Canım ben halen olmadım hasta@nehir-arin
@caninfistigi
@korelim
@Morenam
O onurumbenim
Canlar batlariniz gecmis durumlar ne yazdiysaniz ve gözümden kactiysa kusura bakmayın
test yapmisydin canımCanım ben halen olmadım hasta
Bekliyorum
Hayırlı olsun canım :)Eki Görüntüle 1888980 kızlar hamileyimmmmm gerçekten hamileyim gerçekten hamileyim... şuan hiç birşeyi düşünemez haldeyim...
şu an ne kadar mutlu olduğumu anlatamamEki Görüntüle 1888980 kızlar hamileyimmmmm gerçekten hamileyim gerçekten hamileyim... şuan hiç birşeyi düşünemez haldeyim...
hayırlı olsun cnm .Allah bağışlasın evladını sana birbirinize sahip olun hep.Eki Görüntüle 1888980 kızlar hamileyimmmmm gerçekten hamileyim gerçekten hamileyim... şuan hiç birşeyi düşünemez haldeyim...
Hayırlı olsun canım rabbim derdi veriyorsa dermanınıda veriyor bak onca zaman yaşadığın ağrılar regl gelmeyişi vs hepsi bebekmiş birazcık geç gösterdi kendini minnoş.Eki Görüntüle 1888980 kızlar hamileyimmmmm gerçekten hamileyim gerçekten hamileyim... şuan hiç birşeyi düşünemez haldeyim...
şoklardayım şuanAllah benim cezamı versin ben çocuk diye daglara düşerken o iyi olsun diye çırpınırken meger aldatılıyormuşum... artık ben çocukta istemiyorum başka birşeyde boşanıyorum. ne hayaller kurmuştum oysa meger haram olacakmış hayallerim meger herşey koca yalanmış ben artık bu siteden ayrılıyorum herkes hakkını helal etsin
canim hayirli olsun bu bebis sana ugur getirsinEki Görüntüle 1888980 kızlar hamileyimmmmm gerçekten hamileyim gerçekten hamileyim... şuan hiç birşeyi düşünemez haldeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?