bitti ya hayallerim bitti dünyam bitti yaşıyacak gücüm bitti takatim gitticanım ya suan soktasın farkındayımm ne denilir ki böyle bi durumda eminim ne desek sana bos gelir
co kotu bi durum rabbim yasatmasın kimseye ama çok şaşırdım cidden
yazık yazıkk cok pişman olacak ama iş işten geçti artık
evet ya ben gerçekten çok şanslıyım bugün döncem dedim binbir saçmaladı saçmalayınca bende sinirlendim atladım gidiyimde süpriz yapayım hem yine bi test yaptım pozitif çıktı süpriz olur dedim ama bana süprz oldu evdeyim uyuycam dedi eve gittm yok iş yerine gittim erkenden çıktı, arıyorum açmıyor sonra arabayla giderken yaşadıgım şehir küçük bişeymi oldu diye korktum her yere bakıyordum. artık gereksiz her yer işte bi otelin önünde arabası saga sola bakıyorum dükkan yok nerde olabilir diye içer girdim sordum orda ya Allah aşkına orda ne halt yiyor daha fazlasına yüregim el vermedi şimdi çektim dagın tepesine hıçkıra hıçkıra aglıyorum kaçıncı sigara içişim kaçıncı şişe bilmiyorum ve ben artık yaşamak istemiyorum
hayır öyle deme canım yabitti ya hayallerim bitti dünyam bitti yaşıyacak gücüm bitti takatim gitti
kalmasın şimdi arıyor ama bitti artık içim yanıyor be ve şuan rahimim kasılıyor fena halde eger bebegim gerçekten varsa benimleyse hakkım hiç helal degil ama rabbim şu dogmamış çocugun hayatını maf ettigi için bir kez daha kahretsin onuBir insanda Allah korkusu yoksa ondan herşey beklenir
ama kimsenin yaptığı yanına kalmaz
kalmasın şimdi arıyor ama bitti artık içim yanıyor be ve şuan rahimim kasılıyor fena halde eger bebegim gerçekten varsa benimleyse hakkım hiç helal degil ama rabbim şu dogmamış çocugun hayatını maf ettigi için bir kez daha kahretsin onu
vet biliyorum rahatsızlıklarını canım ya nasıl böyle bişey yaparmyzt dayanamıyorum gözlerimden gözyaşı kurumuyor içim titriyor ellerim buz kesiyor yüregim bu acıya dayanamaz benim kalp hastasıyım ben zaten bunu bile bile bana bunu nasıl yapar
Can'ım bı anla dinle kestirip atma belki otele başka bişey için gitmiştir la havle vela kuvveteAllah benim cezamı versin ben çocuk diye daglara düşerken o iyi olsun diye çırpınırken meger aldatılıyormuşum... artık ben çocukta istemiyorum başka birşeyde boşanıyorum. ne hayaller kurmuştum oysa meger haram olacakmış hayallerim meger herşey koca yalanmış ben artık bu siteden ayrılıyorum herkes hakkını helal etsin
kalmasın şimdi arıyor ama bitti artık içim yanıyor be ve şuan rahimim kasılıyor fena halde eger bebegim gerçekten varsa benimleyse hakkım hiç helal degil ama rabbim şu dogmamış çocugun hayatını maf ettigi için bir kez daha kahretsin onu
Can'ım bı anla dinle kestirip atma belki otele başka bişey için gitmiştir la havle vela kuvveteAllah benim cezamı versin ben çocuk diye daglara düşerken o iyi olsun diye çırpınırken meger aldatılıyormuşum... artık ben çocukta istemiyorum başka birşeyde boşanıyorum. ne hayaller kurmuştum oysa meger haram olacakmış hayallerim meger herşey koca yalanmış ben artık bu siteden ayrılıyorum herkes hakkını helal etsin
onu yapacak gücüm bile kalmadı inan çok güvenimi sarstı ama hep düzelir sandım normalde telefonda mesajları silmezdi, saklamazdı ama şimdi hepsi vardı ve hissediyordum biranda içime sıkıntıda düştü saçmalama be dedim çıktım gittim meger saçmalamıyormuşum hisler yanılmadıe
vet biliyorum rahatsızlıklarını canım ya nasıl böyle bişey yapar
canım seziyormuydun bişiler hep diiyordun cocuk istiyor ama bana sokulmuyor falan bayagıdır mı var kigidip tokadı tekmeyi bassaydın ya of
canım öyle ama hem otel hemde isim kayıtta varsa odadadır sanırımCan'ım bı anla dinle kestirip atma belki otele başka bişey için gitmiştir la havle vela kuvvete
diyelim ki gitti peki niye evdeyim diye yalan söyledi uyuyorum diye ve neden her dakika başı haber veren adam haber vermedi neden açmadı telefonumu, neden gelmemi istemediCan'ım bı anla dinle kestirip atma belki otele başka bişey için gitmiştir la havle vela kuvvete
derler ya genelde bayanlar hisssediyor diyeonu yapacak gücüm bile kalmadı inan çok güvenimi sarstı ama hep düzelir sandım normalde telefonda mesajları silmezdi, saklamazdı ama şimdi hepsi vardı ve hissediyordum biranda içime sıkıntıda düştü saçmalama be dedim çıktım gittim meger saçmalamıyormuşum hisler yanılmadı
görüntülü aradım açmadı 15 dk sonra açtı işe geçtim önemliydi dedi ama bende işe gitmiştim yoktu ve çıkalı çok oldu dediler. etrafını göster dedim ya dişarı çıktım önemli konu vardı konuşamadım orda dedi arkanda otelmi var dedim ne oteli yok ya dedi etrafı göster dedim iş yerine benzemiyor burası dedim ne etrafı dedi dönüyor etrafında gösteriyorum bak diye ama göstermiyor hızlı hızlı geçiyor bende direk suratına kapattım orda tamamen tüm gücüm gittiDontsay durr bi dakka canim yaa lutfen sakin olmaya calisss...Allahimm kötü düşünmek istemiyorum ama insanin.aklina bu durumda o geliyor tabiki de...ya neden otelde oldugunu ogrenince gidip calmadin kapiyii neden basmadin onlari suratina tokat atıp tukurmedin??senin öğrendiğini anladi mi napti peki Allahin cezasi??????
ya bunlar tuh hastası yemin ediyorum genelde hep bunu duydum aladatan adamlar karılarına da daha bi yakın olmaya baslıyorlar farkedilmez sanıyorlar herhalde akıllarıncabide bugün evi temizledim topladım yıkadım çamaşırlarımı ütüledim dedi, sonra sen gelince seni yemege çıkarcam gezdircem dedi evlendigimiz günden beri yapmayan adam biranda neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?