2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnsaallah
Sagol canim ilk ayimizdi denemelerde acikcasi hemen olmasini beklemiyodum ancak testlerim pozitif cikinca cok mutlu olmustum nasip degilmis napalim insallah hepimiz kavusuruz bebislere saglikla
İnsaallah hayatım Rabbim bizlere hayırlı evlatlar Rabbine layık kullar nasip etsin kısmeti yokmuş hiç üzülme Pozitif ol

Kac cikmisti canim degerin? Benim 31 aralik bir gun once test yapmak istiyorum kirmizilar gelmezse belki Allah nasip eder esime yeni yil hediyesi olur diyeAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim
Amin cumlemizimki 22 kasımda 41 -- 25 kasımda 275 ---1 aralikda 4520 çıkmış baktım bat başlangıcın 2 kasim

Amin cumlemizimki 22 kasımda 41 -- 25 kasımda 275 ---1 aralikda 4520 çıkmış baktım bat başlangıcın 2 kasim
Gecen ay benim battan 2 gun once 20 cikmisti ama iste dedigim gibi kimyasalmis kanamayla gitti bu ayda aynisi olur diye korkuyorum acikcasi bir hafta 10 gunluk bi gecikme olursa test yapiyim diyorum ama bir yanimda sabredemiyo iste

Yasasinnn cook sevibdimmm.
Rabbim ins hayirlisiyla bizlerede evlat nasip eder. Kural var mi ya da yapmam gereken bir sey

Hahaha çok tatlisin :)

Yok canim surec anlat ama kaç yaşındaki kaç ay oldu 3. Gün 21. Gun gittin mi hormonlar nasıl ilk çocuk mu eşin sperm testi yaptırdı mi

Ovu testi kullaniyor musun

Hahaha çok tatlisin :)

Yok canim surec anlat ama kaç yaşındaki kaç ay oldu 3. Gün 21. Gun gittin mi hormonlar nasıl ilk çocuk mu eşin sperm testi yaptırdı mi

Ovu testi kullaniyor musun

Tesekkur edrrim canimmm
4 yillik evliyim artik bebek istiyoruz. Cok stresli bir ay gecirdim 8 gun gunumu gectim bugun adet oldum. Doktora gidip lan vermistim sonuc bugyn cikti dogal olarak negatid. Hamilelik dusunmeden once detayli muayene oldum cok sukur bir sey cikmadi. Doktor 5 6 ay icerisinde olmazsa gelirsin esine sperm testi yaptirirz dedi.
Ben telden uygulama kullaniyorum yumurtlama gunleri icin ama ise yariyor mu bilmiyorum. Bilgisi olan varsa yardimci olabilirse sevinirim. Adetim bittiginde ins calismalara baslamak istiyoruz

Merhaba cancazim hosgeldin insallah tez zamnda kaliriz artik hep beraber

Buranin tek bi kurali var dua ederkn bizleride icine katicaksn o kadarcik

aminnn ins ins. Rabbim hepimize hemencecik evlatlar nasip etsin. Iateyen herkese doktorlara gitmeden ugrasmadan minisler versin ins.

Hosgeldin canim bizde bu mucadeleyi veriyoruz... InsAllah hepimize nasip olur

Hosbuldummm Aminn canimmm ins

Kızlar selam hamile atkadaşlara bir sorum var bat a yakın veya bat günlerinde adet olacak gibi bir kasık ağrısı yaşadınız mı acaba

Lady timer

Ve takvimim kullanıyorum ben de ilk başta bayaa yanlismis ovu testi yapinca öğrendim ama sen veri yi kendin girince her ay her ay düzeliyor şu an benim.de iyi çıkıyor doğru çıkıyor yani

Aslında en güzeli 9 11 13 15 17 denemek ya da

8 10 12 14 16 18 denemek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…