Can'ım gözünle görmediğin hiç birşeye inanma kendinizde kahrı perişan etme al karşına hesabını sor akıllı ve uyanık ol dimdik durdiyelim ki gitti peki niye evdeyim diye yalan söyledi uyuyorum diye ve neden her dakika başı haber veren adam haber vermedi neden açmadı telefonumu, neden gelmemi istemedi
görüntülü aradım açmadı 15 dk sonra açtı işe geçtim önemliydi dedi ama bende işe gitmiştim yoktu ve çıkalı çok oldu dediler. etrafını göster dedim ya dişarı çıktım önemli konu vardı konuşamadım orda dedi arkanda otelmi var dedim ne oteli yok ya dedi etrafı göster dedim iş yerine benzemiyor burası dedim ne etrafı dedi dönüyor etrafında gösteriyorum bak diye ama göstermiyor hızlı hızlı geçiyor bende direk suratına kapattım orda tamamen tüm gücüm gitti
Sakin ol canım grrçekten çok uzuldum suan mantiginla hareket etmiyosun acilen sakinles ve ictiklerini bırak derin derim nefes al bagır alabildigince ama kendine sakinlestor canım ya bi adwm evi oldugu sehirde neden otelde kalır bi mantıklı seni rahatlatcak bosey soylemek istemiyorum ama bulamıyorum uzuldum sadece insallah biz kotu dusunmusuzdur bi açıklaması vardır diyim ne diyim canımAllah benim cezamı versin ben çocuk diye daglara düşerken o iyi olsun diye çırpınırken meger aldatılıyormuşum... artık ben çocukta istemiyorum başka birşeyde boşanıyorum. ne hayaller kurmuştum oysa meger haram olacakmış hayallerim meger herşey koca yalanmış ben artık bu siteden ayrılıyorum herkes hakkını helal etsin
Can'ım belki eşine bi sürpriz yapacaktır bilemeyiz bunlar delil değilki
Can'ım belki eşine bi sürpriz yapacaktır bilemeyiz bunlar delil değilki
gidiyorum kimseye bişey diyemem artık ben, evet inkar edecek cümle bile kurmadı maf ettim herşeyi yazdı bitti dedim tamam dediDontsay yine maf ettim.herseyi diye direk msj mi atti,sen aldattığını biliyorum mu dedin ona??hiç mi inkar etmedi yada açıklama yapicam demedi???yine de dinleseydin yaaa ne cevap verecek sadece dinlesen...napiyosun nereye gidiyosun simdi peki kndi annenin.yanina mı? ?yalniz kalma sakin.bu.halde
gidiyorum kimseye bişey diyemem artık ben, evet inkar edecek cümle bile kurmadı maf ettim herşeyi yazdı bitti dedim tamam dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?