2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

diyelim ki gitti peki niye evdeyim diye yalan söyledi uyuyorum diye ve neden her dakika başı haber veren adam haber vermedi neden açmadı telefonumu, neden gelmemi istemedi
Can'ım gözünle görmediğin hiç birşeye inanma kendinizde kahrı perişan etme al karşına hesabını sor akıllı ve uyanık ol dimdik dur

Dontsay canım bencede dimdik dur karısında sakın aglama k öpek gibi pişman olcak gör bak.

gözünle görmeden inanma dedin Assos ama baksana kaç tane yalan atıyor adam ya yapılır bu
demek ki yediği haltı biliyor

Tamam haklisin canim anlattiklarin baska bisey dusundurmuyor insana bi de hissettiklerin.var tabiki onlar daha önemli..ama bnce hic ağlayıp kendini perisan.etmeden gec karsisina takır takir hesap sorrr??offf bunu.yapanı gidip suçüstü basmak gerekti yaaa ozmn tek kelime etmesine.firsat vermezdin..simdi ariyo mu pislik,ne.açıklama yapicak dinle lutfen.sonra söyle icinden.gecen ne.varsa kndini tut.dimdik dur seni.kaybeden.kendisi o uzulsun sem.degil canim??

Sakin ol canım grrçekten çok uzuldum suan mantiginla hareket etmiyosun acilen sakinles ve ictiklerini bırak derin derim nefes al bagır alabildigince ama kendine sakinlestor canım ya bi adwm evi oldugu sehirde neden otelde kalır bi mantıklı seni rahatlatcak bosey soylemek istemiyorum ama bulamıyorum uzuldum sadece insallah biz kotu dusunmusuzdur bi açıklaması vardır diyim ne diyim canım
Ama bence sen hamilesin bebegini ve kendini dusun su dk dan sonra canım

Eşin seni kaybetmek istemiyorsa bırak çırpınsın ama onu mutlaka iyi dinle bebeğin var kendini yıpratma seytan eşlerin arasını bozmaya bayılır fırsat verme besmeleni cek duşunu al uyumaya çalış yarın salim kafayla konuşun

bencede kesinlikle dinle onu bi kestirip atma hemen bakalım ne diyecek neyini savunacak
karsıd-nda ezilmesini seyret

Can'ım belki eşine bi sürpriz yapacaktır bilemeyiz bunlar delil değilki

Can'ım belki eşine bi sürpriz yapacaktır bilemeyiz bunlar delil değilki

Ayyy Evett ins.öyledir canim yaa..tek mantikli.sey bu gorunuyo, Dontsay canim.sakın dinlemeden kestirip atma,ayrica küçük yer diyosun neden orda bi otele gidip kndi adina oda alsin bu da cok.sacma.degil mi? ?inanmak istemiyorum yaaa ins dogru değildir

Assos myzt M MelekDiliyorum şimdi Arkadaşlar olayı anlattım. ama ben hiç yanılmadım hislerimde ve yine yanılmadım inanın karşısına geçip hesap sorabilirdim ama yalanları dinleyecek ve o halde görecek güç yoktu bende anlıyormusunuz kalp hastasıyım. ve şuda var ben bittim uzaktan davulun sesi hoş gelir o cümleleri bende burda dursam sizin dediginiz gibi konuş yanlıştır veya başka birşeydir diyen arkadaşlar inanın. ben biliyorum adam yine maf ettim dimi herşeyi diye mesaj atıyorsa daha ne bekleyebilirsiniz ki. ve benim hayatım zaten düzgün degildi mutlu olurum sandım dahada maf oldu inanmıştım oysa hayallerim yıkıldı ve gidip hesap sormak yerine çekip gidiyorum hayatından çünkü hesap sormaya deger görmedim artık... benim 4 kaynanam var babası 4 kadın almış ben buna ragmen inandım yapmaz annesi ne çekmiş gördü yapmaz dedim ve inandım meger annesinin degil babasının ogluymuş... ben artık ona söz degil laf bile söylemem dilimden dökülecek her sözcük ona fazla gelir ben öyle insana adam dahi demem. ben ki benim gibi biri aldatıldıysa bu saatten sonra herkes aldatılır bunu anladım. terliyor diye çok fazla saat başı üst götürürdüm işe yemegi her gün hazır olur eve gelir yorgun diye ayaklarını yıkardım masaj yapardım duşa sokar yıkardım bir bebek gibi bakardım... süprizler yapardım mutlu etmek için yüceltmek için ama banada bunları yaptı ya haram olsun yaptıgım herşey tek kelime etmem bu saatten sonra çocugumda bunca acıyla tutunuyorsa bana ben kendim bakarım ihtiyacım yok ona... hak etmemiş demekki hiç birşeyi herşey yalanmış

Dontsay canim biraz sakin ol kendine gel eger bebegim varsa diyosun kendi agzinla onun günahina girme bari bi toparla kendini ne ickisi sigarasi ya! Gözünle görmedigin kulaginla duymadigin hicbirseye asla inanma icini karartma

Sizlerde durumlar nedir hatunlar benım biraz hevesim kırılınca bu Aydan'da ümidim kesik oğlan okula başladı ödevler falan derken pek giremiyorum

Sizlerde durumlar nedir hatunlar benım biraz hevesim kırılınca bu Aydan'da ümidim kesik oğlan okula başladı ödevler falan derken pek giremiyorum

Farzedelimki gerçekten öyle bi durum var
hani şimdi arkadaşımız tamamen gözüyle görmediği için diyorum
peki o kadının suçu yokmu sanki
böyle kadınlardan nefret ediyorum o kadın adamın evli olduğunu bilmese bile ne işi var orda elin adamıyla başbaşa
İnşallah yanılırız temennim bu ama yinede bence eşini bi kez de olsa dinlemende yarar var

Dontsay yine maf ettim.herseyi diye direk msj mi atti,sen aldattığını biliyorum mu dedin ona??hiç mi inkar etmedi yada açıklama yapicam demedi???yine de dinleseydin yaaa ne cevap verecek sadece dinlesen...napiyosun nereye gidiyosun simdi peki kndi annenin.yanina mı? ?yalniz kalma sakin.bu.halde

gidiyorum kimseye bişey diyemem artık ben, evet inkar edecek cümle bile kurmadı maf ettim herşeyi yazdı bitti dedim tamam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…