Aslnda sana kızdım evet ama bende geçen ay senin bu dediğin lafları düşünerek hıçkıra hıçkıra ağlamıştım. Aklı basına sonradan geliyo insanın. Eminim sende mantıklı bulamayacaksın söylediğini. Allahım tez zamanda nasip etsin inşallah. Kucaklarımızı boş bırakmasınmerhaba canım teşekkür ederim cevap verdiğin için. bakalım işte ocakta da olmazsa ki hiç ümidim yok muhtemelen aşılama olacak. ilk aşılaman mıydı peki canım? üzülmemek , takmamak inan elimde değil ya anlarsın beni zaten. çok üzülüyorum çok. kendimi gerçekten işe yaramaz hissediyorum bazen eşimin olumsuz davranışlarında bile kendime kızıyorum çocuk bile veremiyorum adama diyorum(8
Zehraaa kııız benim bat geldi vallaaAslnda sana kızdım evet ama bende geçen ay senin bu dediğin lafları düşünerek hıçkıra hıçkıra ağlamıştım. Aklı basına sonradan geliyo insanın. Eminim sende mantıklı bulamayacaksın söylediğini. Allahım tez zamanda nasip etsin inşallah. Kucaklarımızı boş bırakmasınama sende Allaha bırak.... Biraz oluruna ve zamana bırak.
Yarın öbür gün olmam lazım normaldeeeZehraaa kııız benim bat geldi vallaa
Ay ben sağlık ocağına gittm verdmdevlet teee nerde ya. Hemen ala uykulu gittm geldim yakın diye aman zaten öğlene kadar yatarız kahvaltıdan sonra gider alırım napim
Keçiboynuzu kaynat içir varikosele en iyi gelen kür canım şifasını alır inşallah... Benim abim de de var ameliyat oldu ama bekar henüz. Pek bilgimde yok. Okudugum kadarıyla keçiboynuzu kürü çok iyiymiş dediğim gibi. Macun yedir bal, arı poleni al arı sütü vs onlardan beraber yiyin. Ceviz fındık fıstık yedir inşallah işe yarayacaktırYasimiz genç ve daha 5 aylik evli oldugumz için alto ay böyle deneyin yine eşimin değerleri iyi cikmis çokça kotu değil sperm sayisi biraz düşük oda kur felan deniycem bakalim inş ameliyata gerek kalmadan bebeğim olur(
Aynen süper bakış açısı
Peki canım.. haberleselm hep yaz sende
Gelismeleri buraya da yaz canım artık neye karar verirsen
Barkot yok :)))) kız ilk kez kan veriyorum gebelik için. Önümüzdeki ay gidemem derler ki tutmamışŞunun şurasında ne kaldi demi :)) iyi haber olsunn yaa :)
buarada sana bi bilgi daha sağlık ocağı zaten örnekleri bulunduğun yerin devlet hastanesine gönderiyordur
Stres adete yakın oluyor bende sadece belki adetn verdiği bir sıkıntı belki de oldumu olmadimi dusunup sitrese gidiyorum.. Rabbim bagislasin sna evladını..Kizlar bende yeni uyeyim.ama isten vakit.olup uyeligi.gerceklestirememistim. uzun zaman bende.takip ettim.ovilasyonlari zaman zaman bunaldim.ama.suan hamileyim . Ne olur iciniz rahat.olsun . Demesi kolay diyorsunuzdur belki ama stres tum.hormonlarinizi etkiliyor. Rabbim.herkese.nasip.etsin
Ben hamileyim.suan 25+4 .
Barkot yok :)))) kız ilk kez kan veriyorum gebelik için. Önümüzdeki ay gidemem derler ki tutmamıştek tek gezerim heralde her ay hastaneleri :)) merak etmiyorum ve bu yüzden vakit çabuk geçiyo çok şükür. Göğsüm şişti sanki. Akşama doğru. Şimdi dokununca ağrıyor. Sende var mı ağrı sancı
Stres adete yakın oluyor bende sadece belki adetn verdiği bir sıkıntı belki de oldumu olmadimi dusunup sitrese gidiyorum.. Rabbim bagislasin sna evladını..
Peki canım.. haberleselm hep yaz sende
Uğur getirirsin bize inşallah :)Merhaba arkadaslar. Hamile olmayan ancak hamilelik isteyen birisi olarak araniza katilabilir miyim ?
Hadi bakalım göğüs hassasiyeti hamilelik belirtisi oluyor çoğu kişide. Ama benim goguslerde bu zamana kadar bi aksiyon göremedim zaten kucucukler :)) ama kasiklarim çok fena canım ya kist olmasın diye dua ediyorum suan. Baska da bi belirti yok
Himm bnde 2 yıllık evliym .. sanki çocuk için oluyormuş gbi demiAmin canim.sagol. tabiki oyle ama ben iliski esnasindada olmuyor artik denemeyelim cok dedim 1 sene boyunca. Nerdeyse 2 yillik evliyim cabuk kaptirmistim kendimi. Guzellikler olacakdir Rabbim kucaklari boş birakmaz insallah
Tabikisiçalışıyorum ama ara ara giriyorum telefondan canım :)
Tabiki gecicek.canim. rabbim.tekrarina kavustursun yakin zamanda.mi.oldun kurtaj . Esinde sende sorun yoksa umitsiz olma lutfen. Vardir bundada bi hayirHimm bnde 2 yıllık evliym .. sanki çocuk için oluyormuş gbi demibnmde öyle olduğu oldu zaman zaman ama kurtaj oldum ondan sonra daha çok olmaya başladı geçer insallh
Bat mı geldiii kırmızılar gelmedi dimi canımmmmZehraaa kııız benim bat geldi vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?