2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

bitti ya hayallerim bitti dünyam bitti yaşıyacak gücüm bitti takatim gitti

Bir insanda Allah korkusu yoksa ondan herşey beklenir
ama kimsenin yaptığı yanına kalmaz

bakkk öönce sakin ol ve kendine sakın bişey yapmayı bile dusunme tamam mı cıkma buradan konusurken biraz rahatlayabilirsin en azındann
testinn pozitif mi cıktı yani ay inanamıyorum canım sana onu sorcaktım durumun ne oldu hamilemisin diye.
odasında cıkıp bassaydın tokadı ya hayvan heriifff

bitti ya hayallerim bitti dünyam bitti yaşıyacak gücüm bitti takatim gitti
hayır öyle deme canım ya of cok zor bi durum hem belki hamilesindir gerçekten içme lütfen sana bu ihaneti yapmıs olsa bile bebegin seninle olabilir lütfen içme yapmaaa

Bir insanda Allah korkusu yoksa ondan herşey beklenir
ama kimsenin yaptığı yanına kalmaz
kalmasın şimdi arıyor ama bitti artık içim yanıyor be ve şuan rahimim kasılıyor fena halde eger bebegim gerçekten varsa benimleyse hakkım hiç helal degil ama rabbim şu dogmamış çocugun hayatını maf ettigi için bir kez daha kahretsin onu

myzt dayanamıyorum gözlerimden gözyaşı kurumuyor içim titriyor ellerim buz kesiyor yüregim bu acıya dayanamaz benim kalp hastasıyım ben zaten bunu bile bile bana bunu nasıl yapar

sen ne dedin ona
pişkin gibi örtpas etmeye calıstı mı yazık ya senin değerini bilemedi belkide hamilesin herseyi mahfetti ahlaksız cok kızdım ya çokkkk

e
myzt dayanamıyorum gözlerimden gözyaşı kurumuyor içim titriyor ellerim buz kesiyor yüregim bu acıya dayanamaz benim kalp hastasıyım ben zaten bunu bile bile bana bunu nasıl yapar
vet biliyorum rahatsızlıklarını canım ya nasıl böyle bişey yapar
canım seziyormuydun bişiler hep diiyordun cocuk istiyor ama bana sokulmuyor falan bayagıdır mı var ki gidip tokadı tekmeyi bassaydın ya of

Can'ım bı anla dinle kestirip atma belki otele başka bişey için gitmiştir la havle vela kuvvete

Yazıklar olsun be!!!!!!

Can'ım bı anla dinle kestirip atma belki otele başka bişey için gitmiştir la havle vela kuvvete

onu yapacak gücüm bile kalmadı inan çok güvenimi sarstı ama hep düzelir sandım normalde telefonda mesajları silmezdi, saklamazdı ama şimdi hepsi vardı ve hissediyordum biranda içime sıkıntıda düştü saçmalama be dedim çıktım gittim meger saçmalamıyormuşum hisler yanılmadı

canım öyle ama hem otel hemde isim kayıtta varsa odadadır sanırım
yaşatma Allahım ya
Allah sabırlar versin arkadsım

diyelim ki gitti peki niye evdeyim diye yalan söyledi uyuyorum diye ve neden her dakika başı haber veren adam haber vermedi neden açmadı telefonumu, neden gelmemi istemedi

derler ya genelde bayanlar hisssediyor diye

Dontsay durr bi dakka canim yaa lutfen sakin olmaya calisss...Allahimm kötü düşünmek istemiyorum ama insanin.aklina bu durumda o geliyor tabiki de...ya neden otelde oldugunu ogrenince gidip calmadin kapiyii neden basmadin onlari suratina tokat atıp tukurmedin??senin öğrendiğini anladi mi napti peki Allahin cezasi??????

bide bugün evi temizledim topladım yıkadım çamaşırlarımı ütüledim dedi, sonra sen gelince seni yemege çıkarcam gezdircem dedi evlendigimiz günden beri yapmayan adam biranda neden

görüntülü aradım açmadı 15 dk sonra açtı işe geçtim önemliydi dedi ama bende işe gitmiştim yoktu ve çıkalı çok oldu dediler. etrafını göster dedim ya dişarı çıktım önemli konu vardı konuşamadım orda dedi arkanda otelmi var dedim ne oteli yok ya dedi etrafı göster dedim iş yerine benzemiyor burası dedim ne etrafı dedi dönüyor etrafında gösteriyorum bak diye ama göstermiyor hızlı hızlı geçiyor bende direk suratına kapattım orda tamamen tüm gücüm gitti

Canım bence sakin ol ve o içtiğin şeyleri hemen bırak. Eğer bebek varsa sonrasında çok pişman olursun. Sağlık herşeyden önemli. Değmeyen biri için bebeğini riske atma Boşver seni kaybeden üzülsün

bide bugün evi temizledim topladım yıkadım çamaşırlarımı ütüledim dedi, sonra sen gelince seni yemege çıkarcam gezdircem dedi evlendigimiz günden beri yapmayan adam biranda neden
ya bunlar tuh hastası yemin ediyorum genelde hep bunu duydum aladatan adamlar karılarına da daha bi yakın olmaya baslıyorlar farkedilmez sanıyorlar herhalde akıllarınca
tutusmustur şimdi kıcı bu nasıl yapıyor nasıl alıyor midesi
kim bilir beş para etmeyen bi kadındır ya belkide kadının bile haberi yoktur neler neler ceviriyorlary a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…