- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
off yaa çok korktum senide korkutmamak için bişeyde diyemedim annem bi çocuğuu toksoplazmadan kaybetmiş .çok şükür bebişte iyiymiş sevindim yaÇok sukur bağışıklık varmış temiz dedi bende kıl kurdu var enfoksyona yolladı öğleden sonra oraya gircem korkmana gerek yok dedi ama bakalım öğleden sonra ne diyecek enfoksyon da ultrasyona girdim kalp atışları iyi ayına haftaya Gore çok iyi dedi çok ultrasyona girdim bu aralar sıkıntı olurmuki
toxoplazma enfeksiyonu geçiriyor olabilirsinz
evet ilk 5 dakika içinde ben gözle görüyordum ama fotoğrafını çektğmde çıkmıyordu 20 dk sonra çektğmde de gözüktü. kızlar korkuyorum
çok korkuyorum daha önce kimyasal geçrdm hepsi böyle erken erken çıkıyor. sonra da adet oluyorm.
Adetlerim düzenli değil bat şu diyemiyorum. sat üstünden 22 gün geçti.
ovülasyon testi ile takip ediyordum, ilişkiler en kalın çizginin olduğu ve silikleştiği günlerde
zaman aralığında oldu.
daha adet tarihine bir hafta var. gitsem de bHCG düşük çıkacak ve tekrar gitmem gerekecek şu anda izin alamıyorum iş yerinden. doktora çıktğm gün komple sevk gerekiyor vs birsürü durumlar.
evden takip etmeye karar verdim her sabah idrar testi yapacağım silikleşirse bırakacağım, koyulaşırsa 1 hafta sonra kan testine gideceğim. böyle bir yöntem düşündüm önerilerinize de açığım...
neden hemen gitmiyorsn kan testine diyeceksiniz çokk haklısınz ama bir daha kimyasal duymaya halim yok, bende travmatik oluyor.
sizlerden dua istiyorum, haftalardr birlkteyiz. Lütfen bana dua edin ve bu kimyasal çıkmasın
nizÇok sukur bağışıklık varmış temiz dedi bende kıl kurdu var enfoksyona yolladı öğleden sonra oraya gircem korkmana gerek yok dedi ama bakalım öğleden sonra ne diyecek enfoksyon da ultrasyona girdim kalp atışları iyi ayına haftaya Gore çok iyi dedi çok ultrasyona girdim bu aralar sıkıntı olurmuki
Çok sukur bağışıklık varmış temiz dedi bende kıl kurdu var enfoksyona yolladı öğleden sonra oraya gircem korkmana gerek yok dedi ama bakalım öğleden sonra ne diyecek enfoksyon da ultrasyona girdim kalp atışları iyi ayına haftaya Gore çok iyi dedi çok ultrasyona girdim bu aralar sıkıntı olurmuki
Esimde bi sey demedi suartından düşen bim parçaydı budami bitecek diye diye geldi arabada en ufak bi sey olsa hemen doktora goturuyo kızı kaybedince çok üzülmüştük Allah kimseye göstermesin mevlam herkese nasip etsinoff yaa çok korktum senide korkutmamak için bişeyde diyemedim annem bi çocuğuu toksoplazmadan kaybetmiş .çok şükür bebişte iyiymiş sevindim ya
Ayyy cift cizgi cok heyecanli ins hayirliaiyla hamissindir...
Kizlar gunaydin tunagdin. Cok yogun bir gun. Benim bugun adetimin 2. Gunu sizlerden tavsiye istiyorum adetim bittiginde nasil bir yol haritasi cizmeliyim. Bugun bir ark daha hamile oldugunu ogrendim ins bende hamile olabilirim hepimiz hamis oluruz ins. Hep dua eduyorum.
Tüh ya neyse gündüzleri evde oluyo ama dimi canım?. Kız evden tamamen gitmesinde yani. Gitmesinden iyidir gece çalışması. Sizde o eve geldiği zamn çalışırsınız
Sana zamanı gelince atıcaz yumurtlama günün gelsindeTecrubeli bayanlar bana da bir el atin lurfennnn3
yumurtlama doneminde iliskye girmen gerek bunu ovulasyon testyle takip edeblrsin yada adet dongune gore mesela 28gubse bir adet oluyorsan adetten sonraki 14gun ilikye basla ben bukadar biliyorumTecrubeli bayanlar bana da bir el atin lurfennnn3
Kizlar ben yeni oldugumnicin pek amlayamiyor kimin nasil problemi var Allah hepinize sifalqr versin hamis olanlara hayirlisiyla sagsalim bebislerini kucaklarina almayi, hamis olmak isteyenlere hayirlisiyla bebisler nasip etsin.
Hamilelik oncesi hamilelik donemi ve sonrasi moral cok onemli her seye ragmen moralimizii yuksek tutmaliyiz pskolojimiz cok cabuk etkileniyor. Benim adetim 7 gun gecmisti netteki hamilelik belirtileri vardi ama umutlu degildim cunku yumurtlama gununde hic bir sey olmamisti yinede insan umutlaniyor. Birde belirtiler varmis gibi geliyor insana tamamen pskolojik akisina birakmak lazim cok zor ama akisa birakinca kendiliginden oluyor bence
Gunduz yorgun olmuyorsa gunduz yakinlasirsiniz
Cok heyecanliyim kiSana zamanı gelince atıcaz yumurtlama günün gelsinde
Ovulasyon testini eczaneden alabilormiyim daha once hic almadimda benim adetim pskolojime gore degisiyor stresli bir donem gecirdim gunumu 7 gun gectim dusunCnm
yumurtlama doneminde iliskye girmen gerek bunu ovulasyon testyle takip edeblrsin yada adet dongune gore mesela 28gubse bir adet oluyorsan adetten sonraki 14gun ilikye basla ben bukadar biliyorum
Hoşgeldin.. Tamam olmussun sende canım :) bizim kadar...
Duaların için sağolasın, allah seninde gönlüne göre versin.
Sanirim eczanedrn bende yeniyim burdan ne okuduysam okadat biliyorum kitap okumuyorum burayi okuyorum en cokta hamis haberlerine seviniyorum mutlu oluyorumHosbulduk canimmmmm aminnnn
Eczaneden alabilirsin tatlım. Stres yokkkk. Hormonları alt üst ediyo zatenGunduz yorgun olmuyorsa gunduz yakinlasirsiniz
Cok heyecanliyim ki
Ovulasyon testini eczaneden alabilormiyim daha once hic almadimda benim adetim pskolojime gore degisiyor stresli bir donem gecirdim gunumu 7 gun gectim dusun
Testi atmadın dimi canım hâlâ öyle mi? Bilmiyorum ki ilacım olsa başıma sürerim :)) inşallahhhh vardır da idrarda çıkmıyodur
Bende kimseye söylemiyorum ne gerek var eşine hiççç bahsetme bile. Kesinleşsin hele bi, süpriz yaparsın :)) hep aynısı olacak diye bi şart yok onlar sizin sınavınızdı canım bu inşallah nurtopu gibi sağlıklı hayırlı bi bebiş olur. Sen kendine dikkat et yeter. Moralini de yüksek tutmaya bak ♡ZK_ASK
cgdmkrks
Pariskizim
kalplerasi
yanne
okeanoss00
Princess91
munter
Kizlar cok cok tesekkur ederm desteklernz icn.
Henuz kimseye soylemedim, esime anneme her hangi bir arkadasima. Direkt buraya yazdm.
Beni teskin ettgnz icn tesekkur ederm. Tek duam hayal kirikligi kayip olmasin. Dedgnz gbi o psikolojiden siyrilmak cok zor.
Ynrn bende burayi okumak paylasimlar cok iyi geliyorSanirim eczanedrn bende yeniyim burdan ne okuduysam okadat biliyorum kitap okumuyorum burayi okuyorum en cokta hamis haberlerine seviniyorum mutlu oluyorum
Eczaneden alabilirsin tatlım. Stres yokkkk. Hormonları alt üst ediyo zaten
güzel arkadaşım rabbim en hayrlısını en güzelini nasip etsin inş. evet bir kayıp yaşadın ama ilerki zamanlarda çok büyük acıların önüne geçti belkide herşeyin en doğrusunu rabbim bilir unut o günleri bugüne bak inş. sağlıkla bebeğini kucağına alırsın herşey dua ile hemi sende dua etZK_ASK
cgdmkrks
Pariskizim
kalplerasi
yanne
okeanoss00
Princess91
munter
Kizlar cok cok tesekkur ederm desteklernz icn.
Henuz kimseye soylemedim, esime anneme her hangi bir arkadasima. Direkt buraya yazdm.
Beni teskin ettgnz icn tesekkur ederm. Tek duam hayal kirikligi kayip olmasin. Dedgnz gbi o psikolojiden siyrilmak cok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?