Ah canım benim insaAllah amin teşekkür ederimHersey gonlynce olsun canim benim. Insallah pat diye kendi eviniz bi de minnos velediniz oluverir
Hele şükür canım cok sevindim ya saglikla al kucağına insaAllah güzel haberle döndün aramiza hemen yazıyorum listeyeSelam arkadaşlar uzun zamandır yoktumm aktif olabilir miyim bilmiyorum ama @Selinokay ın dediği hamile arkadaş benim❤
Adet tarihim 19 aralik cnm reglmin 3. GunundeyimCanim adet tarihini yazmismiydin ekliyim hemn yazda
Kanda negatif görmek cok üzücü oluyor canim saglik olsun kısmet degilmis insaAllah ocakta beraber güzel haber veririzDeminden beri kasıklarım ağrıyo buraya yazacaktım o sırada hemşire aradı sonucu söyledi tabikiiiii negatif. 0.29
Ocakta olani kaci canım kac gunde bir oluyorsunAdet tarihim 19 aralik cnm reglmin 3. Gunundeyim
insaAllah gelmez ve bebis haberi verirsin canım
Sagol canim deniyicem teşekkür ederimBal zerdecal zencefil macun gibi karistirip ye canim cok faydali bogaz icin
Teşekkür ederim canım tekrarlarsa denerm SağolbiraZ agrisina en iyi zencefilli balli sut geliyo deneyin bi daha agrirsa
Canim ben regl bittikten sonra saymaya basliyorum 28 30 gunde oluyorum. Muhtemelen 20 21 ocak gibi bat olacak ben stresten cok etkileniyorum o yuzden degisiyor bazen ama ortalama buOcakta olani kaci canım kac gunde bir oluyorsun
Masalll92 goguslerinde agri ve siskinlik devm edyrmu var mi
Soğan kürünü ben eylülde kullanmıştım. 15 gün içtim sabah akşam aç karnına. Daha da içmedim. Doktor bu ay rahim duvarı kalınlaşması bebek iyi tutunması için estrofem vermişti. Nette okudum rahim duvarı inceltiyomuş soğan kürü. Ama bende pko var ve pkoya deli gibi soğan kürü öneriliyo. Estrofemle kalınlaşan duvar soğan suyuyla incelir mi diyorum kullansam :)) anlycan saçma sapannn iş. Tadından bulandım o yüzden içmycem. Civanperçemi hayıt otu kürü vs vs vs yaparm. Bu klomen geçen ay beni mahvetti. Bu ayda klomen + çatlatma iğnesi. Ay bildiğin gebelik belirtilerini yaşatıyo ya. Sürekli gaz sürekli saçma sapan şeyler. İlacı bırakıyorum ben zaten adet olaydım onu bekliyorum.
Sen adet mi oldun? Halta yaramadı dedinya sanırım bat geldi[/QUOTE
adet oldum bide igne de yaptirmistim yumurtam igneyle de catlamamis anlamadim bu işi
Hayırlısı olsun rabbim sağlıklıkla kucagınıza almayı nasip etsin.
Valla canım bebiş gelince hormonlar bi çalışıyomuşki eşimle asker arkadaşı gibi oldukSon seans aslinda ya gitmek istiyorum cok rahat oluyo bana
Sorun olsaydı doktorun söylerdi canım için rahat olsun. Maşallah size. Allah nazardan saklasınSağolasın canım inş ama benim bebiş değil de kese 2 gün geri de
Aynen valla biz de özledik
Ben de kendime sasiyorum ilk defa test yapmadan adeti bekliyorum :)
Esim de hala sperm testine gidecek beklemedeyiZ:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?