Test yapmadın miii nasıl duruyon acaba :)) inşallah adet olmazsın var mı adet belirtileri olsun başka bi belirti olsn ağrı sancı?Yarın öbür gün olmam lazım normaldeee
Geçen ay da bir hafta öncesinden başlamıştı göğüs agrım. Bu ay biraz geç başladı bir gün falan. Ama ağrıyo actm damar arıyorum var mı diyeHadi bakalım göğüs hassasiyeti hamilelik belirtisi oluyor çoğu kişide. Ama benim goguslerde bu zamana kadar bi aksiyon göremedim zaten kucucukler :)) ama kasiklarim çok fena canım ya kist olmasın diye dua ediyorum suan. Baska da bi belirti yok
Aynen öyle diyorz muhakkak vardır bir hayır.. 4 5 ay oluyo esimde sıkıntı var hareketli sperm inde aşılama diyor doktor bakacaz.Tabiki gecicek.canim. rabbim.tekrarina kavustursun yakin zamanda.mi.oldun kurtaj . Esinde sende sorun yoksa umitsiz olma lutfen. Vardir bundada bi hayir
aynen canm.Rabbim gönlündekini versin inşallah.Birkaç sayfada da okudum ameliyat olup da esi hamile olan var olmaya gidince de esi hamile olduğunu öğrenen var ameliyata gerek kalmadan da hamile kalan var bakalim nasip
Çok sağol kuzuu ya tavsiyelerini büyük mutlulukla uyguluycam inş güzel sonuçlar alirimm bakalim şuan yumurtlama Günlerim di ama regl oldm bitsin bu yöntemleri uygularim kocişede yarinfan itibaren baslarim artik :))Keçiboynuzu kaynat içir varikosele en iyi gelen kür canım şifasını alır inşallah... Benim abim de de var ameliyat oldu ama bekar henüz. Pek bilgimde yok. Okudugum kadarıyla keçiboynuzu kürü çok iyiymiş dediğim gibi. Macun yedir bal, arı poleni al arı sütü vs onlardan beraber yiyin. Ceviz fındık fıstık yedir inşallah işe yarayacaktır
Amin hepimize allahim hayrli evlatlar nasip etsin insssssss :)aynen canm.Rabbim gönlündekini versin inşallah.
Aynen öyle diyorz muhakkak vardır bir hayır.. 4 5 ay oluyo esimde sıkıntı var hareketli sperm inde aşılama diyor doktor bakacaz.
Rabim hayirli ve sagliklik bir evlat nasibeder insallah canimAllah hayirlisini versin cumlemizinkini kız olsa sevinirim iki oğlanın ardından kız olursa güzel olur bundan önceki dusugum kizmisti
Ben ekimde ovu testi yapmıştım olmamıştı teste Gore 11 gün yumurtlamistim ninem adet bitsin 2 gün sonra başla demişti bende öyle yaptım 2 gün ve 6 gün sonra çalışma oldu başkada olmadı
Yok valla tatlim sona kalanlar dona kalacak heralde biz bu kisida cikaririz heralde@Emineeemm
@nisandeniz
@Cemre Yaman
@kutuphanekedisi
@Merve mete
@kubito
@solitarywoman
bir garip oblomov
Güzel haber yok mu
Yok valla tatlim sona kalanlar dona kalacak heralde biz bu kisida cikaririz heralde
Aynen hep ayni seyler doktorlarda ayni ya 6 ay olmuyor basla tedaviye ne diye 1 sene bekletirsin ki daha cok bekleyelim diye mi. Bende dun hormon tahlili verdim yumurta tembelligi gorunuyor dedi adetlerin duzenli mi diye sordu hic sasmaz gununde olurum dedim sasirdi ilac vermedi inofolic aldim onu kullanicam bakalim gecen sefer onu kullandigimda kimyasal gecirmistim belki bu sefer tutarHahahahah aynen yaaa şubatta 1 yıl olacak hayırlısı bakalim
En çok da "bi dur bakalım önce 1 yıl dolsun " diyenleri merak ediyorum ne diyecekler :)
Ameliyat oldu ana bir işe yaramadı çoktaa.. dualarm icn sağol..Herseyin hayirlisi canim sprem sorunu olsaydi sence hamile olurmuydun daha once. Daha iyi arastirmani tavsiye ederim .canim bide varikosellik ameliyati dusun sprem durumunu guclendiriyuormus. Dualarimdasiniz tum kardeslerim
Hamilelik belirtisi ben hic yasamadim . Rahimde bi agri hissettim adet olucam artik diyip 5gun hic bakmadim . Su oldu bu oldu diye kendini kasma kardesim . Dusunmemeye calis daha eglenxeli dusunmeuecek bi iliski yaşa.
Canım geç yumurtluyor olabilir misin?değerlendirmeye devam et bence adete kadarkızlar iyi geceler.benim bat'a 8 gün var.kasık ağrısıyla uyandım.regl olacakmışım gibi bir sızı var.ayaklarımda inanılmaz üşüyor hiç ısınmıyor.üşüttüğüm için falan olabilirmi ki
Hayıır gelmediiiBat mı geldiii kırmızılar gelmedi dimi canımmmm
Yapmadııımm inşallah olmam ama kasıklarım ağrıyor ve midem bulanıyo üç gündür başka da bişey yok başkaTest yapmadın miii nasıl duruyon acaba :)) inşallah adet olmazsın var mı adet belirtileri olsun başka bi belirti olsn ağrı sancı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?