- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 30
canim smdi ara verdm dedn ya inadina erken olrgünaydın kızlar
yamichie ikinci çizgin şahane görünüyor burdan darısı bize
ben şubata kadar ara verdim kızlar
regl bittikten hemen ertesi günü yumurtlama oldu fazlasıyla uzayan akıntım oldu bilerek eşime hiç yanaşmadım o anda aman olursa olsun dememek için
biraz essek sakasi olmus
Benimki de dun aksam testlermi bulmus ben uyurken bu kadin banyoda neler karistiryo girip girip nereye bakiyo diyerek. Direk cekmecede duruyodu zaten. Gece uyandirdu beni kalk kalk hamilesin diyosonrada iyki aksam pastrma yemedin dedi toxoplazma falan her seyden haberi var benmki ben universitedeyken o calstrmsti beni dusunun adamin ilk tepkisi iyki pastrma yemedin oldu
cok dogru bir yorum, imzami atarim. Bizimle fazla hasir nesirRolma biz birbirimizi delirtiyoruzEvet bence bütün konu stress... Madem ilk ayın şiddet ile tavsiye ederim, gebeliği hiç düşünme hiç bir şeye takılma burada yazılanlara git keyfine bak kendine uğraş bul...
Çünkü her durum kendine özel. Kafaya taktıkca bu iş tam bir girdap oluyor...
Git güzel uğraşlar bul...
807 kere masallah o nasil degerkızlar hayırlı sabahlar dün kan testi verdim beta hcg 807 çıktı..çok şükür hamileyim hemde bugün benim doğum gümü güzel bir hediye verdi rabbim bana..işalh darısı isteyen bekleyen annelere olur..
stres yaptgn icn oldgnu saniyor ama ah iste ah oyle kolay degil. Tutunacak bebis her halukarda tutunuyor. Sen kafaya takmakta cok haklsn,ben korkumdan tum gece agladm. Cok buyuk korkular icndeym kalp atisi duyana kadar rahatlayamam sanrmaferin eşine... hemen moda girmiş.
Benim eşim ben uğraşmazsam herşey yolunda gideceğine inanıyor. Ben kurcaladığım için sonuçların böyle olduğuna inanıyor. Diyor seni uyutmak lazım 2 ay sonra uyandırırsak zaten bişey yapamazsın cocuk yaşar...
ne güzel bir belirtiymiş o öyle rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah .doktor zaten kan değerlerine bakmıştır yemeğini düzenli yiyenlere çok ilaç verilmiyor zaten ağırlığı et süt yumurta semizotu kavrulmamış badem fındık cevize ver ama he miBen gebeyim canim zaten kullaniyorum hatta kalp atislarini dinledim artik gun sayiyorum olfuk 7 haftalik 5 hafta sonra cinsiyeti belli olucak insallah :) 7 haftalik hamileyim ama tek belirtim yemek yemem baskada bisey yok :)
Bnmde kesildi cnm sitresten oluyodur bnde 1 gun kahve geldi 1 gun kirmizi sonra bityi kshve gelince pecete kullndm ertesi gunde 1 ped tek kullndm bitti bnm sinavim var onun sitreside olablr bi arkadasta yumurtlma olmynca kisa suruyor dmsti oda olabilir tabiYok canım ben adet oldum zaten. Geçti gitti.
Ama sadece 2 gün adet gördüm. İlk defa böyle oldum.
kızlar hayırlı sabahlar dün kan testi verdim beta hcg 807 çıktı..çok şükür hamileyim hemde bugün benim doğum gümü güzel bir hediye verdi rabbim bana..işalh darısı isteyen bekleyen annelere olur..
canım 8 gün geçti maşalah fasulyeme daha keseyi göremedik ama durum bu bababmız halarda uçuyo.. alnımdan öptü bni doktorun yanında çok sewiyo çocukları807 kere masallah o nasil degercanim kac gun gece cikti bu bHCG degeri
Canim dogum gunun kutlu olsun alinabilecek en iyi hediyeyi almissin
ne güzel bir belirtiymiş o öyle rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah .doktor zaten kan değerlerine bakmıştır yemeğini düzenli yiyenlere çok ilaç verilmiyor zaten ağırlığı et süt yumurta semizotu kavrulmamış badem fındık cevize ver ama he miBen gebeyim canim zaten kullaniyorum hatta kalp atislarini dinledim artik gun sayiyorum olfuk 7 haftalik 5 hafta sonra cinsiyeti belli olucak insallah :) 7 haftalik hamileyim ama tek belirtim yemek yemem baskada bisey yok :)
işalh canım dualarımdasınızcok güzel canım benim, Hadi hayırlısı canım bundan sonrası için herşey güzel olsun. Bugün güzel bir gün oldu.
Ayrıca Doğum günü hediyen de süper olmuş... cok mutlu oldum... Darısı tanıdık tanımadık tüm isteyenlerin başına amin canım...
Canimin ici bak ne guzel pozitif kotu dusunme olurmu cok sevndm senn adina masallah size masallah Rabbim korusun siziİsteyen tüm arkadaşlarıma canı gönülden dua ediyorum. En hayırlı zamanda en güzel şekilde bebeklerini kucaklarına alırlar İnşallah. tabi kendim içinde dua ediyorum :)
Bnmde dun kanama kesildi kasiklarim agriyor ya sanki tam sokulemedim maydonoz suyu icsem mi oyle duydumgünaydın kızlar
yamichie ikinci çizgin şahane görünüyor burdan darısı bize
ben şubata kadar ara verdim kızlar
regl bittikten hemen ertesi günü yumurtlama oldu fazlasıyla uzayan akıntım oldu bilerek eşime hiç yanaşmadım o anda aman olursa olsun dememek için
Evt dün dayanamayıp gittim hastanede kan testi yaptırdım.
bugün de sonucu dr. ile görüştük. Çok yeni olduğunu ama zamanın ne gösterdiğini bakmak gerektiğini söyledi.
İşlerim yoğun olduğundan cumartesi için randevulaştık.
Eki Görüntüle 1928365
ne güzel bir sabah 3 güzel haber 3 hamişimiz var ve allahın izniyle 3 bebeğimiz doğacak hepinize hayırlı olsun rabbim evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallahkızlar hayırlı sabahlar dün kan testi verdim beta hcg 807 çıktı..çok şükür hamileyim hemde bugün benim doğum gümü güzel bir hediye verdi rabbim bana..işalh darısı isteyen bekleyen annelere olur..
saol canım darısı sana ve tüm isteyenlere ..sağlıcakla aramıza katılır yavru kuzularmız işalh..ne güzel bir sabah 3 güzel haber 3 hamişimiz var ve allahın izniyle 3 bebeğimiz doğacak hepinize hayırlı olsun rabbim evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Aay demee hamile kalinca tekrar cikiyo diyolardida inanmiyodumValla canım bebiş gelince hormonlar bi çalışıyomuşki eşimle asker arkadaşı gibi olduko kadar seans boşa gitti sanki. Ctesi kontrol var doktor izin verirse ağdaya başlıcam tekrar mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?