- 12 Ekim 2016
- 650
- 1.303
- 113
- 41
Aminnn Canım zaten şubata kadar ara vermiştik dimi ben şubata kadar hiç bişey yapmıcam dedim çünkü. O yüzdrn test felanda yapmıcam gecikene kadar çok yıpratıyo o dönem ve stresli geçiyo. Bi taraftanda erkenden öğrenip beklentiye girmiyosun ama ondada çıkmaya biliyor. Valla çokkk karışık kafam ama ben beklenti içinde değilim artık. Bidaha ki ay daha çok beslenip daha dikkatli oluruz ben incirleri hazırladım bile :) Allahım hayırlısı olduğu zaman bizede bebiş duygusunu tattırsın inşallahhh@ayllllliiiin35Pariskizim @Ozlmugr kızlar benim kan testim bugun negatif cikti o yuzden pazar gunu idrar testi yapmayacagim sizden iyi haberi alacagimiz bi ay olsun insallah
Merhaba, en son adet tarihim 13 kasım. 11 aralıkta kan testi yaptırdım 6 çıktı. 17 aralikta 163 çıktı. Kaç haftalık değer iyi yükselmiş mi hiç bilgim yok. Haftaya salı kontrole gideceğim. Sizce nasıl ne dusunuyorsunuz ?
Canim dun kan testi yaptirdim antibiyotik kullanuyorum idrar yolu enf icin 0,0 cikti bata 1 hafta var. Ocak ayinda calismalara devam canim.Tabi ki yazicam canim rabbim saglik versin de :) sen naler yaptin devam mi calismalara :)
Insallah canim umutluyum mutluyum birgun saglikli bebegimiz olacak Allahin izniyleAminnn Canım zaten şubata kadar ara vermiştik dimi ben şubata kadar hiç bişey yapmıcam dedim çünkü. O yüzdrn test felanda yapmıcam gecikene kadar çok yıpratıyo o dönem ve stresli geçiyo. Bi taraftanda erkenden öğrenip beklentiye girmiyosun ama ondada çıkmaya biliyor. Valla çokkk karışık kafam ama ben beklenti içinde değilim artık. Bidaha ki ay daha çok beslenip daha dikkatli oluruz ben incirleri hazırladım bile :) Allahım hayırlısı olduğu zaman bizede bebiş duygusunu tattırsın inşallahhh
Hele şükür canım cok sevindim ya saglikla al kucağına insaAllah güzel haberle döndün aramiza hemen yazıyorum listeye
Beni de ekleyin bat 6 ocak :)
Ayyyy maşallah çok güzel Allahım biz isteyenlerede nasip etsin inşallahSağol canım ikizlerim olucak Allahım nasip ederse dün kalp atışlarını duyduk binlerce şükürler olsun rabbime ..
İki ayrı kese :)
İsteyen herkese nasip olsun inşallahh
Sağol canım ikizlerim olucak Allahım nasip ederse dün kalp atışlarını duyduk binlerce şükürler olsun rabbime ..
İki ayrı kese :)
İsteyen herkese nasip olsun inşallahh
Çok güzel vallahi. İnşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Allahım.. bu arada ikiz ya Allah yardımcın olsun hem hamilelik sürecinde hem sonrasında...
Amin canım cumlemize naip etsin ikiz olmasa da tek
Ne güzel ikizsağol canım inşallah evet zordur ama veren Allah bi kolaylığınıda verir bakalım
rabbim sizlerede nasip etsin
Ne güzel ikizbir kız bir erkek olsa bir de. Maşallah 3ünüze de
canim dun aksam verdm zaten dayanamayp 87 ckti.Yavrum gidip kan versene bak sonc 190. 40 ustu gibi bisey cikcakyada 360.40 gibi
sağol canım inşallah evet zordur ama veren Allah bi kolaylığınıda verir bakalım
rabbim sizlerede nasip etsin
Merhaba arkadaslar, bu sabah doktorumu aradim,tebrikler hamilesiniz dedi.
Hayatimda duydgm en guzel seydi.
"Tebrikler ilk tercihinize atandiniz."
"Benimle evlenirmisin" vs bu cumleleler bugn duydklarmn yaninda hic biseymis...
Folik asit yazayim dedi dedim o is bende sen merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?