2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

cok haklisin koca dunya dua ile doner derler. Hakkimzda hayrlisi, Allah muhtac etmesin bizleri

evet cok dogru kesinlesrse ne guzel supriz olur, insallah yasamak kismet olur o anlari.
Allah razi olsn canim sagol.

Hadi canim insallaah ikinci cizgiyi gorduk yum. Erken oldu demistin olma ihtimali cok cok yuksek kan testine git bence hemen cok sevindim canim. Kimyasal travmasinda seni okadaar iyi anliyorumki sende biliyosun. Ama stres uzuntu yapma bu vucudunu cok etkiliyo insallah bu sefer bebis tutmusturbrnde sabah gozumu acinca test yapsam mi dedim kendime daha 10 gun var zor tutuyorum kendimi. Iyi haberleri bekliyorum senden

Tecrubeli bayanlar bana da bir el atin lurfennnn3
Canım adetin 10. Gününden itibaren gün aşırı ilişki olsun bata kadar. Zaten yumurtlama gününe denk gelmiş olacak. Yumurtlamanı hissediyorsan hafif kasık ağrısı falan olur o zamanlar bi kaç gün üst üste de yapabilirsin ama şart değil yani. Eşine keçiboynuzu kaynatıp suyunu içir. İnşallah bu ay hayırlısıyla nasip etsin Allahım

biliyorum, hep birlikte gittik bu ay seninle.
sat larımz bile aynı. bende mücadele ettim kendimle yapmamak için ama içimden bi şey dürttü resmen. İnşallah tutunmuştur, inşallah seninki de tutunmuştur. doğum tarihlerimiz de aynı olur bigün bakarsn

michie ne güzel bi ikinci çizgi o öyle inşallah herşey yolunda gider tebrik ederim mutluluğun daim olsun inşallah
yakamoz çok teşekkür ederim, ben de nerelerde bu kız diyordum. ben de çok duygulandım, cesaretimi topladğmda ve bat yaklaşıtğnda kan testine gideceğm. niyetim haftaya salı. yani 1 hafta beklemek. o süreçte elimdeki idrar testleriyle her sabah takip etmek

Tüh ya neyse gündüzleri evde oluyo ama dimi canım?. Kız evden tamamen gitmesinde yani. Gitmesinden iyidir gece çalışması. Sizde o eve geldiği zamn çalışırsınız
Gunduzde kaynana kayinpeder evde cnm bisey olamyo olsada iki dakikada oluyo snra hmn kalkmk zrnda kalyrm bide banyo skintsi oluyo bu ayda foss cikck ya cnm sen sonucu almadn mi bide bu incir kist yapyo dyolar bn kullncmda tirsym ya

michie canım inş gebelik var... Paylasımını görünce sevindim bianda :) daim olur inş. Cok düşünme, Allaha sığın.
çok haklısın, düşünsem de düşünmesem de varsa vardır, yoksa yoktur. çok dua ediyorum. rabbim hayrlısını eylesin. geçen kimyasalımda hatimler,dualar ....olmayınca oyle de olmuyor. nasip değilmiş dedim. ama dilimde hep inşallah var, hem sizin için hem kendim

Gunduz yorgun olmuyorsa gunduz yakinlasirsiniz

Cok heyecanliyim ki

Ovulasyon testini eczaneden alabilormiyim daha once hic almadimda benim adetim pskolojime gore degisiyor stresli bir donem gecirdim gunumu 7 gun gectim dusun
Kv ve kp var evde cnm o sikinti araya sikistirarak belki olur bnm adet bittiktn 4 gun snra 15 gun gece gdck

Olmaz Allah in izniyle bisey sitees yapma sakin cnm tmm mi 2 gun snra idrari tekrarla git gide koyulasirsa bnce hic bi sikinti yoktr cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…