Canım o lekelenme yerleşme dediklerdir belki ben yaşamadım bilmiyorum bence doktora görün en net o gorur söyler. Eşine söyleyecek misinkızlar 14 agustoslekelenme kanamammış demekki ama ben şimdi son adet tarihim 21 temmuzumu yoksa 14 agustosumu saycam
senin adına okadar çok sevindim okadar çok sevindim ki anlatamam çok üzülüyordum durumuna ve herkes olur dedi ve oldu herşey hikaye rabbim isterse ol derse olur. okadar rahatlattınki bizi şükür.. daha dün akşam geldim bu sayfaya bi okudum şoklarda kaldım o konuda yorum yapmak hiç istemiyorum boşver şuanda bebeğine odaklanmalısın sağlıklı beslenmelisin ayyyy canımm yakızlar 14 agustoslekelenme kanamammış demekki ama ben şimdi son adet tarihim 21 temmuzumu yoksa 14 agustosumu saycam
Eki Görüntüle 1888980 kızlar hamileyimmmmm gerçekten hamileyim gerçekten hamileyim... şuan hiç birşeyi düşünemez haldeyim...
Bence 14 agustos yoksa bebegin su an 2 ayligi gecmis olmasi lazimdi temmuz olsaydikızlar 14 agustoslekelenme kanamammış demekki ama ben şimdi son adet tarihim 21 temmuzumu yoksa 14 agustosumu saycam
ama işte görümcem yoktur saçmalama ne inanıyorsun hemen dedi moralim çok bozuldu saat 1:10da randevum var doktor hamileysem kese görünür herhalde inşallahcanim hayirli olsun bu bebis sana ugur getirsin
Canim duzensiz oldugun icin sen son adet tarihini 21 temmuzu diyceksin.dr bebegin boyutlarindan kac haftalik oldugunu soyleyecek..benim annemde kardesime 4 ay adet gormeden kalmis mesela.direk 4 aylik olamiycagina gore dr hesapliyordu...bu arada sen ne yaptin esinle konustun mu suphelerinde haklimiymissin eger varsa nasil bi iliskisi var ayni kisimi hep uzun surelimi..yani senden cocugu olsun isteyen biri icin tutarsiz bi davranis gercektenkızlar 14 agustoslekelenme kanamammış demekki ama ben şimdi son adet tarihim 21 temmuzumu yoksa 14 agustosumu saycam
Ay bu gorumcelerin varya allah gonlune gore cikarsin her yasattiklarini..meymenetsiz yaratiklar bitanede bende var evlenmek bilmeyen tepemde 2. Kaynanagörümceme dedim ne inanıyorsun yalandır bi kere daha böyle oldu inanma boşuna dedi çok kötü oldum
Canim kesenin görünmesi kan degerine bagli ayrica daha gorunmez kese 4 haftadan sonra minicik gorunuyo benim 4+4 de 3mm di nokta kadar gorunuyodu :) benimde kaynanam gorumceler inanmamisti test yapmama ragmen yanlarinda cekemiyolarmi neyse artik halbuki cok istiyolardi :) bu sene gördüm gercek yüzlerini iyice bidaha annemler olmadan gitmek istemiyorum yanima destek kuvvet lazimama işte görümcem yoktur saçmalama ne inanıyorsun hemen dedi moralim çok bozuldu saat 1:10da randevum var doktor hamileysem kese görünür herhalde inşallah
hah buda o gelmiş hamile degilsin diyor bi test daha yaptım atıyorum şimdi direk ya dk dolmadan pozitif işareti çıkıyor bana gebe drgilsin diyor garanti bi test diyorum neyi garanti diyoAy bu gorumcelerin varya allah gonlune gore cikarsin her yasattiklarini..meymenetsiz yaratiklar bitanede bende var evlenmek bilmeyen tepemde 2. Kaynana
ya kuzum bu testi yapıp koydugum anda çıkıyor hala yok diyor yaCanim kesenin görünmesi kan degerine bagli ayrica daha gorunmez kese 4 haftadan sonra minicik gorunuyo benim 4+4 de 3mm di nokta kadar gorunuyodu :) benimde kaynanam gorumceler inanmamisti test yapmama ragmen yanlarinda cekemiyolarmi neyse artik halbuki cok istiyolardi :) bu sene gördüm gercek yüzlerini iyice bidaha annemler olmadan gitmek istemiyorum yanima destek kuvvet lazim
yokmuş galiba hormonlardan saçmalamışım biraz yada bilmiyorum çok tuhaf hislerdeyim onu düşünemiyorum şuanCanim duzensiz oldugun icin sen son adet tarihini 21 temmuzu diyceksin.dr bebegin boyutlarindan kac haftalik oldugunu soyleyecek..benim annemde kardesime 4 ay adet gormeden kalmis mesela.direk 4 aylik olamiycagina gore dr hesapliyordu...bu arada sen ne yaptin esinle konustun mu suphelerinde haklimiymissin eger varsa nasil bi iliskisi var ayni kisimi hep uzun surelimi..yani senden cocugu olsun isteyen biri icin tutarsiz bi davranis gercekten
Hahaha zaten olmasa belki test bekleye bekleye cikar hemen cikiyo daha ne bende daha once bundan yaptim cikmiyo tatlim hamile degilsen. Kesin hamilesin :)ya kuzum bu testi yapıp koydugum anda çıkıyor hala yok diyor ya
ya ama nasıl moralimi bozdu niye diyorsun millete yok işte saçmalama dedi öyle moralim bozuldu ki aglıyorum şuan ben şizofrenmiyim diyorum kendimden şüphe ediyorum artık şüphenettirdi resmenHahaha zaten olmasa belki test bekleye bekleye cikar hemen cikiyo daha ne bende daha once bundan yaptim cikmiyo tatlim hamile degilsen. Kesin hamilesin :)
inşallah görürsün duyarsın kalp atışlarını kuzum saglıkla sıhatle inşallah sende bana et göreyim kandada ultrasondada herkes agzının payını alsınKizlar bu gün allahtan birsey olmazsa doktora gidicem dua edin insallah duyarim kalp atislarini. Hamile olmakla bitmiyo is bu seferde bebek oluscakmi kalbi aticakmi diye ödü kopuyo insanin.
insallah kalp atislarini duyup bizede dua edersiniz canim meleginleKizlar bu gün allahtan birsey olmazsa doktora gidicem dua edin insallah duyarim kalp atislarini. Hamile olmakla bitmiyo is bu seferde bebek oluscakmi kalbi aticakmi diye ödü kopuyo insanin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?