanekedisi
M Merve mete
K kubito
@solitarywoman
bir garip oblomov
Güzel haber yok mu
Tesekkur edrrim canimmm
4 yillik evliyim artik bebek istiyoruz. Cok stresli bir ay gecirdim 8 gun gunumu gectim bugun adet oldum. Doktora gidip lan vermistim sonuc bugyn cikti dogal olarak negatid. Hamilelik dusunmeden once detayli muayene oldum cok sukur bir sey cikmadi. Doktor 5 6 ay icerisinde olmazsa gelirsin esine sperm testi yaptirirz dedi.
Ben telden uygulama kullaniyorum yumurtlama gunleri icin ama ise yariyor mu bilmiyorum. Bilgisi olan varsa yardimci olabilirse sevinirim. Adetim bittiginde ins calismalara baslamak istiyoruz
aminnn ins ins. Rabbim hepimize hemencecik evlatlar nasip etsin. Iateyen herkese doktorlara gitmeden ugrasmadan minisler versin ins.
Hosbuldummm Aminn canimmm ins
Nerdeeeeee canim bi yolumu acmadinki haber vereyim
Senden ne haber yoktun tohumlari ektin geldin herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?