2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

E bence gel artik sana simdi folix asit vericek bak onu kullanmak icin gec kalmadan git cicugun gelisimi o ilaca bagli
sizler zaten başlamadınızmı folik asite hamileliği düşündüğün gibi başlamak lazım aslına bakarsan evet 4 aya kadarda doktorlar iç diyor ama asıl koruma gebelik öncesi başlanırsa oluyor bir yerde okumuştum benim planlı olmadığından başlamamıştım ama ihtimal oluştuğundandır hemen ecz den aldım başladım hiçbiriniz ihmal etmeyin lütfen

Testimize kaldi 6 gun heyecanla bekliyorumca canim. Ne kadar umursamiyorum desemde calisma olunca heyecanda oluyo.

Ayy folik asitler progestanlar incirler cevizler pekmezler havada ucusuyo evde vucudumu resmen hazirladim bir de bebis gelse konsa yerine artiik hayatimda bu kadar saglikli beslenip kendime bakmadim valla sigarayi biraktim kahveyi ayda yilda bir iciyprum Allah cabalarimizin karsiligini verir insallahh

çok sevindim canım senin için ay ben beklemeyemzdim ya kesin bugün kan testine giderdim böyle çizgi görseydim

demek yumurtlamaya geliyor töbe töbe eşim şehirdışında benim canım ya maden ocağında o yüzden gitmemi çok istemiyor o da
Anladm cnm oda hakli o zmn ta bide su var Allah verdimi yumurtlama falan hikaye geliyo bna yum. 5 gun once iliskiye girip hamile kalmm diyn cok adete yakin grp hamile kalmam dyn cok ama kaliyolar Allah nasip ederse gerisi teferruat bnce hayrlisi cnm ya

Yardmcimi oluyo gebe kalmaya acaba bn hic kullnmadm da

michie gozunaydin canim iyiyi dusun iyiyi yaşa bence her sey yolunda guzel hissediyorum senin icin. Belirtilerin neler peki?
hiç bir belirtim yokki sıfır zaten o da kafamı kurcalıyor bikaç gün önce buraya yazmıştm belki hatrlıyorsn, gebe olmayanlarda bile belirti var bende hiç bişey yok diye. göğüslerimde hafif bi gerilme var ama o hep olur bende adet öncesi. kasıklarım sızladı o da hep olur. yani farklı bi şey yok

sen bulursun bi yol bebek için herşey mübah
Napsam acaba 8 bucukta geliyor isten direk atlisam mi napsam ki ay kafa gitti iyice ya tobe tobe kafayi yidim iyice adam zaten nasil yapsakki diyo gece gizlice gelip gitsemmi diyo liseli asiklara donduk

Zaten hamilelik belirtileride bunlar canim adetle benzer belirtiler. Birkac hafta sonra baslar esas belirtiler maasallah canim keyfini sür.

çok sevindim canım senin için ay ben beklemeyemzdim ya kesin bugün kan testine giderdim böyle çizgi görseydim
bak bişey diyim mi burda ihtimali olup da kan testine gitmeyenlere uyuz oluyodum uyuzzz. bunlar nasıl insan taş olsa çatlar falan diyordum. şimdi ben de aynını yapıyorum istisnasız kınadğm aynını yaşıyorum her olayda kan testine gittiğimi ve bişey çıkmadğnı düşün, şu mutlu,keyifli ruh halimden çöküşe geçerim. magmaya ulaşırım üzüle üzüle.

bak bişey diyim mi burda ihtimali olup da kan testine gitmeyenlere uyuz oluyodum uyuzzz. bunlar nasıl insan taş olsa çatlar falan diyordum. şimdi ben de aynını yapıyorum istisnasız kınadğm aynını yaşıyorum her olayda kan testine gittiğimi ve bişey çıkmadğnı düşün, şu mutlu,keyifli ruh halimden çöküşe geçerim. magmaya ulaşırım üzüle üzüle.

Bende bat gecmeden hic bisey yapmjcam diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…