- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
Keske bilseydim canim ya bi yorum yapamiycam ilk 6 ay gozumu acamaya bi anneydim bilincaltim o gunleri unutmaya meyilli yoksa 2. Yi yapamamNe güzel canım işte ben daha doktoruma gösteremedim de o yüzden
Ne güzel canım işte ben daha doktoruma gösteremedim de o yüzden
Allah sana da kolaylık versin canım aynen kötülüklerinden olmasada sıkılıyorum kaynimin gorumcemin davranislarndan ortak yasama saygidan bir haberler ses simariklik migrenim var bugün sabahtan beri yatıyorum ağridan daha yeni yeni geçiyor insaAllah ayrilicaz hayirlisiylaMorsevdam üzme kendini. Bilirim birlik yaşamak çok zor bende kv kp ile beraber yaşıyorum. Her ne kadar iyi insanlar olsalarda insan yapamıyor. Kendi düzeni olsun istiyor. Rabbim yardımcınız olsun . İnşallah tez zamanda ayrı eve çıkarsınız . Eşine de inşallah güzel bir yer çıkar.
Sağolasın canım çok önemli değildir herAlde yarın soracağımKeske bilseydim canim ya bi yorum yapamiycam ilk 6 ay gozumu acamaya bi anneydim bilincaltim o gunleri unutmaya meyilli yoksa 2. Yi yapamam
Boğaz agrim gecti cok şükür canım tekrarlarsa aklimda olsun teşekkür ederimCanım benim normalde boğazım ağrıdığında papatya çayı içiyorum boğazımı rahatlatıyor.
insaAllah canım Allah razı olsun sendeAmin canim bu ay sirasiyla bebis haberini verelim hepimiz insallah. Sen de Allaha emanet ol ozletme kendini.
Aynen canım bu yasima kadar yalniz kalmadim hiç ama artik kafam kaldirmiyor yalnız kalmak istiyorum kocamla başbasa olmak istiyorum 1 sene geçti dayandm insaAllah memurluk olupta ayrilicaz nasip kismetS selifor hayirli olan zamanda evinizi ayirin insallah @Masalll92 dedigi gibi karsindaki ne kadar iyi olursa olsun insan kocasiyla evinde yalniz olmak ister. Allah hepsine uzun omurler versin senin de gonlundekini versin insallah.
Sagol canim benim birsey diyimmi komik ama ben gargara yapmayi beceremiyorum olmuyor nedense antibiyotik icmek istemiyorum ama agri kesici ictm bugün zaten daha yumurtlama zamanimdaym mecburen dayanamadm migrenim tuttu cok fenaGecmisolsun canim tuzlu suyla gargara yapabilirsin, balı bogazinda bekletip yiyebilirsin insallah antibiyotik kullanmana gerek kalmadan gecer dikkat et kendine.
Bogazim gecti tekrarlarsa evde bal var ondan yerim canim birde balla zerdacal karisimi duymuştum onuda denerimCanim @nisandeniz de bal demis balin faydasini bende gordum dene canim
Bal zerdecal zencefil macun gibi karistirip ye canim cok faydali bogaz icininsaAllah canım Allah razı olsun sende
Aynen canım bu yasima kadar yalniz kalmadim hiç ama artik kafam kaldirmiyor yalnız kalmak istiyorum kocamla başbasa olmak istiyorum 1 sene geçti dayandm insaAllah memurluk olupta ayrilicaz nasip kismet
Sagol canim benim birsey diyimmi komik ama ben gargara yapmayi beceremiyorum olmuyor nedense antibiyotik icmek istemiyorum ama agri kesici ictm bugün zaten daha yumurtlama zamanimdaym mecburen dayanamadm migrenim tuttu cok fena
Bogazim gecti tekrarlarsa evde bal var ondan yerim canim birde balla zerdacal karisimi duymuştum onuda denerim
Sagol canım benim aklima yazdım boğazım geçti bugün zorlamadi tekrarlarsa uygulucam teşekkür ederimCanım ben öğretmenim. Hep boğaz şişmesi problemi yaşıyorum. En güzel çare çam balı. Markette satılan ballar kaliteli değildir diye düşünüyordum ama iyi geldi biliyor musun. Şöyle yapıyorum. Şu ünlü bal markası var ya.Çay kaşığıyla üç kaşık falan bal yiyorum ama hemen yutmuyorum, boğazımda bekletiyorum. Tam yatmadan önce de boyunluk takıyorum, yine bir kaşık balı hemen hepsini yutmadan boğazımda bekletiyorum,sabaha hiçbir şeyim kalmıyor :)
Sagol canım deniyicem teşekkür ederimBala karabiber kat o da iyi geliyor gecmis olsun cnm
Ekledim canım sağlıkla kucağına al insaAllah bizlere de nasip olsun
insaAllah canım benim aynen öyle her geçen gün yaklaşıyoruz bebelerimizeİnşallah tez zamanda kendi evinizi kurarsınız canım kaynanayı misafir gittiğimde dayanamazken beraber oturmak düşünemiyorum bile. Allah sabır versin. İnşallah bebişte gelecek. Her gün biraz daha yaklaşıyoruz emin ol
kizlar Bata uc gun kaldi dun aksam uyuyacakken kasigima agri girdi sanci yani.. yumurtlama donemi sanci yasayanlar vardir belki ,onun gibi ayni ama adet oncesi olmamisti hic.. acaba usuttum mu yoksa baska bisi olabilirmi tecrubeli olanlardan yorum bekliyorum
biraZ agrisina en iyi zencefilli balli sut geliyo deneyin bi daha agrirsaSagol canım benim aklima yazdım boğazım geçti bugün zorlamadi tekrarlarsa uygulucam teşekkür ederim
Sizlerde iyi ki varsınız canım Allahim gönlümuzdeki nasip etsin hayirli vatana millete faydali evlatlar yetistirmek nasip olsun bize buna ihtiyacimiz var
Darısı sana kuzum aminnEkledim canım sağlıkla kucağına al insaAllah bizlere de nasip olsun
Canim adet tarihini yazmismiydin ekliyim hemn yazdaKizlar hamis olmak osteyenlere beni de eklermisiniz nolur nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?