ben zaten 15 20 gün önce folik asit kullanmaya başlamıştım gebelik planladğmz içinE bence gel artik sana simdi folix asit vericek bak onu kullanmak icin gec kalmadan git cicugun gelisimi o ilaca bagli
Insallaah bat a 11 gun kaldi ama bir hafta gecikip oyle test yapmayi planliyorum tabii kirmizilar gelmezse ve sabredebilirsemAynen ya bi okadar hemen hamile kalan var bi okadarda ne yapsa kalamayan . İnş tez zamanda hamile olanlardan oluruz
sizler zaten başlamadınızmı folik asite hamileliği düşündüğün gibi başlamak lazım aslına bakarsan evet 4 aya kadarda doktorlar iç diyor ama asıl koruma gebelik öncesi başlanırsa oluyor bir yerde okumuştum benim planlı olmadığından başlamamıştım ama ihtimal oluştuğundandır hemen ecz den aldım başladım hiçbiriniz ihmal etmeyin lütfenE bence gel artik sana simdi folix asit vericek bak onu kullanmak icin gec kalmadan git cicugun gelisimi o ilaca bagli
Testimize kaldi 6 gun heyecanla bekliyorumca canim. Ne kadar umursamiyorum desemde calisma olunca heyecanda oluyo.Valla canım benim bazen göğüslerim şişer ağrılı olur bazen olmaz benide yanıltıyo buay çok şiş ve ağrıyo kasıklarımda batmalar var son 10 günüm hayırlısı başka da bi belirtim yok bakalım 25 inde test yapacaktık inşallah çıkar çift çizgilerimiz canım yeni yıla beybilerle gireriz
çok sevindim canım senin için ay ben beklemeyemzdim ya kesin bugün kan testine giderdim böyle çizgi görseydimyakamoz çok teşekkür ederim, ben de nerelerde bu kız diyordum. ben de çok duygulandım, cesaretimi topladğmda ve bat yaklaşıtğnda kan testine gideceğm. niyetim haftaya salı. yani 1 hafta beklemek. o süreçte elimdeki idrar testleriyle her sabah takip etmek
Anladm cnm oda hakli o zmn ta bide su var Allah verdimi yumurtlama falan hikaye geliyo bna yum. 5 gun once iliskiye girip hamile kalmm diyn cok adete yakin grp hamile kalmam dyn cok ama kaliyolar Allah nasip ederse gerisi teferruat bnce hayrlisi cnm yademek yumurtlamaya geliyor töbe töbe eşim şehirdışında benim canım ya maden ocağında o yüzden gitmemi çok istemiyor o da
sen bulursun bi yol bebek için herşey mübahOldm olmazmym cnm bat 16 ocak regli bitimindn 4 gun sonra adam 2 hafta gece gidck gundzde kv falan evde yok bu ayda olmck
Yardmcimi oluyo gebe kalmaya acaba bn hic kullnmadm dasizler zaten başlamadınızmı folik asite hamileliği düşündüğün gibi başlamak lazım aslına bakarsan evet 4 aya kadarda doktorlar iç diyor ama asıl koruma gebelik öncesi başlanırsa oluyor bir yerde okumuştum benim planlı olmadığından başlamamıştım ama ihtimal oluştuğundandır hemen ecz den aldım başladım hiçbiriniz ihmal etmeyin lütfen
hiç bir belirtim yokki sıfırmichie gozunaydin canim iyiyi dusun iyiyi yaşa bence her sey yolunda guzel hissediyorum senin icin. Belirtilerin neler peki?
erken düşüklerin önüne geçebiliyor. direkt katkısı yok ama vücudunu donanımlı hale getiriyorsun. sen de başlamalısın canımYardmcimi oluyo gebe kalmaya acaba bn hic kullnmadm da
Napsam acaba 8 bucukta geliyor isten direk atlisam mi napsam ki ay kafa gitti iyice yasen bulursun bi yol bebek için herşey mübah
Zaten hamilelik belirtileride bunlar canim adetle benzer belirtiler. Birkac hafta sonra baslar esas belirtiler maasallah canim keyfini sür.hiç bir belirtim yokki sıfırzaten o da kafamı kurcalıyor bikaç gün önce buraya yazmıştm belki hatrlıyorsn, gebe olmayanlarda bile belirti var bende hiç bişey yok diye. göğüslerimde hafif bi gerilme var ama o hep olur bende adet öncesi. kasıklarım sızladı o da hep olur. yani farklı bi şey yok
Himm tmm bugun alim ne diye alcm eczanedenerken düşüklerin önüne geçebiliyor. direkt katkısı yok ama vücudunu donanımlı hale getiriyorsun. sen de başlamalısın canım
bak bişey diyim mi burda ihtimali olup da kan testine gitmeyenlere uyuz oluyodum uyuzzz. bunlar nasıl insan taş olsa çatlar falan diyordum. şimdi ben de aynını yapıyorumçok sevindim canım senin için ay ben beklemeyemzdim ya kesin bugün kan testine giderdim böyle çizgi görseydim
bak bişey diyim mi burda ihtimali olup da kan testine gitmeyenlere uyuz oluyodum uyuzzz. bunlar nasıl insan taş olsa çatlar falan diyordum. şimdi ben de aynını yapıyorumçok sevindim canım senin için ay ben beklemeyemzdim ya kesin bugün kan testine giderdim böyle çizgi görseydim
folic trio al bence onda d vitamini takviyesi de var. d vitamini eksikliği kısırlığa neden olabiliyorHimm tmm bugun alim ne diye alcm eczaneden
hadi inşallahZaten hamilelik belirtileride bunlar canim adetle benzer belirtiler. Birkac hafta sonra baslar esas belirtiler maasallah canim keyfini sür.
Bende bat gecmeden hic bisey yapmjcam diyorumbak bişey diyim mi burda ihtimali olup da kan testine gitmeyenlere uyuz oluyodum uyuzzz. bunlar nasıl insan taş olsa çatlar falan diyordum. şimdi ben de aynını yapıyorumistisnasız kınadğm aynını yaşıyorum her olayda kan testine gittiğimi ve bişey çıkmadğnı düşün, şu mutlu,keyifli ruh halimden çöküşe geçerim. magmaya ulaşırım üzüle üzüle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?