2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yani ne biliyim belki 1_1,5 olur diye dusundum
0,08 çıktığında da negatif olduğunu dusundum umut var mıdır hala
E heralde yani bu ilk gunler 1 den baskiyor 1. Haftasi gibi bisey deilki benim kac kere 2 3 cikti ama sonuc negatifti bisey olmadi sonrasinda...en az 12. Gunu doldurmak lazim

Kendine niye bela okuyorsun canim kendine gel..ortada bi ihanet varsa adi ustunde ihanet eden haindir.seni haketmemistir kendine deger ver.ama hersey den once bi emin ol gercekmi dogrumu ne oldu bi saglikli dusun

Can'ım davulun sesi uzaktan değil yakından geliyor ablam 8 yıl önce buna benzer sebeplerle boşandı çocuklarını tek basına büyüttü cok zorluk cekti yıprandı yoruldu vere yıllar sonra dedıki keşke eşimi dinleseydim bisans verseydım öyle kestirip atmasaydım hayat cok zor insanlar kötü ....Can'ım acını çok iyi anlıyorum babası öyle olabilir kendiside o yolu seciyorsa kendi bilir benim tavsiyem eşinle konuş Sakin ol hemen kestirip atma öyle kolay değil çektir biraz

Doğrudur tabi öyle olan da var adeti düzensiz olanlarda oluyor genelde o
bana garip gelen doktorların direkt son adet tarihini sormaları...
yani son ilişkiyi sorsalar bari o daha mantıklı
Canim tipta bebegin yani yumurtanin adetle beraber yenisinin olustugu varsayilir ve yumurtanin yasindan hesaplanir.tahmini dogum tarihinede son adet tarihine 1 hafta eklenir oyuzden aydanda 3 ay cikarilir

konuşmadı konuşmadı maf ettim herşeyi dedi bitti dedim tamam dedi daha ne dememi bekliyorsunuz ki yalvarmamımı konuş anlat inanayım herşeyine mi diyim anlıyorum seni ama dinletecek bişey bırakmadı ki

Dontsay canim lütfen sakin ol birazcık uzanıp dinlenmeye çalış hiç birşey dusunmemeye çalış kendine biraz zaman ver bence

Canim tipta bebegin yani yumurtanin adetle beraber yenisinin olustugu varsayilir ve yumurtanin yasindan hesaplanir.tahmini dogum tarihinede son adet tarihine 1 hafta eklenir oyuzden aydanda 3 ay cikarilir

Hımm biliyosan doğrudur tabi ama bide şu var yumurta adet günü oluşmaya başlasa bile o an çatlamadığı için gebelik oluşamaz çatlama süresi varya ben bu açıdan demiştim

Tamam canım bu mesajdan sonra denecek bir şey kalmamış zaten güclü bi kadınsın ayakların üzerinde duracaksın elbet sadece üzüldum hatta yuregimde hissettim acını inşallah hersey güzel olur ne diyebilirim cumle kuramaz hale geldim

konuşmadı konuşmadı maf ettim herşeyi dedi bitti dedim tamam dedi daha ne dememi bekliyorsunuz ki yalvarmamımı konuş anlat inanayım herşeyine mi diyim anlıyorum seni ama dinletecek bişey bırakmadı ki
Sakinleş men için tamam demiş olabilir yarın ola hayrola

Dontsay yerden göğe kadar haklı
adam itiraf etmiş resmen demekki hisleri doğru çıktı
bu durumu bi kadının kabullenmesi çok zor, kabullenenler de en çok çocukları için kabulleniyolar zaten ama hiçbişey eskisi gibi olmuyor
Gönül isterki yuva yıkılmasın ama bu durumda kelimeler kifayetsiz kalıyor
ALLAH yardımcın olsun Dontsay :-(

Hımm biliyosan doğrudur tabi ama bide şu var yumurta adet günü oluşmaya başlasa bile o an çatlamadığı için gebelik oluşamaz çatlama süresi varya ben bu açıdan demiştim
Ama catladigi gunden bakilmiyor iste adetten sonra yyeni umurtaligin buyumeye basladigi gunden hesaplaniyor

Ama catladigi gunden bakilmiyor iste adetten sonra yyeni umurtaligin buyumeye basladigi gunden hesaplaniyor

Tamamda daha embriyoya dönüşmemiş yumurtayı niye gebeliğe dahil ediyolar onu anlamıyorum işte
amaç burda ne zaman hamile kaldığını tespit etmek değilmi?
Mesela benim ablam hamile şuan doktorların hesaplamasına göre bebek için haftasına göre biraz küçük demişler
küçük olur tabi son adet tarihini baz alırlarsa

Herkes icin ayni hesaplandigi icin o kriterlere gore canim..yani herkes icin yaklasik 2 hafta daha buyuk hesaplaniyor.adeti 1 hafta gecen 5 hafta gebe hesaplaniyor butun gebeliklerde iyle hesaplaniyor ve ona gore degerlendiriliyor tipta boyle canim

Herkes icin ayni hesaplandigi icin o kriterlere gore canim..yani herkes icin yaklasik 2 hafta daha buyuk hesaplaniyor.adeti 1 hafta gecen 5 hafta gebe hesaplaniyor butun gebeliklerde iyle hesaplaniyor ve ona gore degerlendiriliyor tipta boyle canim

Anladım canım inşallah bigün bizimde başımıza gelirse hesabımızı yaparız
Allah hepimizi o güzel güne kavuştursun ve hayırla sonucuna ulaştırsın

Bugün yumutlama günümdü ama mecburen kaçırdık birlikte olamadık.dün yapmıştık.spermin üç gün yaşama şansına güvenmek zorundayım.Allahım bebişlerimize kavuştur bizi.Tüm kızlar hamile kalalım.sağlıklı evlatlar ver bize hayrınla ver Allahım aratma Allahım aminnn

Insallah canim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…