- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
Tecrübeli anne ve anne adaylarına birşey sormak istiyorum. 1.5 yıldır evliyim ve evlendiğimiz günden beri çocuk sahibi olmayı çok istiyordum fakat tedavi görmeme rağmen olmadı bu ay 10 gün batım gecikti test yapmak istedim'nca hiç ümidim yoktu birde ne görim çift çizgi inanamayp sabah ilk idrarla yaptım yine pozitifti daha da emin olmak için doktora gittim. Ultrasonla baktı ve keseyi göremedi kan testi yaptı 2100 değer çıkmış sizce kızlar bu ne demek oluyor kese neden görünmedi doktor 5 haftalık büyük ihtimal dedi adet tarihine göre'hesap yaptı keseyi göremedi ne olur yardımcı olun çok stres yapıyorum sancılarmda oluyor bazen
Hiç belirti aramıyorum bu ay geçen ay tüm belirtileri yaşayıp hüsrana uğrayıncaAay insallaaah var mi belirtin
İnsaallah canım ya bakalım sonuç ne ile bitecek keseyi görene kadar rahat yok gibi görünüyor ama sonuç ne olursa olsun o çifti gördüm ya çok şükür.Ne güzel hamilesin işte bir hafta sonra git tekrar Dr a inşallah güzel haberler ler dönersin cnm hiç sıkma kendini
Yasimiz genç ve daha 5 aylik evli oldugumz için alto ay böyle deneyin yine eşimin değerleri iyi cikmis çokça kotu değil sperm sayisi biraz düşük oda kur felan deniycem bakalim inş ameliyata gerek kalmadan bebeğim olurmerhaba canım.benim bir arkadaımın eşinde de aynı sorun vardı bebeği olmuyordu ama eşi ameliyat olduktan sonra hamile kaldı.
Umut Allahtan kalbimizi ona verdik o bize neyi layik gorurse o olcak dualarimdasinzAllah razı olSun canım benim o kadar uğraş sonra pozitifi görünce ister istemez panik oluyoRUM Herşey Allahtan hayatım çok sağolasn
Birkaç sayfada da okudum ameliyat olup da esi hamile olan var olmaya gidince de esi hamile olduğunu öğrenen var ameliyata gerek kalmadan da hamile kalan var bakalim nasipmerhaba canım.benim bir arkadaımın eşinde de aynı sorun vardı bebeği olmuyordu ama eşi ameliyat olduktan sonra hamile kaldı.
Allah razı olSUN HAYATIM Rabbim hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın İnsaallahUmut Allahtan kalbimizi ona verdik o bize neyi layik gorurse o olcak dualarimdasinz
İnsaallah canım ya bakalım sonuç ne ile bitecek keseyi görene kadar rahat yok gibi görünüyor ama sonuç ne olursa olsun o çifti gördüm ya çok şükür.
Canım vajinal olarak görülür benim 2728 iken yine ultrasonda görünmedi vajinal göründüTecrübeli anne ve anne adaylarına birşey sormak istiyorum. 1.5 yıldır evliyim ve evlendiğimiz günden beri çocuk sahibi olmayı çok istiyordum fakat tedavi görmeme rağmen olmadı bu ay 10 gün batım gecikti test yapmak istedim'nca hiç ümidim yoktu birde ne görim çift çizgi inanamayp sabah ilk idrarla yaptım yine pozitifti daha da emin olmak için doktora gittim. Ultrasonla baktı ve keseyi göremedi kan testi yaptı 2100 değer çıkmış sizce kızlar bu ne demek oluyor kese neden görünmedi doktor 5 haftalık büyük ihtimal dedi adet tarihine göre'hesap yaptı keseyi göremedi ne olur yardımcı olun çok stres yapıyorum sancılarmda oluyor bazen
Canım eşin gazlı içecek çok içiyorsa eğer kola soda enerji vs onları bıraktir felaket derecede sperm kalitesini düşürüyor ve kesinlikle keçi boynuzu yap. Benim eşim de sorun yoktu test yaptırdık hareket eksikliği çıktı milyonlarca sperm var ama boş sonra kolayı asidi herşeyi bıraktırdm tekrar test yaPtırdık ve sonuç mükemmel çıktı Benim eşim kolayı çok içiyordu ve keçi boynuzu içirdm bu ay çift çizgiyi gördüm hiç üzülme çok yenisin daha ümidini kaybetmeYasimiz genç ve daha 5 aylik evli oldugumz için alto ay böyle deneyin yine eşimin değerleri iyi cikmis çokça kotu değil sperm sayisi biraz düşük oda kur felan deniycem bakalim inş ameliyata gerek kalmadan bebeğim olur(
Canım eşin gazlı içecek çok içiyorsa eğer kola soda enerji vs onları bıraktir felaket derecede sperm kalitesini düşürüyor ve kesinlikle keçi boynuzu yap. Benim eşim de sorun yoktu test yaptırdık hareket eksikliği çıktı milyonlarca sperm var ama boş sonra kolayı asidi herşeyi bıraktırdm tekrar test yaPtırdık ve sonuç mükemmel çıktı Benim eşim kolayı çok içiyordu ve keçi boynuzu içirdm bu ay çift çizgiyi gördüm hiç üzülme çok yenisin daha ümidini kaybetmeYasimiz genç ve daha 5 aylik evli oldugumz için alto ay böyle deneyin yine eşimin değerleri iyi cikmis çokça kotu değil sperm sayisi biraz düşük oda kur felan deniycem bakalim inş ameliyata gerek kalmadan bebeğim olur(
Yarın kendi doktoruma gitcem bakalım o belki vajinal bakar. İnsaallah canım görürumCanım vajinal olarak görülür benim 2728 iken yine ultrasonda görünmedi vajinal göründü
Benimde butun belirtiler vardi gebelikte baslamis ama kimyasalmis cok yikici oldu benim icin insallah bu ay artikHiç belirti aramıyorum bu ay geçen ay tüm belirtileri yaşayıp hüsrana uğrayınca
Görülür canım Canını sıkmaYarın kendi doktoruma gitcem bakalım o belki vajinal bakar. İnsaallah canım görürum
Çok üzüldüm canım ya herşey haktan hiç üzülme dünya da ne dertler var nice gencecik fidanlar giriyor toprağa halimize şükür Rabbim hayırlısıyla tekrar verir İnsaallahBenimde butun belirtiler vardi gebelikte baslamis ama kimyasalmis cok yikici oldu benim icin insallah bu ay artik
İnsaallah sağol canımGörülür canım Canını sıkma
kaynaklandigini düşünüyorum tavsiyelerin için çok teşekkürler deniycem hepsini mukemmelsin ya çok umitlendim şuanCanım eşin gazlı içecek çok içiyorsa eğer kola soda enerji vs onları bıraktir felaket derecede sperm kalitesini düşürüyor ve kesinlikle keçi boynuzu yap. Benim eşim de sorun yoktu test yaptırdık hareket eksikliği çıktı milyonlarca sperm var ama boş sonra kolayı asidi herşeyi bıraktırdm tekrar test yaPtırdık ve sonuç mükemmel çıktı Benim eşim kolayı çok içiyordu ve keçi boynuzu içirdm bu ay çift çizgiyi gördüm hiç üzülme çok yenisin daha ümidini kaybetme
Sagol canim ilk ayimizdi denemelerde acikcasi hemen olmasini beklemiyodum ancak testlerim pozitif cikinca cok mutlu olmustum nasip degilmis napalim insallah hepimiz kavusuruz bebislere sagliklaÇok üzüldüm canım ya herşey haktan hiç üzülme dünya da ne dertler var nice gencecik fidanlar giriyor toprağa halimize şükür Rabbim hayırlısıyla tekrar verir İnsaallah
Ümidini sakın kesme canım ben 5 ay tedavi gördüm olmadı eşim çok asit tüketiyordu bunları bıraktırnca Oldu. Birde çok sıcak su ile yakınmasn hatta ilişki öncesi soğuk su uygulaması yapsın Dene ve çokça dua et İnsaallah Rabbim verir. Sen elinden geleni yap gerisini Allaha bırak canım benimAynen eşim fazla si ile kola soda ve sigara iciyo bende bunlardan
kaynaklandigini düşünüyorum tavsiyelerin için çok teşekkürler deniycem hepsini mukemmelsin ya çok umitlendim şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?