2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar şuan şoktayım Dontsay gerçekten ne diyecegimi bilemedim acısını hissettm resmen o halini yüzünü gormesemde kafamda canlandirabildm ne halde olduğunu Allahim sana sabir versin güç kuvvet versin hakkinda hayırlısı neyse onu nasip etsin şuan ne desekte senin durumunu duzeltemeyiz hele ki tazeyken olay ama bir sakinles gerçekten bak besmele çek duaya Sığın ickiye sigaraya degil bitanem kendine zarar bebege zarar onlar iyi geliyor sanma etkisi geçince nolacak dua et canım benim Allah bildigi gibi yapsın ya yaptiklarinin karsiligi bu mu olur kocana bile guvenemiceksen ne kaldi su hayatta ah canım benim ah Kıyamam sana cok duygulu bir insansin ama güçlsn bunu yazdiklarindan anladım şimdiye kadar birak o acı çeksin pismanliktan mahfolsun

Dontsay canim dun gece ciktim ben ne diyecegimi bilemedim. Ama inan cok uzuldum. Psikolojim bozuluyo boyle durumlarda sanki heran benimde basima gelecekmis gibi paronoyak oluyorum o yuzden kactim konudan. Ama umarim yanlis anlamişindir oyle bsey yoktur uzme kendini

Günaydın kızlar bata 3 gün kaldı ve halen pembe leke devam ediyo sancılarımda arttı gazda var göüsüme dokanamıyorum hadi hayırlısı dua edin lütfen adet olmam inşallah sabah sabah mesajlara baktım da moralim bozuldu Dontsay canım emin misin aldatıgına gerçekten evliliği bitircem demişssin lütfen iyice araştır kendini de üzme aldatmışsa bile al karşına konuş neden böyle yaptıgını bi sor hemen karar verme

Eki Görüntüle 1888980 kızlar hamileyimmmmm gerçekten hamileyim gerçekten hamileyim... şuan hiç birşeyi düşünemez haldeyim...
Hayırlı olsun canım rabbim derdi veriyorsa dermanınıda veriyor bak onca zaman yaşadığın ağrılar regl gelmeyişi vs hepsi bebekmiş birazcık geç gösterdi kendini minnoş.

şoklardayım şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…