2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Selam arkadaşlar uzun zamandır yoktumm aktif olabilir miyim bilmiyorum ama @Selinokay ın dediği hamile arkadaş benim❤
Hele şükür canım cok sevindim ya saglikla al kucağına insaAllah güzel haberle döndün aramiza hemen yazıyorum listeye

Deminden beri kasıklarım ağrıyo buraya yazacaktım o sırada hemşire aradı sonucu söyledi tabikiiiii negatif. 0.29
Kanda negatif görmek cok üzücü oluyor canim saglik olsun kısmet degilmis insaAllah ocakta beraber güzel haber veririz

Ocakta olani kaci canım kac gunde bir oluyorsun
Canim ben regl bittikten sonra saymaya basliyorum 28 30 gunde oluyorum. Muhtemelen 20 21 ocak gibi bat olacak ben stresten cok etkileniyorum o yuzden degisiyor bazen ama ortalama bu

Kizlar birsey sormak istiyorum bugun kremsi beyaz yogun akintim geldi iki gun once uzayan akintim gelmisti hic beraberlik yasayamadik bugun bu kremsi akinti devam ediyo vevrahim yumusak sizce bu gece degerlendirsek yumurtlama devam ediyomudur...

Ev

Aynen valla biz de özledik

Ben de kendime sasiyorum ilk defa test yapmadan adeti bekliyorum :)

Esim de hala sperm testine gidecek beklemedeyiZ:)

Seni etiketlemis gorunce guzel haberin var sandım cook sevindim ama yanlıs alarmmıs :) insallah tez vakitti hayırlı haberini de duyarım. Esin bence artık semen analizi yaptırsın canım bir sey cıkmazsa bile kafanız rahat olur.

kızlar iyi geceler. Bişey sorucam size.
Benim geçen ay 16.günde olmuş yumurtlamam bu ayında öyle olcağını varsayarsak dün bugün ya da yarın yumurtlamam. Eşimle son 4 gündür birlikteliğimiz olmadı bugün hariç. Tutması zor değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…