Doktorum bana da 1 yıl bekleyelim demişti. 6 ay olmayınca doktora tüplerim tıkalıysa ultrasonda göremezsiniz değil mi dedim. Evet dedi. O zaman hsg çektiriyorum problem varsa tedavi edersiniz vakit kaybetmeyelim dedim. Doktorlar rahat yaa hallederiz modundalarAynen hep ayni seyler doktorlarda ayni ya 6 ay olmuyor basla tedaviye ne diye 1 sene bekletirsin ki daha cok bekleyelim diye mi. Bende dun hormon tahlili verdim yumurta tembelligi gorunuyor dedi adetlerin duzenli mi diye sordu hic sasmaz gununde olurum dedim sasirdi ilac vermedi inofolic aldim onu kullanicam bakalim gecen sefer onu kullandigimda kimyasal gecirmistim belki bu sefer tutar
E mıden bulanıyomuş kasıkta agrıyo daha nolsunYapmadııımm inşallah olmam ama kasıklarım ağrıyor ve midem bulanıyo üç gündür başka da bişey yok başka
Ama senn bat 22sı degıl mı bekle ıstersenE mıden bulanıyomuş kasıkta agrıyo daha nolsun
Geçen ay 23 ünde olmuştum yani bu aralar olması lazım aslında 28 günde bir fln oluyorum bazen de bir iki gün ileri kayıyoAma senn bat 22sı degıl mı bekle ıstersen
Daha nolsun derken ? Hamilelik belirtisi olarak mı yoksa adet mi ?E mıden bulanıyomuş kasıkta agrıyo daha nolsun
Benim de bat 24 aralık ; ) senden takip ederim takvimiben varım kızlar sat 24 aralık
Daha nolsun derken ? Hamilelik belirtisi olarak mı yoksa adet mi ?[/QUOT
Sat nedırBenim de bat 24 aralık ; ) senden takip ederim takvimi
İnşallah yaaHamılelik olarak bence adette mıde bulantısı olmaz inşallah hamırlesindır
Yaa ben yapsam mı diye düşünmüyo değilimbugün test yapacak varmıydı huuuu :)
Enfeksiyon testıymiş çiğ et yada kedilerden bulaşan bi parazitmişToksoplazma testi yaptıranlar varmı lgG pozitif lgm negatif rubella lgG pozitif lgm negatif cmv lgG pozitif cmv lgm negatif bi testler nedir eşim koşturan koşturan gelmiş izin alıp dokturami gidiyom biseyde demiyo
İnternttm baktm başkada bi bilgim yok cnmEnfeksiyon testıymiş çiğ et yada kedilerden bulaşan bi parazitmiş
Sikintilimi şimdi 100 km gidiş 100 km geliş doktor a yoruliyom bilen varmı koydeyim benEnfeksiyon testıymiş çiğ et yada kedilerden bulaşan bi parazitmiş
@Emineeemm
@nisandeniz
@Cemre Yaman
@kutuphanekedisi
@Merve mete
@kubito
@solitarywoman
@bir garip oblomov
Güzel haber yok mu
bat geçtimi senin canımYaa ben yapsam mı diye düşünmüyo değilim
Yumurtlamam 12 aralikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?