2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Geçen ay da bir hafta öncesinden başlamıştı göğüs agrım. Bu ay biraz geç başladı bir gün falan. Ama ağrıyo actm damar arıyorum var mı diye amaan akacak kan damarda durmaz :)))

Tabiki gecicek.canim. rabbim.tekrarina kavustursun yakin zamanda.mi.oldun kurtaj . Esinde sende sorun yoksa umitsiz olma lutfen. Vardir bundada bi hayir
Aynen öyle diyorz muhakkak vardır bir hayır.. 4 5 ay oluyo esimde sıkıntı var hareketli sperm inde aşılama diyor doktor bakacaz.

kızlar iyi geceler.benim bat'a 8 gün var.kasık ağrısıyla uyandım.regl olacakmışım gibi bir sızı var.ayaklarımda inanılmaz üşüyor hiç ısınmıyor.üşüttüğüm için falan olabilirmi ki

Çok sağol kuzuu ya tavsiyelerini büyük mutlulukla uyguluycam inş güzel sonuçlar alirimm bakalim şuan yumurtlama Günlerim di ama regl oldm bitsin bu yöntemleri uygularim kocişede yarinfan itibaren baslarim artik :))

Aynen öyle diyorz muhakkak vardır bir hayır.. 4 5 ay oluyo esimde sıkıntı var hareketli sperm inde aşılama diyor doktor bakacaz.

Herseyin hayirlisi canim sprem sorunu olsaydi sence hamile olurmuydun daha once. Daha iyi arastirmani tavsiye ederim .canim bide varikosellik ameliyati dusun sprem durumunu guclendiriyuormus. Dualarimdasiniz tum kardeslerim

Ben ekimde ovu testi yapmıştım olmamıştı teste Gore 11 gün yumurtlamistim ninem adet bitsin 2 gün sonra başla demişti bende öyle yaptım 2 gün ve 6 gün sonra çalışma oldu başkada olmadı

Mesela adet 5 gün sürüyor diyelim

2 ve 6 gün sonra değerlendirdiniz

7. Gün ve 11. Gün degerlendirmis oluyorsunuz demi

Aslında yine yumurtlama gününe denk gelmiş yani ovu testinin çift çizgi çıktığı güne :)

Hahahahah aynen yaaa şubatta 1 yıl olacak hayırlısı bakalim

En çok da "bi dur bakalım önce 1 yıl dolsun " diyenleri merak ediyorum ne diyecekler :)
Aynen hep ayni seyler doktorlarda ayni ya 6 ay olmuyor basla tedaviye ne diye 1 sene bekletirsin ki daha cok bekleyelim diye mi. Bende dun hormon tahlili verdim yumurta tembelligi gorunuyor dedi adetlerin duzenli mi diye sordu hic sasmaz gununde olurum dedim sasirdi ilac vermedi inofolic aldim onu kullanicam bakalim gecen sefer onu kullandigimda kimyasal gecirmistim belki bu sefer tutar

Herseyin hayirlisi canim sprem sorunu olsaydi sence hamile olurmuydun daha once. Daha iyi arastirmani tavsiye ederim .canim bide varikosellik ameliyati dusun sprem durumunu guclendiriyuormus. Dualarimdasiniz tum kardeslerim
Ameliyat oldu ana bir işe yaramadı çoktaa.. dualarm icn sağol..

Hamilelik belirtisi ben hic yasamadim . Rahimde bi agri hissettim adet olucam artik diyip 5gun hic bakmadim . Su oldu bu oldu diye kendini kasma kardesim . Dusunmemeye calis daha eglenxeli dusunmeuecek bi iliski yaşa.

Ahh ahh onu bi basarabilsek hayat çok güzel olacak da :))

ZK_ASK Canım iğnenin 13.günü sabah test yaptim hiçbirşey görünmüyor :)) Birşey olsa gorunurdu herhalde

Eklentiler

• IMAG0923.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 46
Canım geç yumurtluyor olabilir misin?değerlendirmeye devam et bence adete kadar

Test yapmadın miii nasıl duruyon acaba :)) inşallah adet olmazsın var mı adet belirtileri olsun başka bi belirti olsn ağrı sancı?
Yapmadııımm inşallah olmam ama kasıklarım ağrıyor ve midem bulanıyo üç gündür başka da bişey yok başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…