2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

yanne çok iyi söyledin pazartesi de gidemeyeceğim. bi plan yapmam lazım. kaç gün oldu şüpheli ilişkinin üstünden kaç gün geçti kaç testin var bir de o onemli ben gözden çıkarmaya hazrdm testi

İşlerine gör eprogramla canım ona göre, Vaktinde var biliyorsun Kanda görünce 2 gün sonra atışa bakmak isteyecen ve sonrasında keseyi görmek için bekleyecen bence idrar ile devam et en azından bir hafta sonrasında gittiğinde keseyide göreceğine inanıyorum.
Söyle ovulasyon kiti ile pik yapılan gün 9 Aralık. benim 8 aralık ve 10 aralık ilişkim oldu.
Gebelik testi 20 Tane var ya :)) oo cok yani isteyene verebilirim.

ovulasyon testiyle neden o kadar çok gebelik testi veriyorlar.

Tamam ya yap gitsin, bi kere geliyoruz dünyaya
yarın sabah yap ama, nispeten daha net olur

ovulasyon testiyle neden o kadar çok gebelik testi veriyorlar.

canım ben internetten almıştım 50 ovulasyon testine 10 Tane gebelik testi veriyordu.
Ama gebelik testini kullanmadım hic.
bizim ilikiden hemen sonra deli gibi test yaptığımızı öğrenmişler, ticarete dokmüşler...

Kızlar ya heyecandan ölmek üzereyim şimdi test yapsam doğru çıkar mı ya ? Sabah ilk idrarla daha iyi sonuç verirmiş ya ?

tarihlerimiz hemen aynı şaşırdımm benm de pik yaptğ gün 9uydu 10unda silikleşti iki gün de ilişki oldu. bu mantıkla bende gözüküyorsa sende de gözükmesi lazım aslnda. hatta 8indeki tuttuysa daha bile net gözükebilir. bende laboquick var. seninki ne marka

benim de öyle olmuştu 50li falan ovülasyon testi almıştım içinde 10 küsür gebelik testi çıkmıştı. kolanın yanına makarna bantlıyorlar ya o mantık
ben birinden daha duymuştum anlam veremedim o kadar çok verilmesineakşam olsade eve gitsem ya üfff hatta yarın olsada bi test yapcam atraksiyon istiyo canım hoş hastanede çalışıyom istesem yukarı çıkıp kanda veririmde neyse diom

şimdi iş yerin sonuçta ben olsam kesinleşmeden yansıtmam. kan vermen gerekse bile kendi hastenene verme bence

bak heyecanlandırma beni :) bende hiç belirtide yok... ne adet ne gebelik...
Çok pis gaza gelirim :))
Surelab benim son aldığım, laboquick öncekiydi onun gebelik testleri var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…