2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bende kullaniyrm 2 ay olacak nerdeyse

Gunduzde kaynana kayinpeder evde cnm bisey olamyo olsada iki dakikada oluyo snra hmn kalkmk zrnda kalyrm bide banyo skintsi oluyo bu ayda foss cikck ya cnm sen sonucu almadn mi bide bu incir kist yapyo dyolar bn kullncmda tirsym ya

Eşim evde daha çıkamadım evden. Haberi yokya nasıl çıkcam bilmiyorum. ROSE-MOON netten sonuçlara bakıyorum oda çıkmıyo canım dediğini yaptım :) aman giderim birazdan ya. Eşimide umutlandırmak istemiyorum benim umudum yokken.. Kist konusunda incirin kist yaptığını hiç duymadım canım. Prolaktini yükseltiyomuş benim o zaten yüksek bende tırstım tereddütte kaldım yani. Bakalım hayırlısı olsun hakkmzda.

vay çok güzel hikaye gaza gelmek üzereyimm
hayırlısı olsun inşallah. diğer konunu okumuştum yardım ediyordum Rabbim yardımlarının neticesinde göndermiştir bebeğinihiç belirti arama milyar tane belirti yaşayanlar fos çıkıyor hiç belirti yaşamayanlar hatta regl gününün geçtiğini bile fark etmeyenler hamile kalıyor folic trio yu önermişsin. ben de yumurta tembelliği var inofolic şase aldım bugün kullanmaya başladım acaba d vitamini takviyesi alsam yine yararı olur mu? birde kanda d vitaminine baktırmadan kullanmak doğru olur mu?

o bebeğin rızkı varsa geliyor kızımda bir ayda sadece 2 ilişkimiz olmuştu rabbim verdi rabbim ol der ve olur stres yapmayalim vadesi gelince olacak inşallah

Ynrn bende burayi okumak paylasimlar cok iyi geliyor

Kesinliklee ins strese hayir obulasyonlar teklimi satiliyor gebelik testleri gibi bilginiz var mi
Çoklu canım ben hiç denemedim ama içinde bitane olmuyo yani hergün aynı saatte tekrarlıyosun iki çizgiyi aynı koyulukta görene kadar. Sonra zaten yumurtlama oluyo ilişki vs böyle gidiyo :). Ben burda sordum 25 TL dedi içinde 5 tane varmış. Almadım. Zaten yumurtalarım doktor takibi altında diye.

d vitamini fazlası iyi değil değerine bak ona göre kullan canım

Tmm hber ver mutlaka cnm bize

michie canım ya şu dakkikadan sonrasını sen herkesden daha iyi biliyorsun.
Cumartesi gidersen 2 gün sonra artışa bakmak isteyeceksin. Ona göre ayarla canım.
Dualarımız seninle...
benimde ovulasyon testiyle gelen bir sürü gebelik testim var ya bi tane yapsam mı oldum :)

yanne çok iyi söyledin pazartesi de gidemeyeceğim. bi plan yapmam lazım. kaç gün oldu şüpheli ilişkinin üstünden kaç gün geçti kaç testin var bir de o onemli ben gözden çıkarmaya hazrdm testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…