2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ne güzel hamilesin işte bir hafta sonra git tekrar Dr a inşallah güzel haberler ler dönersin cnm hiç sıkma kendini

Ne güzel hamilesin işte bir hafta sonra git tekrar Dr a inşallah güzel haberler ler dönersin cnm hiç sıkma kendini
İnsaallah canım ya bakalım sonuç ne ile bitecek keseyi görene kadar rahat yok gibi görünüyor ama sonuç ne olursa olsun o çifti gördüm ya çok şükür.

merhaba canım.benim bir arkadaımın eşinde de aynı sorun vardı bebeği olmuyordu ama eşi ameliyat olduktan sonra hamile kaldı.
Yasimiz genç ve daha 5 aylik evli oldugumz için alto ay böyle deneyin yine eşimin değerleri iyi cikmis çokça kotu değil sperm sayisi biraz düşük oda kur felan deniycem bakalim inş ameliyata gerek kalmadan bebeğim olur (

merhaba canım.benim bir arkadaımın eşinde de aynı sorun vardı bebeği olmuyordu ama eşi ameliyat olduktan sonra hamile kaldı.
Birkaç sayfada da okudum ameliyat olup da esi hamile olan var olmaya gidince de esi hamile olduğunu öğrenen var ameliyata gerek kalmadan da hamile kalan var bakalim nasip

Kızlar PAI I mutasyonu homozigot ve C677T mutasyonu heterezigot taşıyıcı pıhtılaşma faktörleri olan ve şuan hamile olan varmı aranizda..???

Eklentiler

• PhotoGrid_1482134942413.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 39
Tatlım o istek içine düşünce stres hiç bitmiyor çift çizgi stresi kese kalp atışı taramalr hareketler hep bi stres anı annelik böyle başlıyor aslında ilk baş istemekle başlıyormuş da biz anlamıyor musuz
İnsaallah canım ya bakalım sonuç ne ile bitecek keseyi görene kadar rahat yok gibi görünüyor ama sonuç ne olursa olsun o çifti gördüm ya çok şükür.

Canım vajinal olarak görülür benim 2728 iken yine ultrasonda görünmedi vajinal göründü

Canım eşin gazlı içecek çok içiyorsa eğer kola soda enerji vs onları bıraktir felaket derecede sperm kalitesini düşürüyor ve kesinlikle keçi boynuzu yap. Benim eşim de sorun yoktu test yaptırdık hareket eksikliği çıktı milyonlarca sperm var ama boş sonra kolayı asidi herşeyi bıraktırdm tekrar test yaPtırdık ve sonuç mükemmel çıktı Benim eşim kolayı çok içiyordu ve keçi boynuzu içirdm bu ay çift çizgiyi gördüm hiç üzülme çok yenisin daha ümidini kaybetme

Canım eşin gazlı içecek çok içiyorsa eğer kola soda enerji vs onları bıraktir felaket derecede sperm kalitesini düşürüyor ve kesinlikle keçi boynuzu yap. Benim eşim de sorun yoktu test yaptırdık hareket eksikliği çıktı milyonlarca sperm var ama boş sonra kolayı asidi herşeyi bıraktırdm tekrar test yaPtırdık ve sonuç mükemmel çıktı Benim eşim kolayı çok içiyordu ve keçi boynuzu içirdm bu ay çift çizgiyi gördüm hiç üzülme çok yenisin daha ümidini kaybetme

Benimde butun belirtiler vardi gebelikte baslamis ama kimyasalmis cok yikici oldu benim icin insallah bu ay artik
Çok üzüldüm canım ya herşey haktan hiç üzülme dünya da ne dertler var nice gencecik fidanlar giriyor toprağa halimize şükür Rabbim hayırlısıyla tekrar verir İnsaallah

Aynen eşim fazla si ile kola soda ve sigara iciyo bende bunlardan
kaynaklandigini düşünüyorum tavsiyelerin için çok teşekkürler deniycem hepsini mukemmelsin ya çok umitlendim şuan

Çok üzüldüm canım ya herşey haktan hiç üzülme dünya da ne dertler var nice gencecik fidanlar giriyor toprağa halimize şükür Rabbim hayırlısıyla tekrar verir İnsaallah
Sagol canim ilk ayimizdi denemelerde acikcasi hemen olmasini beklemiyodum ancak testlerim pozitif cikinca cok mutlu olmustum nasip degilmis napalim insallah hepimiz kavusuruz bebislere saglikla

Aynen eşim fazla si ile kola soda ve sigara iciyo bende bunlardan

kaynaklandigini düşünüyorum tavsiyelerin için çok teşekkürler deniycem hepsini mukemmelsin ya çok umitlendim şuan
Ümidini sakın kesme canım ben 5 ay tedavi gördüm olmadı eşim çok asit tüketiyordu bunları bıraktırnca Oldu. Birde çok sıcak su ile yakınmasn hatta ilişki öncesi soğuk su uygulaması yapsın Dene ve çokça dua et İnsaallah Rabbim verir. Sen elinden geleni yap gerisini Allaha bırak canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…