2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Burasi cok guzel amcak insan heyecanlaniyor umut ediyor surekli dusunebiliyor bence relax olmak en guzeli benim reglim bittikten sonra ovjlasyonla hu ay bir kuluckaya yatacahom bakalim neler olacak dusunuyorumda olacahi vatsa olur sanki herkes bizim gibi ugrasiyor mu

bilmiyorm ki canim bat su diyemiyorm duzensizlk var bende ne yazkki...hrhalde cumartesiyi beklerm test icn cnku ovulasyonun ustunden ortalama 14 gun gecince regl olmam lazm benim ovulasyon 10unda oldu.yani 24u bat sayablrm
Bekle bakalım ne zaman geleceği belli olmaz. İnşallah tutmuştur canım uğrastırmadan daha fazla

Allah yardımcın olsun canım bende de pko var inşallah senin bu ay gerçekleşir duaların

merhaba kizlar, konuda fazla aktif olmasamda arkalarda sizi takip ediyorum. subat ayinda bende tekrar araniza katilacam insAllah. her ne kadar demesi kolay olsada moralinizi bozmayin. Rabbim evvelden yazmis anil yazimizi hersey olacagina varir. Dua edelimde bu sinavi kazanmak icin Rabbim bize guc ve sabir versin. öpuyorum hepinizi bacicanlar <3 <3

Canim bu ay yumurtlamismiydin belirtilerin olmusmuydu...kadinlar her ay yumurtlayamayabiliyormgercek yumurtlama olmadigindada kisa ve daha az suruyor adet..yada tamamen stres falam hersey olabilir

Ben de anneme soyledim alacak yarin 2 kutu bize zaten kutusu 7 lira ucuz. Normalde daha pahali sanirim yarin A101 e geliyormus.

Canım benim bebiş 1 hafta geriden geliyordu şimdi yakaladı bile. Meraklanma annesi

takilmadigim tek sey o degerlerdi son7cta doktor bakiyor sikinti olsa soyler diye hic incelemedom ne yalan solim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…