TSK ederim Yüce mevlam olmayan herkese nasip etsingözün aydın çok sevndm
Oldm olmazmym cnm bat 16 ocak regli bitimindn 4 gun sonra adam 2 hafta gece gidck gundzde kv falan evde yok bu ayda olmckNisaberatim nasılsın canım regl oldunmu
keseyi veya kalp atışını gördünüz müMerhaba kizlar paylasim yapmasamda surekli takip ediyorum sizler icin dua ediyorum Rabbim hepinize bi an once nasip etsin insallah biz bugun 6+2 olduk sag saglim Alirim insallah kucagimada saglikla :) cok isteyince olmuyo Rabbim hic anlamadigin beklemedigin bi anda veriyo o yuzden stres yapmayin kizlar
bu grup hep hasretlik çekenlerle dolu eşler genelde yannımızda yok benimkide haftada bir geliyo siz diyonuz ya gün aşırı yapn değerlendirin biz evlendiğimizdendir ayda 3max 4 ten fazla hiç birlikte bile olmadıkOldm olmazmym cnm bat 16 ocak regli bitimindn 4 gun sonra adam 2 hafta gece gidck gundzde kv falan evde yok bu ayda olmck
inşallah canım ben de öyle ümit ediyorum. hep yaptğm testleri atacağım zaten her gün incelerizOlmaz Allah in izniyle bisey sitees yapma sakin cnm tmm mi 2 gun snra idrari tekrarla git gide koyulasirsa bnce hic bi sikinti yoktr cnm
Keseyi 2 hafta once gordum :) bu hafta sonuda kalp atislarini duymaya gidicez insallah :) cok guzel bisi yakeseyi veya kalp atışını gördünüz mü
hayal bile edemedim şu anda. çok şanslısınzKeseyi 2 hafta once gordum :) bu hafta sonuda kalp atislarini duymaya gidicez insallah :) cok guzel bisi ya
Aynen hep ayni seyler doktorlarda ayni ya 6 ay olmuyor basla tedaviye ne diye 1 sene bekletirsin ki daha cok bekleyelim diye mi. Bende dun hormon tahlili verdim yumurta tembelligi gorunuyor dedi adetlerin duzenli mi diye sordu hic sasmaz gununde olurum dedim sasirdi ilac vermedi inofolic aldim onu kullanicam bakalim gecen sefer onu kullandigimda kimyasal gecirmistim belki bu sefer tutar
Canim sana baktim da su yeni hamis oldugunu ogrenensin demi test atmmissin iki tane :)hayal bile edemedim şu anda. çok şanslısınzallah bağışlasın maşallah
bendede pko var ama rabbime şükürler olsun adetim düzenliBenim de insulun direnci ve pko dan şüphelendi adet düzenli deyince çok şaşırdı
Çıkmadı zaten insulun direnci ama bakalım
Yumurtam da çatlıyor
21. gün mü bakılıyor yumurta çatlamasınaBenim de insulun direnci ve pko dan şüphelendi adet düzenli deyince çok şaşırdı
Çıkmadı zaten insulun direnci ama bakalım
Yumurtam da çatlıyor
Maalesef bende bir haber yok canim. Sen de ne var ne yok?
Iste oyle bi sikinti var acaba ondanmi olmuyor dyede dusunuyrmbu grup hep hasretlik çekenlerle dolu eşler genelde yannımızda yok benimkide haftada bir geliyo siz diyonuz ya gün aşırı yapn değerlendirin biz evlendiğimizdendir ayda 3max 4 ten fazla hiç birlikte bile olmadık%90 da hafta souna yumurtlamam denk gelmiyo zati hoş ben daha bu ay düşünmeye başladım ama olmazsa şayet benim işim çok zor onu biliyom
21. gün mü bakılıyor yumurta çatlamasına
At tabi cnm insallah sagliklica olck yegnimizinşallah canım ben de öyle ümit ediyorum. hep yaptğm testleri atacağım zaten her gün inceleriz
olabilir yaw amannn madeni basmam lazım yumurtlamamda oda olmaz kardeşim çalışyorum ev hanımı olsam gider madende kalırdımIste oyle bi sikinti var acaba ondanmi olmuyor dyede dusunuyrm
Agzin bal yesiin insallaahbiliyorum, hep birlikte gittik bu ay seninle.
sat larımz bile aynı. bende mücadele ettim kendimle yapmamak için ama içimden bi şey dürttü resmen. İnşallah tutunmuştur, inşallah seninki de tutunmuştur. doğum tarihlerimiz de aynı olur bigün bakarsn
bende gitsem mi acaba gel falan demedi amaAynen canım
bendede pko var ama rabbime şükürler olsun adetim düzenli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?