Öyle canım. Hayırlısı inşallah. İnşallah hayırlı zamanda olur beraber gün beklerizçokk sağolun canlarım yaa rabbim dualarımızı duyuyordur.önümüzdeki ayda beraber güzel haberler alalım inşallah aile hekimi sonucu söylerken dediki yeni düşük yapmıştın olmaması daha hayırlıdır belki rahim kendini toparlasın biraz dedi.peşpeşe düşük riski daha fazla oluyormuş. gerçekten şer gördüğümüz şey bizim hayır olabilir
He canım bi tır çarpma hissi geliyo :))) o an bu hale geliyorumçarpasın gelmesede çok gaza gelip test yapınca çarpıyon zaten sağa sola
Amin inş canımİnaşşah sağol canım... Allah sanada hayırlı güzel doğumlar nasip etsin...
gecmedi canm 28 aralik o yuzden bekliycm cok meraklansamdaBat ne zaman canım bat geçmediyse az daha bekle öyle test yap
ay insallah benmde oyledir yaaa olcem meraktanevet ben ilk onunla şüphelendim bende klomen + çatlatma iğnesi oldum ama umudum olmadığı için umursamadım adete yakın ovulasyon testi yaptım sırf meraktan iki gün boyunca ilk damlarda müthiş kıpkırmızı kalın olmaya başladı iki gün takip ettim o şekilde sonra hamilelik testi ve kan testi yaptım hamileymişim.
Sağol canım inşallah allah sanada nasip etsinHayırlısı olsun rabbim sağlıklıkla kucagınıza almayı nasip etsin.
tesekkur ederim.hayirlisi artik ❤Cnm adet oncesi bazen sanci olur eger hic olmuyrsa ya gercktn usuttun yada bebis vardr ama bnde adet oncesi oluyor
tesekkur ederim❤Üşütmüş de olabilirsin, hamilelik belirtin de olabilir. Herkesin belirtisi farklı sonuçta. Ben hiç böyle birşey yaşamadım mesela. Kesin şundandır demek seni yanlış yönlendirmek olur
canım benim cok doğru söylemiş dr. bende yaşadım biliyorum. Hakkımızda hayırlısını dilemekten başka yapacak bişey yok.
Allah sanada en hayırlı zamanda bebişini naip etsin canım...
Canım sen bariz hamilesin çok sevindim aynı tarihlerde doğum yaparız ne güzel
Hayırlı olsun canım çok sevindimamin canım İnşallah isteyen hekesin başına..
ama benim için cok mutlu edici bişey değil. ben korunmadığımda hep hamile kalıyorum ama sonu gelmiyor.
maalesef...keşke hiç test yapıp kafamı karıtırmasaydım böyle cok zor oluyor bekleme sürem arttı ...
ben yaptim hic agrim olmadi enfeksiyon atiyosundur insallah.Kızlar soğan kürü yaparken,hic,boyle ağrınız oldu mu ara,ara,kasık da ben pazar günü regl bitti başladım pazartesi 4 gündür içiyorum acaba iltihap atıyor ondan mı,ara,sıra ağrı oluyor
inşallah ama hiç umudum yok nedense yaa adet olacakmışım gibi sancılarım var akıntı oluyor ama ben kendimi hazırladım birşey çıkmayacak diye.ilk gebeliğimde benimde adetim geçince çıkmıştı ama onlar erken gebelik testi değil normal testtiBazen idrarda gemen cikmaya biliyo bence adet gununu beklemelisin..ve hemen korelini bozma insAllah hayirli sonuc alirsin..ben ilk hamileligimde 7 gun gecince cizgileri gormustum
Ağrı,derken,hani böyle günde 1-2 defa birkaç,saniyelik hafif,vuran,bi ağrı,hani belki,temizliyor,mu,diye düşündümben yaptim hic agrim olmadi enfeksiyon atiyosundur insallah.
kesinlikle öyle yaa ama birden içime bir heyecan geliyor ve yapıyorum.söz verdim bende kesin kararlıyım eğer bu ay bişey olmazsa ki hiç umudum yok ozaman yapmıycam birdaha testBenimde 6 gün kaldı canım malesef bu ay güzel haber fazla veremedik önümüzdeki ay yeni yıl inşallah. Bidaha günün den önce test yapmak yok bana. Bat geçerse o zmn yaparım çok yorucu canım ya psikolojik savaş
Canımm çok sevindim ne güzel bir gün böyle bol hamişli hayırlı olsunkızlar hayırlı sabahlar dün kan testi verdim beta hcg 807 çıktı..çok şükür hamileyim hemde bugün benim doğum gümü güzel bir hediye verdi rabbim bana..işalh darısı isteyen bekleyen annelere olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?