2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

benim bu ara hayatımda hareketlilik var eltimle tanıstım aday diyelim kısmetse evlencekler :)
bu ara git gel görüşmeler var :)

örgülerimede basladım soguklar fena bastırdı
Sorma canim burasida sogudu bnde yarin kislik kiyafetleri cikarmaya baslayacagim bakalm

Allah benim cezamı versin ben çocuk diye daglara düşerken o iyi olsun diye çırpınırken meger aldatılıyormuşum... artık ben çocukta istemiyorum başka birşeyde boşanıyorum. ne hayaller kurmuştum oysa meger haram olacakmış hayallerim meger herşey koca yalanmış ben artık bu siteden ayrılıyorum herkes hakkını helal etsin

canım dur bi dakka ne diyorsun kendine gelll sakinleşşş nasıl oldu yahu

Canimmm ne diyecegimi sasirdim allah sana sabır versin herseyin hayirlisini dilemek lazim ...su erkek milletini topunu var ya kazana koyup kaynatacan bu ne böyle biri neyine yetmiyor

Dur canim noldu ya

şok oldum gerçekten ya eminmisin bastın mı nsıl ögrendin yani
yazık ya bu adamlar varya ne diyeyim kii,,, bide diyordunn benimle beraber olmuyor cocuk istiyor ama olmuyor falan
Allah ıslah etsin ya

Kizlar noldu ya banada anlatin anlamadim canim emin misin aldattigina

ama bende salaklık malını bilmiyormusun hayatta, bişey istemeden yapmayan insan neden şimdi böyle bir jest yaptı ama seviyor sandım be sevdim ben çünkü öl dese ölecektim ama öl demedi öldürdü

Dontsay eminmisin ya üzüldüm ALLAH yardımcın olsun ya nasıl yapıyolar bunu Allah ıslah etsin Allah'tan hiç korkuları yok ne diyeceğimi şaşırdım üzüldüm inan
sende hakkını helal et kardeşim

ama bende salaklık malını bilmiyormusun hayatta, bişey istemeden yapmayan insan neden şimdi böyle bir jest yaptı ama seviyor sandım be sevdim ben çünkü öl dese ölecektim ama öl demedi öldürdü

canım ya suan soktasın farkındayımm ne denilir ki böyle bi durumda eminim ne desek sana bos gelir
co kotu bi durum rabbim yasatmasın kimseye ama çok şaşırdım cidden
yazık yazıkk cok pişman olacak ama iş işten geçti artık

Nasil ogrendin anladın ki offf
Kizlar noldu ya banada anlatin anlamadim canim emin misin aldattigina
evet ya ben gerçekten çok şanslıyım bugün döncem dedim binbir saçmaladı saçmalayınca bende sinirlendim atladım gidiyimde süpriz yapayım hem yine bi test yaptım pozitif çıktı süpriz olur dedim ama bana süprz oldu evdeyim uyuycam dedi eve gittm yok iş yerine gittim erkenden çıktı, arıyorum açmıyor sonra arabayla giderken yaşadıgım şehir küçük bişeymi oldu diye korktum her yere bakıyordum. artık gereksiz her yer işte bi otelin önünde arabası saga sola bakıyorum dükkan yok nerde olabilir diye içer girdim sordum orda ya Allah aşkına orda ne halt yiyor daha fazlasına yüregim el vermedi şimdi çektim dagın tepesine hıçkıra hıçkıra aglıyorum kaçıncı sigara içişim kaçıncı şişe bilmiyorum ve ben artık yaşamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…