2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canim smdi ara verdm dedn ya inadina erken olr

aferin eşine... hemen moda girmiş.
Benim eşim ben uğraşmazsam herşey yolunda gideceğine inanıyor. Ben kurcaladığım için sonuçların böyle olduğuna inanıyor. Diyor seni uyutmak lazım 2 ay sonra uyandırırsak zaten bişey yapamazsın cocuk yaşar...

cok dogru bir yorum, imzami atarim. Bizimle fazla hasir nesirRolma biz birbirimizi delirtiyoruz burasi karman corman tam bir ezogelin corbasi oluyo bat zamanlari. Ama durum su ki ben ezogeline bayilirim

807 kere masallah o nasil deger canim kac gun gece cikti bu bHCG degeri
Canim dogum gunun kutlu olsun alinabilecek en iyi hediyeyi almissin

stres yaptgn icn oldgnu saniyor ama ah iste ah oyle kolay degil. Tutunacak bebis her halukarda tutunuyor. Sen kafaya takmakta cok haklsn,ben korkumdan tum gece agladm. Cok buyuk korkular icndeym kalp atisi duyana kadar rahatlayamam sanrm

Ben gebeyim canim zaten kullaniyorum hatta kalp atislarini dinledim artik gun sayiyorum olfuk 7 haftalik 5 hafta sonra cinsiyeti belli olucak insallah :) 7 haftalik hamileyim ama tek belirtim yemek yemem baskada bisey yok :)
ne güzel bir belirtiymiş o öyle rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah .doktor zaten kan değerlerine bakmıştır yemeğini düzenli yiyenlere çok ilaç verilmiyor zaten ağırlığı et süt yumurta semizotu kavrulmamış badem fındık cevize ver ama he mi

Yok canım ben adet oldum zaten. Geçti gitti.
Ama sadece 2 gün adet gördüm. İlk defa böyle oldum.
Bnmde kesildi cnm sitresten oluyodur bnde 1 gun kahve geldi 1 gun kirmizi sonra bityi kshve gelince pecete kullndm ertesi gunde 1 ped tek kullndm bitti bnm sinavim var onun sitreside olablr bi arkadasta yumurtlma olmynca kisa suruyor dmsti oda olabilir tabi

cok güzel canım benim, Hadi hayırlısı canım bundan sonrası için herşey güzel olsun. Bugün güzel bir gün oldu.
Ayrıca Doğum günü hediyen de süper olmuş... cok mutlu oldum... Darısı tanıdık tanımadık tüm isteyenlerin başına amin canım...

807 kere masallah o nasil deger canim kac gun gece cikti bu bHCG degeri
Canim dogum gunun kutlu olsun alinabilecek en iyi hediyeyi almissin
canım 8 gün geçti maşalah fasulyeme daha keseyi göremedik ama durum bu bababmız halarda uçuyo.. alnımdan öptü bni doktorun yanında çok sewiyo çocukları

Ben gebeyim canim zaten kullaniyorum hatta kalp atislarini dinledim artik gun sayiyorum olfuk 7 haftalik 5 hafta sonra cinsiyeti belli olucak insallah :) 7 haftalik hamileyim ama tek belirtim yemek yemem baskada bisey yok :)
ne güzel bir belirtiymiş o öyle rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah .doktor zaten kan değerlerine bakmıştır yemeğini düzenli yiyenlere çok ilaç verilmiyor zaten ağırlığı et süt yumurta semizotu kavrulmamış badem fındık cevize ver ama he mi

işalh canım dualarımdasınız

İsteyen tüm arkadaşlarıma canı gönülden dua ediyorum. En hayırlı zamanda en güzel şekilde bebeklerini kucaklarına alırlar İnşallah. tabi kendim içinde dua ediyorum :)
Canimin ici bak ne guzel pozitif kotu dusunme olurmu cok sevndm senn adina masallah size masallah Rabbim korusun sizi

Bnmde dun kanama kesildi kasiklarim agriyor ya sanki tam sokulemedim maydonoz suyu icsem mi oyle duydum

sabah yyine dayanamayp yaptgm early predictor un resmi
Eki Görüntüle 1928366

ne güzel bir sabah 3 güzel haber 3 hamişimiz var ve allahın izniyle 3 bebeğimiz doğacak hepinize hayırlı olsun rabbim evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

ne güzel bir sabah 3 güzel haber 3 hamişimiz var ve allahın izniyle 3 bebeğimiz doğacak hepinize hayırlı olsun rabbim evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
saol canım darısı sana ve tüm isteyenlere ..sağlıcakla aramıza katılır yavru kuzularmız işalh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…