İnşallahhhhhh güzel haberler verirsin çokkk mutlu olcm inannTest evde kaldı şimde ışteyim canım :) inşallah bakalım yarın kan vermeye gidecem zaten
cok haklisin koca dunya dua ile doner derler. Hakkimzda hayrlisi, Allah muhtac etmesin bizlerigüzel arkadaşım rabbim en hayrlısını en güzelini nasip etsin inş. evet bir kayıp yaşadın ama ilerki zamanlarda çok büyük acıların önüne geçti belkide herşeyin en doğrusunu rabbim bilir unut o günleri bugüne bak inş. sağlıkla bebeğini kucağına alırsın herşey dua ile hemi sende dua et
evet cok dogru kesinlesrse ne guzel supriz olur, insallah yasamak kismet olur o anlari.Bende kimseye söylemiyorum ne gerek var eşine hiççç bahsetme bile. Kesinleşsin hele bi, süpriz yaparsın :)) hep aynısı olacak diye bi şart yok onlar sizin sınavınızdı canım bu inşallah nurtopu gibi sağlıklı hayırlı bi bebiş olur. Sen kendine dikkat et yeter. Moralini de yüksek tutmaya bak ♡
rabbim bize sağlık sıhhat versinde inan gerisi boş sonuçta önümüz açık biz elimizden geleni yaparız rabbimde nasip eder inşallah dimi amacok haklisin koca dunya dua ile doner derler. Hakkimzda hayrlisi, Allah muhtac etmesin bizleri
Hadi canim insallaah ikinci cizgiyi gorduk yum. Erken oldu demistin olma ihtimali cok cok yuksek kan testine git bence hemen cok sevindim canim. Kimyasal travmasinda seni okadaar iyi anliyorumki sende biliyosun. Ama stres uzuntu yapma bu vucudunu cok etkiliyo insallah bu sefer bebis tutmusturMerhaba kızlar, beni çoğunuz tanıyor muhtemelen diğer başlığımdan. orda herkese akıl dağıttım kendime kalmadı. şu an heyecanlı ve korkmuş durumdayım. bana fikir verin:
şüpheli ilişkiden 10 gün sonra yani bu sabah dayanamadım ve test yaptım. çok silik bir çizgi yakaladım. yarın sabah yine yapacağım.yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 1927303
Eki Görüntüle 1927303
Naptn yaptn mi testi bnm kafa biraz daginik bugun cnm snuc neSelam kızlar
Canım adetin 10. Gününden itibaren gün aşırı ilişki olsun bata kadar. Zaten yumurtlama gününe denk gelmiş olacak. Yumurtlamanı hissediyorsan hafif kasık ağrısı falan olur o zamanlar bi kaç gün üst üste de yapabilirsin ama şart değil yani. Eşine keçiboynuzu kaynatıp suyunu içir. İnşallah bu ay hayırlısıyla nasip etsin AllahımTecrubeli bayanlar bana da bir el atin lurfennnn3
biliyorum, hep birlikte gittik bu ay seninle.Hadi canim insallaah ikinci cizgiyi gorduk yum. Erken oldu demistin olma ihtimali cok cok yuksek kan testine git bence hemen cok sevindim canim. Kimyasal travmasinda seni okadaar iyi anliyorumki sende biliyosun. Ama stres uzuntu yapma bu vucudunu cok etkiliyo insallah bu sefer bebis tutmusturbrnde sabah gozumu acinca test yapsam mi dedim kendime daha 10 gun var zor tutuyorum kendimi. Iyi haberleri bekliyorum senden
yakamoz çok teşekkür ederim, ben de nerelerde bu kız diyordum. ben de çok duygulandım, cesaretimi topladğmda ve bat yaklaşıtğnda kan testine gideceğm. niyetim haftaya salı. yani 1 hafta beklemek. o süreçte elimdeki idrar testleriyle her sabah takip etmekmichie ne güzel bi ikinci çizgi o öyle inşallah herşey yolunda gider tebrik ederim mutluluğun daim olsun inşallah
Gunduzde kaynana kayinpeder evde cnm bisey olamyo olsada iki dakikada oluyo snra hmn kalkmk zrnda kalyrm bide banyo skintsi oluyo bu ayda foss cikck ya cnm sen sonucu almadn mi bide bu incir kist yapyo dyolar bn kullncmda tirsym yaTüh ya neyse gündüzleri evde oluyo ama dimi canım?. Kız evden tamamen gitmesinde yani. Gitmesinden iyidir gece çalışması. Sizde o eve geldiği zamn çalışırsınız
çok haklısın, düşünsem de düşünmesem de varsa vardır, yoksa yoktur. çok dua ediyorum. rabbim hayrlısını eylesin. geçen kimyasalımda hatimler,dualar ....olmayınca oyle de olmuyor. nasip değilmiş dedim. ama dilimde hep inşallah var, hem sizin için hem kendimmichie canım inş gebelik var... Paylasımını görünce sevindim bianda :) daim olur inş. Cok düşünme, Allaha sığın.
Kv ve kp var evde cnm o sikinti araya sikistirarak belki olur bnm adet bittiktn 4 gun snra 15 gun gece gdckGunduz yorgun olmuyorsa gunduz yakinlasirsiniz
Cok heyecanliyim ki
Ovulasyon testini eczaneden alabilormiyim daha once hic almadimda benim adetim pskolojime gore degisiyor stresli bir donem gecirdim gunumu 7 gun gectim dusun
gözün aydın çok sevndmÇok sukur temiz sonuclar Allah herkese hayirlisini te
Olmaz Allah in izniyle bisey sitees yapma sakin cnm tmm mi 2 gun snra idrari tekrarla git gide koyulasirsa bnce hic bi sikinti yoktr cnmZK_ASK
cgdmkrks
@Pariskizim
kalplerasi
@yanne
@okeanoss00
@Princess91
@munter
Kizlar cok cok tesekkur ederm desteklernz icn.
Henuz kimseye soylemedim, esime anneme her hangi bir arkadasima. Direkt buraya yazdm.
Beni teskin ettgnz icn tesekkur ederm. Tek duam hayal kirikligi kayip olmasin. Dedgnz gbi o psikolojiden siyrilmak cok zor.
İnşallahİnsallah kırmızılar gelmez bat geçtikten iki sonra kan verirsin en güzeli valla oh kafa mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?