Yaa bir de neler getirdin aklına üzdün kendini de bizi de. Sağlıkla kucağına al inşallahMerhaba arkadaslar, bu sabah doktorumu aradim,tebrikler hamilesiniz dedi.
Hayatimda duydgm en guzel seydi.
"Tebrikler ilk tercihinize atandiniz."
"Benimle evlenirmisin" vs bu cumleleler bugn duydklarmn yaninda hic biseymis...
Folik asit yazayim dedi dedim o is bende sen merak etme
Kızlar esim dun sperm testi yaptirdi
Eki Görüntüle 1929080
hayırlı olsun canım rabbim mutluluğunu daim etsin bütün isteyenlere nasip etsin inşallahMerhaba arkadaslar, bu sabah doktorumu aradim,tebrikler hamilesiniz dedi.
Merhaba arkadaslar, bu sabah doktorumu aradim,tebrikler hamilesiniz dedi.
Yok canım kan testim negatif adetimi bekliyorum bi kaç güne gelir. Sen naptın nasılsın
KIZLARR OVULASYON TESTİ YAPINCA DİREK T NOKTASI DAHA MI,KOYU OLMASI LAZIM YOKSA AYNI,RENK DE OLUNCA,DA OLUYOR MU?
Canım hemen doktora git. Belki bir progesteron verip bebeğin seninle kalmasını sağlayacak doktor. Aynı şey mi çok bilgim yok ama düşük tehlikesi olanlara da verliyor sonuçta progesteron. Belki böyle bir şeydir. Hadi hemen doktora git.Olaya bakın adet oluyorum sanırım. Kanamam var... tam aynısını yaşadım...yine kimyasal....
Ovulasyon testinde 9 aralık ta çift çizgi olmuştu. yani 10 aralıkta yumurtlamışım bugün14. gün ve benim kanamam var...
Dr. aradım gel dedi ama bilmiyorum ne yapayım... Allah allah aynısı oldu ... ben şok ben şok... gene tutmadı..
aynı koyuluktayken ilişki olsun ertesi gün bakarsın daha da koyulaşır o günde olsun ilişki... 2. çizgi açılmadan içinde sperm bulunması gerekiyorKIZLARR OVULASYON TESTİ YAPINCA DİREK T NOKTASI DAHA MI,KOYU OLMASI LAZIM YOKSA AYNI,RENK DE OLUNCA,DA OLUYOR MU?
Tamam canım,3 gündür,yapıyorum bugün 11.gün ilk gün ile şimdi ki,arası koyu yani ama,daha zaman,alır,belki bilmiyorum 3-4 gün alır diye düşünüyorum her gün yapcm bakalımcanım aynı koyulukta olsada olur. Çünkü daha koyu olduğunu yakalayamayabilirsin...
Canım hemen doktora git. Belki bir progesteron verip bebeğin seninle kalmasını sağlayacak doktor. Aynı şey mi çok bilgim yok ama düşük tehlikesi olanlara da verliyor sonuçta progesteron. Belki böyle bir şeydir. Hadi hemen doktora git.
Olaya bakın adet oluyorum sanırım. Kanamam var... tam aynısını yaşadım...yine kimyasal....
Ovulasyon testinde 9 aralık ta çift çizgi olmuştu. yani 10 aralıkta yumurtlamışım bugün14. gün ve benim kanamam var...
Dr. aradım gel dedi ama bilmiyorum ne yapayım... Allah allah aynısı oldu ... ben şok ben şok... gene tutmadı..
kaç haftalıksınız? progestron vermesi için kesenin görünmesi gerekli diye biliyorum yanlışta olabilir.. adet bir kaç gün geçtiyse eğer direk kimyasal diyip gönderiyorlar.. ama gel dediyse gidin tabi inşallah kanamanın önüne geçerler bebeğiniz sizinle kalır
Mantıken dediğin doğru sanki canım. Kimyasalda bebek zaten rahime yerleşmemiş oluyor. Dolayısıyla progesteron işe yarar mı ben de bilemedim. Ama belkiprogestron vermesi için kesenin görünmesi gerekli diye biliyorum yanlışta olabilir..
Tamam canım,3 gündür,yapıyorum bugün 11.gün ilk gün ile şimdi ki,arası koyu yani ama,daha zaman,alır,belki bilmiyorum 3-4 gün alır diye düşünüyorum her gün yapcm bakalım
benimde 21,12den 6ya düşmüştü değerim kimyasal diyip göndermişlerdiaynen dediğin gibi canım... kimyasal diyecek aslında demeden önce test yapcak... bir kez bende yaşadığım için biliyorum.
canım işte çarşamba günü test yaptırmıştım 13 lü bir değer çıkmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?