2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ya ama nasıl moralimi bozdu niye diyorsun millete yok işte saçmalama dedi öyle moralim bozuldu ki aglıyorum şuan ben şizofrenmiyim diyorum kendimden şüphe ediyorum artık şüphenettirdi resmen
Yok mu? Sen ne tartisiyosun onunla bosver engelle gitsin insan yerine koyduguna degmiyosa unursama. Icin rahat olsun kanda kesin cikar ama ultrason icin daha erken diye dusunuyorum tabi bebek teste göre büyükse mutlaka görürsün canim dualarim seninle

ya ama nasıl moralimi bozdu niye diyorsun millete yok işte saçmalama dedi öyle moralim bozuldu ki aglıyorum şuan ben şizofrenmiyim diyorum kendimden şüphe ediyorum artık şüphenettirdi resmen

Canimm resmen hamilesin hemen git.kan.ver kocaman cikmis orda arti işaretleri daha nolsun??? Ins esinin durumunu.da yanlis anlamissindir öyle miymis? Bak dinle konus.onunla lutfenn..neden maf.ettim herşeyi dedi acaba.surpsiz filan mi yapacaktı sana??

ama işte görümcem yoktur saçmalama ne inanıyorsun hemen dedi moralim çok bozuldu saat 1:10da randevum var doktor hamileysem kese görünür herhalde inşallah

tebrik ederim canım. Umarım eşin ile olan sorun bu güzel haber ile sonsuza kadar kapanır eşinde yapmış olduğu hatanın farkına varır rabbim kimseleri şeytan sözüne inandırmasın. Şuanki durumda kendine ve bebeğe zarar verecek bişey yapmak eşine hiçbir şekilde zarar vermez olan size olur. Cezalandırılması gereken sen ve bebeğin değil EŞİN. Lütfen kendine dikkat et arkadaşım.

öyle yapcam ama görümcem çok kötü moralimi bpzdu aglıyorum hırsımdan gittim bi test daha yaptım daha koyar koymaz çıkıyor normalde bekleyince çıkardı şimdi koyar koymaz

Eklentiler

• IMG_0739.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 47
Off kizlarr,adete 12gun var,dun geceden beri kafami kaldiramiyorum.uykudan, guya iliski olacaktı onu.bile yapacak gücüm yoktu 12de.yattim 10bucukta kalktim yorgunum resmen.kolumu kaldiramiyorum,normaldr hftasonu.enerjik olurum khvaltiya bir.sürü sey yaparım, simdi peynir.zeytin bile görmeye dayanamiyorum midem kalkiyo kusacak gibiyim..her seyde.hamilelik belirtisi aramak istemiyorum ama böyle bisey ilk defa oluyor fikri olan var mi? Resmen lavabonun kapisina yakın duruyorum heran çıkaracak gibiyim daha da kahvalti bile yapmadim. ..

Uyku bendede oluyodu yumurtlama gunlerimde ve sonrasindada surekli yatmak istiyodum. Migde bulantim hala yok sukur ona bisey diyemicem ama istahsizlik oluyo.

Kızlar selam bişey sorcamm ben vitamin değerlerimide merak ediyorum onun için dahiliye doktorundan mı randevu almalıyım. Giriş yapılmadan kan verilmiyor sanırım d vitaminim dusuk olabilir çok merak ediyorum cevaplarınalabilir,miyim teşekkür ettim

Kızlar merhaba,dun doktora gittim bebek düşündüğümu söyledim.ultrasonla bakti yumurtluyorsun dedi, bu buyumus diye gosterdi ekranda.yani daha yeni mi yumurtluyorum anlamadım adetime 3 gun var.test istedi 4-5 tup kan alindi,idrar birde.sonuclarin 14 gun sonra cikacagi söylendi. Sonuclarin cikmasi icin çok uzun değil mi?

Hamileyimmmmm :) Allah bütün isteyenlere nasip etsin..
Hayırlısı olsun darısı başımıza inşallah ya tatlım birşey sorucam benim adetıme 5 gün var uç gündür bel ağrısı kasık ağrısı ve mide bulantım oluyor dundendır basım dönüyor sende oldu mu bunlar ve karnında falan karıncalanma oluyor ara sıra inşallah hamileyımdır

merhaba arkadaşlar biliyorsunuz tüm testler pozitif çıktı en son clear blue pozitif çıkınca ikiside umutlandım ve var dedim şimdi doktora gidiyorum bakacak dua edin çıksın. yoksa çok büyük hayal kırıklıgına ugruycam ve mahçup olcam herkese karşı işin en kötüsü kimse inanmıycak Artık bana kafayı yiycem dua edin ne olur birazdan doktor muaynem var

Eki Görüntüle 1888980 kızlar hamileyimmmmm gerçekten hamileyim gerçekten hamileyim... şuan hiç birşeyi düşünemez haldeyim...
Biliyodum canım hamile oldugunu hissettim sana da dedim ama boyle bisey yasadıgın icin buruksun biliyorum sana diyecek kelime buluyorum hepsi bogazımda dügümleniyor canım suan senin diger durumla ilgili son durumun ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…