- 1 Şubat 2016
- 963
- 1.493
- 43
- 51
Canım hayırlı uğurlu olsun darısı kesesine ve kalbine inşkızlar merhaba, bu akşam kan testine gittim. sonuçlar şimdi çıktı
ZK_ASK canım yazamadım netim yoktu kusurabakma dun hemsıre aramıs senı uzulmek yok hem yalnızda degılsın bende bugun 0,0 gordum bırgun hamıleyiim yazıcaz ınsallah bak gör
Esimde yaptırdı direk gidip bebek için olduğunu söyleyince hemen gerekli testleri yaptırdılar birde ultrason muayenesi oldu canım.şükür hiç bi sorunu çıkmadı
çok şükür canım çok iyi.bakalım bu ay kırmızılr gelip bitsin ilk ben gidicem sonra eşim için baktırırız umarım bir sorun çıkmaz
Ayy inşallahhh :)Aldim canim ben de hadi insallah bu bize bir vesile olur :)
benim batta 28'i canım aynıyız.bende laboquick marka erken gebelik testi yaptım negatif.2 gündür kasığımdan gitmeyen adet olacakmışım gibi bi ağrım var.benim çok umudum yok niyeyse ama yinede bi süpriz olsa fena olmaz.benm aldgmn sorunlu oldgnu bende burda okumistm canim ama esim baska bulamamis ya zaten ilk bastan beri cok silik bi cizgi var gri gibi ama bilmiyrm.bekliycm 28 ni ve kasiklarm acayip yaniyo ve agriyo insallah vardr ya
Canim dr a git adetin 3.gunu kisti kontrol etsin. Ki senin vucudun kiste yatkin degil 3 aydir hic kist olmadi sanirim dimi? 3.gunu kontrolden sonra biraz ara vermek istdigini soyle bakalim dr.unun gorusu ne olacak..sağlık olsun canım haklısın buna da şükür.
peki klomene ara vermem tedaviyi olumsuz mu etkiler çok yoruldum istemiyorum artık en azından 1 ay dinlenmek istiyorum.bilmiyorum sonraki ay gittiğimde doktor niye geçen ay gelmedin filan der mi
Yavrum gidip kan versene bak sonc 190. 40 ustu gibi bisey cikcak
Tabiki oyle canim benim semizotu yiyemem ama digerlerini yyiyorum:)ne güzel bir belirtiymiş o öyle rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah .doktor zaten kan değerlerine bakmıştır yemeğini düzenli yiyenlere çok ilaç verilmiyor zaten ağırlığı et süt yumurta semizotu kavrulmamış badem fındık cevize ver ama he mi
Tabi ki yazicam canim rabbim saglik versin de :) sen naler yaptin devam mi calismalara :)Canım ıyıyım sen nasılsın asıl? kalp atısını duymussun maasallah cok sevındım cınsıyet bellı oldugunda da yaz bize tatlım
Canim daha 1 haftalik bir bucuk haftalik falan bebegin kese yeni yeni olusmaya basliycak:) benimde oyledi degerin iyi :)Merhaba, en son adet tarihim 13 kasım. 11 aralıkta kan testi yaptırdım 6 çıktı. 17 aralikta 163 çıktı. Kaç haftalık değer iyi yükselmiş mi hiç bilgim yok. Haftaya salı kontrole gideceğim. Sizce nasıl ne dusunuyorsunuz ?
Canım benide hamislere yazarmisin:)BATLAR
S selifor 8 Ocak
@tomrs 22 Aralık
@Evkusu5 22 Aralık
@zyekici 24 Aralık
@Sessiz melegim 24 Aralık
@grapher 24 Aralık
@Zanamm174 25 Aralık
@kalplerasi 25 Aralık
ayllllliiiin35 26 Aralık
Babies16 26 Aralık
@eflasun 26 Aralık
yanne 26 Aralık
@ROSE-MOON 27 Aralık
@tugken 27 Aralık
ZK_ASK 27 Aralık
@Miyequape 27 Aralık
A ayca152012 28 Aralık
@Asimisa 28 Aralık
@Umutlukartalice 28 Aralık
@baby baby 29 Aralık
@Themarginal 29 Aralık
@michie 30 Aralık
@neseliii34 30 Aralık
O Ozlmugr 30 Aralık
friendlyfriendly 31 Aralık
Pariskizim 31 Aralık
@BarSer 31 Aralık
@Biravucmutluluk46 31 Aralık
@2miracles 1 Ocak
B beste09 1 Ocak
@cadolosum 3 Ocak
@hafsa nil 4 Ocak
@yelsem 4 Ocak
@asya061106 5 Ocak
@Cennet irmagi 7 Ocak
@Frida1kahlo 10 Ocak
@kubito 12 Ocak
@ezott 12 Ocak
@aysnrkrks 13 Ocak
@bebegim-gel 13 Ocak
@aybkmst 13 Ocak
@slvlovehmt 14 Ocak
@Nisaberatim 16 Ocak
@okeanoss00 18 Ocak
@gzdy 24 Ocak
HAMİLELER
@Dontsay KIZ
@Sup3risi ERKEK
@madame wuu
@Frkzhd
@Gunayfur
@Misk-i amber
@onurumbenim KIZ
@lucccck KIZ
@er_sev
@angelina 34
@ladys_girl
@coffee84 ERKEK
@Bekayyy ERKEK
@Zuzu minnos
@Beklenencanim
@Tombikstugba
@Meyvelipasta1
@TuruncuHayal
@smy11
@Morenam KIZ
@snesrn
@Esraerol
@busraturkmen
@Princess91 ERKEK
@melo11
@zuhrealam
@Lovepinkbm
@tontis76
@cgdmkrks ERKEK
@Sb12345
@sevilan
Mina sevde
@Mangetsu
@Burcu251
@seydarella
@ervil
@Nonipo
@ummulurve
@yesilbalon
@nothinggg
@melegini_bekliyor
@bulut29
@ALYALAL
Krizantem cicegi
@tugceavhn
@Pembegelin01
@Mrvmdpl
@Senur94
meyis pelin
@Missyiru
@Balcicekk33 İKİZ
gri penguen
@ferishhh
@bebem88
@nazlieylul
@elmol
@sensiz__asla123
@Prenseslale
@xecexeza
@siyahinci021
@fly0513
@Mrsbicak
@Tugceilker
@fatmaelifnur
Ayla ak
@derya6129
@Ceylin04
@Selinisko
@zeran
serhalask ERKEK
@bote86
@Aschil07
biraqedere
Ruken Akrep
@Aynur5656
@lale_cik
@Popliteal
@melegim05
@OguzGencay
la rosa
@bitanecikk
fatmasecret19
mavs 24
@hande234
yb13
K Kevser k
@Lovelymom
@fatossey
@Rabiak
SUU
Cadiilknur
Ezmu0810
Kombim
midwife09
Vegabund ERKEK
sakyuz
Myzt
olley deyisine bak ya
Ben bimac aydr yabanci bi sehrdeym, arkadasm yok ailelerle aramz kotu
bana yoldas oldnz hepnz. Dusundkce duygulaniyorm
ay insallah ya hamileyizdr stresten olcem var mi yokmu diyebenim batta 28'i canım aynıyız.bende laboquick marka erken gebelik testi yaptım negatif.2 gündür kasığımdan gitmeyen adet olacakmışım gibi bi ağrım var.benim çok umudum yok niyeyse ama yinede bi süpriz olsa fena olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?