kızlar merhaba, bu akşam kan testine gittim. sonuçlar şimdi çıktı
Maşallah canim degerin cok iyi. Siki siki tutunsun bebek insallah :)kızlar merhaba, bu akşam kan testine gittim. sonuçlar şimdi çıktı
bu arada belirtmeyi unuttm reglin 24.gunukızlar merhaba, bu akşam kan testine gittim. sonuçlar şimdi çıktı
allah razi olsn canim, en kisa surede senin de gonlune gore olsnMaşallah canim degerin cok iyi. Siki siki tutunsun bebek insallah :)
Valla harika canımmm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım ve darısı biz isteyenlere olsun inşallahhh bu güzel değerleri görelimmmbu arada belirtmeyi unuttm reglin 24.gunu
Evet yaa hic sorma ovulasyon testide yapmadim ama kanimca yumurtlamadan 1 gun onceydi ama icime sor kesin hamileydim testten sonra nerdeyse test bozuk dicem kendimden o kadar emindimben bu dediğini geçen ay yaşadım :) Geçen ay bende ovulasyon testi ile yumurtalamamı takip ettim ama eşimin haberi yok tabi. Pik yaptığı günden 2 gün önce olmuştu ilişki, pikten de 4 gün sonra. Anlayacağın en yüksek zamanda 6 gün içinde adamla bişey yaşamadım ama buradan oku oku acaba demeye başladım. Hiç Test yapmadım ama. Bekledim adetimi ve adet günüm hiç sapmaz oldum o gün. ama o heyecanımı anlatamam
erken gebelik testi yaptim simdi canm miratech marka ama negatif maalesef bat 28 aralikSağol canım inşallah seninde güzel çıkar testin ve hamilesindir bata kaç gin var
Yapma demedimmi etme eylemee yaa az dur iste erken demistimGaza gelen olarak beni bi odaya kapatin bat gecerse cikartin kizlar ya yine bir testle modumu dusurdumkalplerasi michie
hayirli olsun canim degerinde cok iyi rabbim saglikla kucaklamayu nasip etsin insallahkızlar merhaba, bu akşam kan testine gittim. sonuçlar şimdi çıktı
Umut olmazsa o zaman belirti de aramayız strese de girmeyiz oldu mu olmadı mı diye. Akışına bıraktığmz zaman olur inşallah canımmkesinlikle öyle yaa ama birden içime bir heyecan geliyor ve yapıyorum.söz verdim bende kesin kararlıyım eğer bu ay bişey olmazsa ki hiç umudum yok ozaman yapmıycam birdaha test
Temizliyodur canım bende hiç etki etmedi bişey hissetmedim hatta adetim iki ay geç geldi zaten düzensizdi normal yani ama 7 gün sürmüştü normalde 4 gün sürerAğrı,derken,hani böyle günde 1-2 defa birkaç,saniyelik hafif,vuran,bi ağrı,hani belki,temizliyor,mu,diye düşündüm
gözümüz aydınnn ♡ darısı basımıza inşallahkızlar merhaba, bu akşam kan testine gittim. sonuçlar şimdi çıktı
Kendi takvimine baktım reglin 24.günü bende göğüs ağrısı başlamış yani ayın 19unda. :)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bak boşuna okadar stres yapmışsın çok şükür güzel sonuca ulaştınbu arada belirtmeyi unuttm reglin 24.gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?