Canım sendede mi leke geldi ki?
2 ekimdeki bat a pozitif cikma mucizesini mi bekledin sen canimzaten 6 gunde rahime anca yerlesiyor
İyi bende iste ne olsun oyle hep ayni
Sorma canim burasida sogudu bnde yarin kislik kiyafetleri cikarmaya baslayacagim bakalmbenim bu ara hayatımda hareketlilik var eltimle tanıstım aday diyelim kısmetse evlencekler :)
bu ara git gel görüşmeler var :)
örgülerimede basladım soguklar fena bastırdı
aynen cıkarıp yıkamak lazım ne kadar temizlenip kaldırılsada bi koku kalıyorSorma canim burasida sogudu bnde yarin kislik kiyafetleri cikarmaya baslayacagim bakalm
Aynen bide benim oglanin bünye hassas alerjik mecbur bi sure giymediklerini bile tekrar yikiyorumaynen cıkarıp yıkamak lazım ne kadar temizlenip kaldırılsada bi koku kalıyor
canım dur bi dakka ne diyorsun kendine gelll sakinleşşş nasıl oldu yahuAllah benim cezamı versin ben çocuk diye daglara düşerken o iyi olsun diye çırpınırken meger aldatılıyormuşum... artık ben çocukta istemiyorum başka birşeyde boşanıyorum. ne hayaller kurmuştum oysa meger haram olacakmış hayallerim meger herşey koca yalanmış ben artık bu siteden ayrılıyorum herkes hakkını helal etsin
Canimmm ne diyecegimi sasirdim allah sana sabır versin herseyin hayirlisini dilemek lazim ...su erkek milletini topunu var ya kazana koyup kaynatacan bu ne böyle biri neyine yetmiyorAllah benim cezamı versin ben çocuk diye daglara düşerken o iyi olsun diye çırpınırken meger aldatılıyormuşum... artık ben çocukta istemiyorum başka birşeyde boşanıyorum. ne hayaller kurmuştum oysa meger haram olacakmış hayallerim meger herşey koca yalanmış ben artık bu siteden ayrılıyorum herkes hakkını helal etsin
Dur canim noldu yaAllah benim cezamı versin ben çocuk diye daglara düşerken o iyi olsun diye çırpınırken meger aldatılıyormuşum... artık ben çocukta istemiyorum başka birşeyde boşanıyorum. ne hayaller kurmuştum oysa meger haram olacakmış hayallerim meger herşey koca yalanmış ben artık bu siteden ayrılıyorum herkes hakkını helal etsin
tatile gönderilme amacım anlaşıldı canımcanım dur bi dakka ne diyorsun kendine gelll sakinleşşş nasıl oldu yahu
Allah benim cezamı versin ben çocuk diye daglara düşerken o iyi olsun diye çırpınırken meger aldatılıyormuşum... artık ben çocukta istemiyorum başka birşeyde boşanıyorum. ne hayaller kurmuştum oysa meger haram olacakmış hayallerim meger herşey koca yalanmış ben artık bu siteden ayrılıyorum herkes hakkını helal etsin
aaa evet sen öyle demiştin eşim süpriz yaptı demiştinntatile gönderilme amacım anlaşıldı canım
ama bende salaklık malını bilmiyormusun hayatta, bişey istemeden yapmayan insan neden şimdi böyle bir jest yaptı ama seviyor sandım be sevdim ben çünkü öl dese ölecektim ama öl demedi öldürdü
Nasil ogrendin anladın ki offf
evet ya ben gerçekten çok şanslıyım bugün döncem dedim binbir saçmaladı saçmalayınca bende sinirlendim atladım gidiyimde süpriz yapayım hem yine bi test yaptım pozitif çıktı süpriz olur dedim ama bana süprz oldu evdeyim uyuycam dedi eve gittm yok iş yerine gittim erkenden çıktı, arıyorum açmıyor sonra arabayla giderken yaşadıgım şehir küçük bişeymi oldu diye korktum her yere bakıyordum. artık gereksiz her yer işte bi otelin önünde arabası saga sola bakıyorum dükkan yok nerde olabilir diye içer girdim sordum orda ya Allah aşkına orda ne halt yiyor daha fazlasına yüregim el vermedi şimdi çektim dagın tepesine hıçkıra hıçkıra aglıyorum kaçıncı sigara içişim kaçıncı şişe bilmiyorum ve ben artık yaşamak istemiyorumKizlar noldu ya banada anlatin anlamadim canim emin misin aldattigina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?