- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
Bence oglun olacak cevremdeki butun kiz anneleri uykusuzluk ve bulantiyla savasti erkek hamileliklerinde hep uyudular hayirlisi olsun bakalimNe yapiyorsunuz nasılsınız uyuya uyuya buyecem her halde çok uyuyom
Okuldan yegnimi aldim geldim simdi evdeyiz o kadar yurudm ettim de bu lekelenme komple kesildi sancim falanda yok 1 damla biseyde yokRahat ol bıraksın kendini. Rabbim inşallah bu ay nasip etsin hayırlısıyla
Bu gece kana kana gelicek uykudaRahat ol bıraksın kendini. Rabbim inşallah bu ay nasip etsin hayırlısıyla
Seni coook iyi anliyorum O zaman yanlis anlamazsan forumlarada girmezsen senin icin daha iyi olabilir. cunku surekli hamile haberleri paylasiliyor evet kiskanmiyorsun ama o ruh halini tahmin edebiliyorum icin aciyabilir ve stres hamileligi etkileyen bir unsur.teşekkür ederim canım Allah razı olsun hepinizden. benim çevremde baya baya fazla. o yüzden istesem de düşünmeden edemiyorum. yani tam unutuyorum dışarı çıktığım an yine aynı. kız kardeşim yeni doğum yaptı, eşimin görüştüğümüz tüm arkadaşlarının eşi şuan hamile. biraraya gelmek bile istemiyorum. bi arkadaşım sürekli teyzesi bak diye resimler yolluyo asla kıskançlık hissetmiyorum ama bilmiyorum ya iyi hissetmiyorum kendimi.
Evet bana da doktor 10 gün sonra gel demişti ben 3 haftalıkken öğrenmiştim 10 gün sonra bile ultrasonda değil vajinal olarak görüldüDaha önce de böyle olunca çok korkuyorum. Sen gün var gitmeme ama geçmiyor sanki vakit.
Kac cikmisti canim degerin? Benim 31 aralik bir gun once test yapmak istiyorum kirmizilar gelmezse belki Allah nasip eder esime yeni yil hediyesi olur diyeAdet başlayınca he unutmadan adet bitince yumurtlamayi felan bekleme Ben kasım 2 sinde adet oldum 5 de bitti 8-11 çalışma oldu umursamadim o ay kalmisim bata 9 gün kala ogrendim
Bizim bat beraber miş inşallah vardır bebeişşşKac cikmisti canim degerin? Benim 31 aralik bir gun once test yapmak istiyorum kirmizilar gelmezse belki Allah nasip eder esime yeni yil hediyesi olur diyeAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim
Anladım canım çok teşekkür ederimEvet bana da doktor 10 gün sonra gel demişti ben 3 haftalıkken öğrenmiştim 10 gün sonra bile ultrasonda değil vajinal olarak görüldü
Aay insallaaah var mi belirtinBizim bat beraber miş inşallah vardır bebeişşş
Yrn sendende guzel haberler aliriz insallah
keske dedıgınız gıbı olsa canısılar ama hıc umudum yok bırde kılo aldım ıkı ayda ıkı kılo aldım resmen biraz zaylamadan olmayacak sanırım bu ısMerak etme ben degil cnm ama insallah sen olacaksin ve ben bi gulumsicem sukadar sitredn ustune
Gecmis olsun canim umarim ameliyata gerek kalmaz hic bir bilgim yok ne olduguyla alakaliYa kizlar eşim bugün hastaneye gitmis varikosel varmis sperm testi vermiş oda doktor 6 ay dene olmazsa gel ameliyat demiş ya bu durumla karşılaşan var mi ?
Doktor da hemen ameliyat dememiş alto ay sure vermiş olmazsa ameliyat olacak inş gerek kalmaz ya '(Gecmis olsun canim umarim ameliyata gerek kalmaz hic bir bilgim yok ne olduguyla alakali
Bnce alakasi yok kafani ona verme canimin ici kirmizilari gormeden umudunuda ytrme olurmukeske dedıgınız gıbı olsa canısılar ama hıc umudum yok bırde kılo aldım ıkı ayda ıkı kılo aldım resmen biraz zaylamadan olmayacak sanırım bu ıs
merhaba canım.benim bir arkadaımın eşinde de aynı sorun vardı bebeği olmuyordu ama eşi ameliyat olduktan sonra hamile kaldı.Ya kizlar eşim bugün hastaneye gitmis varikosel varmis sperm testi vermiş oda doktor 6 ay dene olmazsa gel ameliyat demiş ya bu durumla karşılaşan var mi ?
Allah razı olSun canım benim o kadar uğraş sonra pozitifi görünce ister istemez panik oluyoRUM Herşey Allahtan hayatım çok sağolasnBnce alakasi yok kafani ona verme canimin ici kirmizilari gormeden umudunuda ytrme olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?