2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Benim regli 31 aralıkta başlıyacak takvime göre öyle ama şimdiden sol kasığım ağrıyor . Rahim filminden sonra erken adet olunur acaba . 3 aralıkta tekrar regli film çekilecek randevu alïndı . Eger erken olursam büyük ihtimalle film çekilemiyecek çünkü ben almanyada yaşıyorum yarından itibaren tatil başlıyor acil bir şey olmadıgı sürece yapmazlar malesef.

benm aldgmn sorunlu oldgnu bende burda okumistm canim ama esim baska bulamamis ya zaten ilk bastan beri cok silik bi cizgi var gri gibi ama bilmiyrm.bekliycm 28 ni ve kasiklarm acayip yaniyo ve agriyo insallah vardr ya
benim batta 28'i canım aynıyız.bende laboquick marka erken gebelik testi yaptım negatif.2 gündür kasığımdan gitmeyen adet olacakmışım gibi bi ağrım var.benim çok umudum yok niyeyse ama yinede bi süpriz olsa fena olmaz.

sağlık olsun canım haklısın buna da şükür.
peki klomene ara vermem tedaviyi olumsuz mu etkiler çok yoruldum istemiyorum artık en azından 1 ay dinlenmek istiyorum.bilmiyorum sonraki ay gittiğimde doktor niye geçen ay gelmedin filan der mi

Canim dr a git adetin 3.gunu kisti kontrol etsin. Ki senin vucudun kiste yatkin degil 3 aydir hic kist olmadi sanirim dimi? 3.gunu kontrolden sonra biraz ara vermek istdigini soyle bakalim dr.unun gorusu ne olacak..

Tabiki oyle canim benim semizotu yiyemem ama digerlerini yyiyorum:)

Canim daha 1 haftalik bir bucuk haftalik falan bebegin kese yeni yeni olusmaya basliycak:) benimde oyledi degerin iyi :)

morsevda
Canım benide hamislere yazarmisin:)

ay insallah ya hamileyizdr stresten olcem var mi yokmu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…