2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Benimde 6 gün kaldı canım malesef bu ay güzel haber fazla veremedik önümüzdeki ay yeni yıl inşallah. Bidaha günün den önce test yapmak yok bana. Bat geçerse o zmn yaparım çok yorucu canım ya psikolojik savaş

Ayy gaza gele gele sistik yeminle ama iste herkes ayni degil ki ya dayanamicam bende yapcam test he 9 gunum var daha
yok yok yapma erken yapana kızacam walla boşuna motivasyonum düştü 9 gün hele hele ben 5 gün kala yaptım sonuç fıss hoş herkeste olsa çıkardı diyo bat günümde bakıcam ya yada dayanamazsam bir gün öncesine netten gebelik testi siparişi verdim 10 tane maksat boşa gitmesin sabah akşam yaparım hahahhaha

10 tane test nedir ya manyaga donduk valla hic de oyle dusunmuyorum gecen ay erken yaptim testte cikmadi gecikince kanda cikti testtede ikinci cizgi cikti ama kimyasal gebelikmis iste. Uzmanlar max. 10 gun gecikmedikce test yapilmasini uygun bulmuyolar zaten

Seninkide can sıkıntısı

biride yumurtlamadan 10 güün geçince idrarda çıkar dedi kimdi anımsayamadım.

Hadi inş tutunur canım

sabah yyine dayanamayp yaptgm early predictor un resmi
Eki Görüntüle 1928366
İnşallah güzel haberler gelecek kuzum tebrik ederim

Dua et canım bu gece inşallah sana tutunur güzel güzel hamilelik gecirirsin

yahu 10 u 10 tl sudan ucuz evde predictor early vardı kullandım 12 tl çöp oldu bari ucuzundan aliimde içime oturmasın dedim hahahahahhaa tamam taman biraz çatlak olduğumu söylerlerdi bekarken ama evleniince içime öküz kaçtı

Seninkide can sıkıntısı
hee nedek canım ya gaza geliyom sonra fıs sönüyom kader kısmet

selam kızlar folık asıtım bıtmıstı ınofolık kombi aldım kullanan var mı? hormon tahlılınde hafıf pko cıktı umarım bu hap bana yenılıkler getırır
Bende toz olanını kullaniyorum 12 aralıkta başladım hamileliği kolaylastirir dedi doktor ama daha ilk kez denedigimiz için bilmiyorum faydası ne olur

YaKaMoZz-z yarina randevum var zaten canm gdcm bklm kasiklarim cok agryr ayaklari usuttuk
Patik giyiyrm simdi usuttuktn sonra akillanyrm bn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…