2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

off yaa çok korktum senide korkutmamak için bişeyde diyemedim annem bi çocuğuu toksoplazmadan kaybetmiş .çok şükür bebişte iyiymiş sevindim ya

Canım ya senin BAT 30 Aralık, demek ki erken mi yumurtalamış oluyorsun sen.
Ben gecikmeden test yapmayacağım diye söz verdim vallahi yeminimi bozduracaksınız :)
Ay vallahi cok heyecanlandım... İnşallah senin adına güzel olacak herşey... Dua ediediyorumm

Olmaz allahin izniyle onuda atlatirsiniz cok sevindim iyi olmaniza saglikla kucaginiza alirsiniz insallah
niz

Maşallah maşallah canım, içini rahat tut..
Yok canım ultrasonun bi zararı yok...

off yaa çok korktum senide korkutmamak için bişeyde diyemedim annem bi çocuğuu toksoplazmadan kaybetmiş .çok şükür bebişte iyiymiş sevindim ya
Esimde bi sey demedi suartından düşen bim parçaydı budami bitecek diye diye geldi arabada en ufak bi sey olsa hemen doktora goturuyo kızı kaybedince çok üzülmüştük Allah kimseye göstermesin mevlam herkese nasip etsin

Tecrubeli bayanlar bana da bir el atin lurfennnn3

S selifor bat 16 ocak ( kendi adet tarihimden iki gun fazla koyarak yaziyorum) ama isin kotu tarafi bu ayda yum. Gunlerimde esim gece vardiyesi gidiyo zaten hp yum. Gunumde bu adam evde olmuyo
Tüh ya neyse gündüzleri evde oluyo ama dimi canım?. Kız evden tamamen gitmesinde yani. Gitmesinden iyidir gece çalışması. Sizde o eve geldiği zamn çalışırsınız

Kizlar ben yeni oldugumnicin pek amlayamiyor kimin nasil problemi var Allah hepinize sifalqr versin hamis olanlara hayirlisiyla sagsalim bebislerini kucaklarina almayi, hamis olmak isteyenlere hayirlisiyla bebisler nasip etsin.

Hamilelik oncesi hamilelik donemi ve sonrasi moral cok onemli her seye ragmen moralimizii yuksek tutmaliyiz pskolojimiz cok cabuk etkileniyor. Benim adetim 7 gun gecmisti netteki hamilelik belirtileri vardi ama umutlu degildim cunku yumurtlama gununde hic bir sey olmamisti yinede insan umutlaniyor. Birde belirtiler varmis gibi geliyor insana tamamen pskolojik akisina birakmak lazim cok zor ama akisa birakinca kendiliginden oluyor bence

Hoşgeldin.. Tamam olmussun sende canım :) bizim kadar...
Duaların için sağolasın, allah seninde gönlüne göre versin.

S selifor bat 16 ocak ( kendi adet tarihimden iki gun fazla koyarak yaziyorum) ama isin kotu tarafi bu ayda yum. Gunlerimde esim gece vardiyesi gidiyo zaten hp yum. Gunumde bu adam evde olmuyo
Gunduz yorgun olmuyorsa gunduz yakinlasirsiniz

Sana zamanı gelince atıcaz yumurtlama günün gelsinde
Cok heyecanliyim ki

Cnm

yumurtlama doneminde iliskye girmen gerek bunu ovulasyon testyle takip edeblrsin yada adet dongune gore mesela 28gubse bir adet oluyorsan adetten sonraki 14gun ilikye basla ben bukadar biliyorum
Ovulasyon testini eczaneden alabilormiyim daha once hic almadimda benim adetim pskolojime gore degisiyor stresli bir donem gecirdim gunumu 7 gun gectim dusun

Gunduz yorgun olmuyorsa gunduz yakinlasirsiniz

Cok heyecanliyim ki

Ovulasyon testini eczaneden alabilormiyim daha once hic almadimda benim adetim pskolojime gore degisiyor stresli bir donem gecirdim gunumu 7 gun gectim dusun
Eczaneden alabilirsin tatlım. Stres yokkkk. Hormonları alt üst ediyo zaten

Bende kimseye söylemiyorum ne gerek var eşine hiççç bahsetme bile. Kesinleşsin hele bi, süpriz yaparsın :)) hep aynısı olacak diye bi şart yok onlar sizin sınavınızdı canım bu inşallah nurtopu gibi sağlıklı hayırlı bi bebiş olur. Sen kendine dikkat et yeter. Moralini de yüksek tutmaya bak ♡

Sanirim eczanedrn bende yeniyim burdan ne okuduysam okadat biliyorum kitap okumuyorum burayi okuyorum en cokta hamis haberlerine seviniyorum mutlu oluyorum
Ynrn bende burayi okumak paylasimlar cok iyi geliyor
Eczaneden alabilirsin tatlım. Stres yokkkk. Hormonları alt üst ediyo zaten

Kesinliklee ins strese hayir obulasyonlar teklimi satiliyor gebelik testleri gibi bilginiz var mi

güzel arkadaşım rabbim en hayrlısını en güzelini nasip etsin inş. evet bir kayıp yaşadın ama ilerki zamanlarda çok büyük acıların önüne geçti belkide herşeyin en doğrusunu rabbim bilir unut o günleri bugüne bak inş. sağlıkla bebeğini kucağına alırsın herşey dua ile hemi sende dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…