2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

dediğin gibi canım yaşamayan bilemiyor ne yazıkki bekara karı boşamak kolay derler ya öyle bişi sen burda herşeyi yaz içinde bişi kalmasın lütfen zaten bu süreçte insanlar beklenti içine girip duygusallaşıyor doğal olarak sevdiklerinden destek bekliyor asma ne yazıkki o ilgi ve desteği göremiyoruz.burayla o açığı kapatyoruz lütfen kafaya takma sende ne olsa yaz buraya rahatla ohhhhhhh de sonrada

çook sevindim canım yaa rabbime şükür :)) gerisi de nasip olur artık canım sen moralini yüksek tut yumurta takibi yaptırabilirsin dr a canım.
Aynen adetn 3gunu aşılama icn cagirmisti bnde gidim takip yaptırım zamanlı ilişki deneyelim bir kez daha diyormm.. insallh nasp olur hepimizde.. bu aydan umutlu değilim vajinal tablet kullanıyorum enfeksiyon varms hafif adeti iple cekiyirumm .

Kıyamam sana ben cok iclenmissin bilirim oyle aglayamayipta bogazin dugumlendigi anı. Ama dedigin gibi yasamayan bilmez. Belki bekarken bizde bilmeden biseyler demisizdir hatirlamadigimiz. Bebek konusunun bu kadar hassas oldugu basa gelince anlasilir yeri gelip saatler gecmek bilmezken koca 1 ayı adet yumurtlama belirti ve sonuc yine adetle deviririz.. Gelsinde bize sorsunlar o 1 ayı.. Benim kayiplarimi esimin ailesi ve benim ailem biliyo onun disinda kimse bilmiyo. Memleketime gitmek istemiyorum sorucaklar diye.. Akrabalarim sadece 3 yil onceki ilk gebeligimi biliyo tabi cahillik kan testinde hamilesin dediklerinde sagir sultana bile duyurduk.. Gecen ay memlekette babanneme gittim kizim annen baban var kv kp var neden korkuyonuzda almiyonuz bi bebek o her sekilde bakilir büyür diyo o an oyle bi bogazim dugumleniyoki.. Genci yaslisi kimse bizi anlamaz bu cok acik canim o yuzden kardesinden de senin duygularinla anlamasini bekleme. Ben annem dahil siz haric kimseyle paylasmiyorum hislerimi hickimseyle..

Geçen ay adet olmadan bir gün önce çokkk kötüydüm eşimle gereksiz bişeyden tartışıp deli gibi ağladım ertesi gün adet oldum. Sadece gebelik değil adet olacağı sıralarda da insan çok bunalıma giriyo ben hep böyleydim bekarkende. Dün yine gereksiz bişeyden ağladım yalnızım eşim sürekli göreve gidiyo gece yine gitti iki gün yok adam. Memleket ebesinin nikahında. Dışarı çıksam herkes kürtçe konuşuyo anlamıyorum. Bugüne şükür işte ama çok yıpranıyorum dışardan herkesin yardımına koşan her konuda yardımcı olmak için yırtınan biri gibi dursam da kendi sorunum olduğunda bi başımayım. Gece eşime abdest al temiz git dedim. Gözüme baktı tamam temiz giderim dedi. Askerya. Ne alâka dedm kızdım. Sürekli ölümle burun burunayız kelle koltukta gezmesi çok zor onun karısı olmak askeri sevmek asker olmaktan da zor. Hepsi biraraya gelinceeeee Zehraya bi haller oluyo duygusallaşıyo bi değişikleşiyo :) Allah sizden razı olsun yanımda olmasada yazdıklarımı okuyan destek çıkan birilerinin olması çok güzel yolların mesafenin önemi yok Allah gönül uzaklığı vermesin

geçmiş olsun canım havalardan üşütüyoruz galiba. zamanlı ilişki de tutma olasılığı daha fazlaymış gibi geliyo bana tabi benim hissiyatım bu :))

Kızlar benim annemde kardesime hamileyken patlıcandan tiksinmis o zamanda evimiz mustakil yerle bir ve onune pazar kuruluyodu ve rahmetli Baris Manconun Domatesss Biberrr Patlicannn sarkisini yaptigi yil annemde cocuk yapinca pazarcilar domatess biberr patlicannn diye bagirdikca ben evde öğürüyodum diye anlatir hep annem :)

anlamıyolar işte gerçekten dilin kemiği yok insan ne dediğini bilmiyo. Dediğin gibi bende zamanında Allah bilir kime ne dedim de şimdi yasıyorum. Kendimden beklerim yani. Allah seninde kucağını boş bırakmasın inşallah canım. Yaşaya yaşaya tecrübe oldun işte. İnsan acıdan ders çıkarıp napması gerektiğini öğreniyo. Acıda olsa. Bu bebek konusu çok başkaymış dediğin gibi yumurtlamasıydı şuydu buydu. Vardır bu yasadıklarımızda da bi hayır. senin içini senden iyi Bilen Rabbim yüzünü güldürecektir inşallah

amin canım amin
Cümlemiz için hayırlısı olsun. Bu arada ben 2 gebelik geçirdim ancak sağlıklı değildi. Çocuğum yok yani acelem yok hayırlısı olsun geç olsun.

Ay kıyamam yazık ya öğürerek eşlik ediyomuş yani :)))) yerim yaaa ♡♡♡

Yok canim kendini suclama biz bekarken kimseye kasitla bisey demedik.. benim demek istedigim hamile kalamama nedir bilmedigimizden belki hamile kalmak isteyen arkadas ya da akrabamiza beklenilen destegi verememisizdir.. Rabbim senin de benim de bizim gibi yurekten isteyen herkese annelik duygusunu tattirsin sonuna kadar devam ettirsin insallah. Tarifsiz bi duygu..

Kızlar benim karın alt bölgemde yumurtalıklarımın olduğu yerler ağrıyor ya. Napsam ben doktora mı gitsem. Zaten bu ay hep ağrıdı da ben bebeğe yordum. Kadın doğuma mı gitsem? Reglim şuanda yoğun kanamam da var. Ne yapsam bilemedim.

geçmiş olsun canım havalardan üşütüyoruz galiba. zamanlı ilişki de tutma olasılığı daha fazlaymış gibi geliyo bana tabi benim hissiyatım bu :))
Öyle oluyormuş canım bn iki kere yaptırdım ama biri boş gectigi icn böyle hamile kalan çok benm yumurtlama kafasına gore oluyo kurtajdan beri ya 12.gun ya 13 ya 15 birde o yüzden istiyorum takip..sen ne yaptn

Bilmiyoduk ne bilecez benim tek derdim kızlarla kolkola girip gezmekti eskiden :) aminnnn Allah bekleyen bildiğimiz bilmediğimiz tüm bebek için uğraşan insanlara yardım etsin. Benim halamın kızı amcamın oğluyla evliydi alt katımızda otururdu bebeği olmuyodu her ay ilaç kullanırdı rahim filmi vs çektrmişti. Daha 16 yasındaydım. Babaannem derdi ki Tuğçe durur durur adet oldummu doktorun yolunu tutuyo her ay derdi garibime giderdi. Şimdi o kızı çok iyi anlıyorum. Er geç yaşanıyo yani :) Allah sabrıyla versin ne veriyosa inşallah

İçin sökülüyoya belki ondandır. Adetin normalde çok sancılı mı geçer böyle?

İçin sökülüyoya belki ondandır. Adetin normalde çok sancılı mı geçer böyle?
Normalde söküleceği gün ağrır ben bir ağrı kesici içerim geçer. Bu ağrı sökülememe ağrısı gibi değil ya yumurtalıklarımın olduğu yerlerde ğarı var. Acaba diyorum böbreklerimi filan mı üşüttüm. Taşındık ya yerlere filan bastık ne kadar kendimi kollamaya çalışsam da üşüttüm herhalde. Fena ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…