- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 30
Tmm bu gun onuda alim incirede baslicm da kist yapiyor yazmslar yafolic trio al bence onda d vitamini takviyesi de var. d vitamini eksikliği kısırlığa neden olabiliyor
Bnce var cnm ama soyle bi durumda var en azindan kan cernce i celiskidn kurtuluysn umitlnpte hayal kirikligi daha pis oluyo sahsen dun yasamis bulundum bnce ver gitsin cnmhadi inşallah
kızlar sağolun valla beni iyice gaza getrdnz ama bişey yoksa napcam
Ben sabirliyim o konuda hiç yapmadım daha.5 aydir istyrzInsallaah bat a 11 gun kaldi ama bir hafta gecikip oyle test yapmayi planliyorum tabii kirmizilar gelmezse ve sabredebilirsem
Var canim var insallah olmazmi hic 10.gune gore cizgin gayet net cok guzelhadi inşallah
kızlar sağolun valla beni iyice gaza getrdnz ama bişey yoksa napcam
Bende kullaniyrm 2 ay olacak nerdeysesizler zaten başlamadınızmı folik asite hamileliği düşündüğün gibi başlamak lazım aslına bakarsan evet 4 aya kadarda doktorlar iç diyor ama asıl koruma gebelik öncesi başlanırsa oluyor bir yerde okumuştum benim planlı olmadığından başlamamıştım ama ihtimal oluştuğundandır hemen ecz den aldım başladım hiçbiriniz ihmal etmeyin lütfen
Ozaman kendime senin sabrindan diliyorum bu ayBen sabirliyim o konuda hiç yapmadım daha.5 aydir istyrz
AminnnnnnOzaman kendime senin sabrindan diliyorum bu ay
Gunduzde kaynana kayinpeder evde cnm bisey olamyo olsada iki dakikada oluyo snra hmn kalkmk zrnda kalyrm bide banyo skintsi oluyo bu ayda foss cikck ya cnm sen sonucu almadn mi bide bu incir kist yapyo dyolar bn kullncmda tirsym ya
hayırlısı olsun inşallah. diğer konunu okumuştum yardım ediyordum Rabbim yardımlarının neticesinde göndermiştir bebeğinivay çok güzel hikaye gaza gelmek üzereyimm
o bebeğin rızkı varsa geliyor kızımda bir ayda sadece 2 ilişkimiz olmuştu rabbim verdi rabbim ol der ve olur stres yapmayalim vadesi gelince olacak inşallahAnladm cnm oda hakli o zmn ta bide su var Allah verdimi yumurtlama falan hikaye geliyo bna yum. 5 gun once iliskiye girip hamile kalmm diyn cok adete yakin grp hamile kalmam dyn cok ama kaliyolar Allah nasip ederse gerisi teferruat bnce hayrlisi cnm ya
Çoklu canım ben hiç denemedim ama içinde bitane olmuyo yani hergün aynı saatte tekrarlıyosun iki çizgiyi aynı koyulukta görene kadar. Sonra zaten yumurtlama oluyo ilişki vs böyle gidiyo :). Ben burda sordum 25 TL dedi içinde 5 tane varmış. Almadım. Zaten yumurtalarım doktor takibi altında diye.Ynrn bende burayi okumak paylasimlar cok iyi geliyor
Kesinliklee ins strese hayir obulasyonlar teklimi satiliyor gebelik testleri gibi bilginiz var mi
d vitamini fazlası iyi değil değerine bak ona göre kullan canımhayırlısı olsun inşallah. diğer konunu okumuştum yardım ediyordum Rabbim yardımlarının neticesinde göndermiştir bebeğinihiç belirti arama milyar tane belirti yaşayanlar fos çıkıyor hiç belirti yaşamayanlar hatta regl gününün geçtiğini bile fark etmeyenler hamile kalıyor folic trio yu önermişsin. ben de yumurta tembelliği var inofolic şase aldım bugün kullanmaya başladım acaba d vitamini takviyesi alsam yine yararı olur mu? birde kanda d vitaminine baktırmadan kullanmak doğru olur mu?
Tmm hber ver mutlaka cnm bizeEşim evde daha çıkamadım evden. Haberi yokya nasıl çıkcam bilmiyorum.ROSE-MOON netten sonuçlara bakıyorum oda çıkmıyo canım dediğini yaptım :) aman giderim birazdan ya. Eşimide umutlandırmak istemiyorum benim umudum yokken.. Kist konusunda incirin kist yaptığını hiç duymadım canım. Prolaktini yükseltiyomuş benim o zaten yüksek bende tırstım tereddütte kaldım yani. Bakalım hayırlısı olsun hakkmzda.
bebekteki anomalileri engelliyor düşünüyorsan kullanmanda fayda var ben b12 vitaminli folidoce aldımYardmcimi oluyo gebe kalmaya acaba bn hic kullnmadm da
yanne çok iyi söyledin pazartesi de gidemeyeceğim. bi plan yapmam lazım. kaç gün oldu şüpheli ilişkinin üstünden kaç gün geçti kaç testin var bir de o onemlimichie canım ya şu dakkikadan sonrasını sen herkesden daha iyi biliyorsun.
Cumartesi gidersen 2 gün sonra artışa bakmak isteyeceksin. Ona göre ayarla canım.
Dualarımız seninle...
benimde ovulasyon testiyle gelen bir sürü gebelik testim var ya bi tane yapsam mı oldum :)
Çıkan değer 2.0 ise yok maalesef.Gebelik var mi sizce kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?