2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

hayırlı olsun canım benim :)) doğumgünün kutlu olsunn rabbim yeniyaşında böyle güzel mutluluklar yaşatsın inşallah bizlere nasip olur 2017de

Bak modu nasil yukselttin hemen ah bi de su stres olmasaa sakin ol benegin tutunmasi icin onemli cook sevindim ya Allah kucagina almayi nasip etsin insallaahbende dun esime alttan alttan kan testi yaptirsammii dedim en sirin halimle ama ozin vermedi 1 hafta daha bekle deger dusum cikinca kafaya takiyosun tutmuyo dedi

Ne guzel haberr Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah yeni yasin ugur getirdi sana nice mutlu yaslarin olsun

canimm esin seni herkesden iyi tanir, bekle diyorsa bekle bence de en azndan pazartesiye kadar.
Kimisi gebelik yok lafini duyuncakahroluyo ama kimyasaldan cok etkilenmiyo kimisi icin kimyasal olacgna hc olmasn daha iyi farkli farkli fikirlermz var iste :)
ben de bi yandan pismanim keske erken yapsaydm bi yandan da diyorm bosver iyi oldu. Kendim de bilmiyorm ne istegmi :/

Bende korkuyorum acikcasi gecen ay erken yaptim test negatif cikmisti 2 gun gecikince pozitif cikti o da ise yaramadi zaten biliyosun kotu oldum en mantiklisi bencede beklemek gecikene kadarda iste gel bunu beyne anlay firildak gibi surekli dusunuyo

ne güzel bir sabah 3 güzel haber 3 hamişimiz var ve allahın izniyle 3 bebeğimiz doğacak hepinize hayırlı olsun rabbim evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Darısı isteyen herkesin başına canım. Senden de güzel haberler bekliyoruz Biz acele ettik ama :)

selam kızlar folık asıtım bıtmıstı ınofolık kombi aldım kullanan var mı? hormon tahlılınde hafıf pko cıktı umarım bu hap bana yenılıkler getırır

Darısı isteyen herkesin başına canım. Senden de güzel haberler bekliyoruz Biz acele ettik ama :)
walla şevkim kaçtı benim yaw değilmişim gibi gelmeye başladı :) millet düzenli planlı gidiyo benim tek ilişki pehhh tutarsa tabi. bi fısladım gibi pek umudum yok zaten hani planlayarak değildide 2-3 ay beklerim dfdiyordum foruma giripte okuyunca havaya girmiştim kesin hamileyim diye dünki testle kendime geldim gibi

Bu isin sayiya baktigini hic sanmiyorum canim ya ona baksa ben kendime yuzde yuz hamisim derdim takvim yaptim resmen calisma gunlerini ay basinda tek seferle hamile kalan var zaten 1 ay icinde hamile kalma sansimiz yuzde 25 mis nette arastirma yaparken gormustum

ne bilim canım yaaa inancım uçtu gitti gibi nedense dün test yaparken kesin hamileyim düşüncesiyle yapmıştım çünkü kızımda yaşadığım belirtileri yaşıyordum ama demek burda okudukça kendim kurdum ve yaşadım

Burada da yazim umarım bi faydası olur :) ilk hamileliği olanlar için hamileliğin ilk dönemleriyle alakalı bi kaç dipnot geçeyim ilk bir ay genelde halsizlik uyku kasık ağrısı olur mide bulantları (ki herkeste olmayabilir 2. ay başlıyor genelde) doktorlar bi ton ilaç verir ama siz kendi bünyenizi daha iyi bilirsiniz ilk 4 ay bebek sizden besleniyor yok kustum yok bişi yemedim bebeğime bişi olurmu diye düşünmeyin aldığınız takviyeler sizdeki eksikleri tamamlamak için meyvenizi düzenli yiyorsanız etinizi sütünüzü yumurtanızı düzenli tüketiyorsanız çiğ halde cerezleri yerseniz ne kan ilacına ne kalsiyum ilacına ne vitamine ihtiyacınız olmaz tabi ilk başta yapılan testlerde düşüklüğünüz yoksa . gebelikte b12 kullanın benim hamilelik başında değerim tavanın üstündeyken doğum sonrası tabana vurmuştu d vitamini kış ayında alamıyoruz muhtemelen onuda verirler güzel düşünün tadını çıkarın hamileliğinizin .hamilelik bekleyenerde rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah
bu arada aklıma gelmişken günde 1 adet maden suyu içebiliyorsanız için mineral ihtiyacı için ve muz tüketin muzda potasyum ve magnezyum var ilerki dönemlerde bacaklarınızda kasılma falan olursa çok iyi geliyor

Tecrubeli olmak da ise yaramiyo burada galeyana gelince belirtiler testler havada ucusuyo bat gecti mi ki test yaptin

ZK_ASK @Htckbrysl canlarım kan sonucum "1.20 negatif " beraber hamile kalacaz inşallah :))

2016da 2 düşüğüm oldu zaten iyi bir yıl değildi inşallah 2017 çok güzel bir yıl olsunn

Canım benim ep beraber çalışmalara devammm yeni yıla nasip olur inşallah bebişlerin gelmesi. Hayırlıca gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…