2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim benim simdi gordum rabbim hayirlisini versinde ben tam anlamiyorum bunu yaw iki defa ayni sey olmadi normalmi bi tedavisi yokmu bunun spermdemi sorun yumurtada mi aradtirsin bunu doktorlar yaw uyuz oldum walla bi tedbiri yokmu bak cocuk dusunuyon madem duzenlik folik asitinide ic

Canlar grip oldum 2 gündür yatiyorum bitkin bir halde giremedim bu aydan hic umudum yok yumurtlama zamanimdayim akıntı ve kasikta agri var ama sadece 1 kere 20sinde oldu hastayim diye degerlendiremiyoruz nasip kismet daha iyi kafam rahat olucak bu ay sizler nasılsınız

Bende pko luyum cok sukur bir evladimda var smear evli her kadinin yilda bir cektirmesi gereken birsey zaten tiroidinde tedavisi var zaten icinde buyutup stres yapma canim kendine guzel dusun guzel seyler basina gelsin olan herseyde bir hayir vardir unutma
teşekkür ederim iyi dileklerin için bronşit olmuş canım
mutluluğun daim olsun inşallah tatlım allahım isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın
allah sifa versin ogluna canim

Öyle tabi canım son iki aydır böyle normalde 35den aşağı inmiyordu. 46yi 41i 50 yi de gördüm iğne vuruldum hatta 50 yi görünce yine de bir hafta sonra geldi. Düzeni güzel de işte. Rabbim hayırlısıyla nasip eder insaalah bize hamileliği. Bu ay doktora gidecek misin?

Allah sifa versin tatlim biraz kafani dinle bu stres arka arkaya cekilcek gibi degil insan yipraniyor

Yok canım gtmycem kürler ayarladım onları yapcm. Bence hayıt otunu dene. Adeti çok güzel düzene sokuyo resmen kadın bitkisi diye duydum. Ben yarın sabah başlıyorum inşallah ilave kürlerle. Düzeni bozmadan devam edersem bebek olabilir inşallah

İnşallah olur canım. Gönlüne göre. Ben oruca başladım. İnşallah bu ay biterse gelecek ay başlamayı düşünüyorum bitkisel tedaviye. Hayırlısı.

Canim gozunaydin benim esimde dun sperm verdi. Sizin morfolojiniz mukemmel kruger degilmi 55 dedigin? Dr esime emodexi min.6 ay kullan cok faydasini goruceksin demis. Eylul ayindaki testle kiyasladigimda morfoloji de ileri hareketli de cok iyi artmis. Esim gunde 2 emodex iciyor ve sabahlari k.boynuzu ozu aksamlari k.boynuzu tozu gunde 1 bardak isirgan otu cayi gunde 2 tane zeytinyaginda bekletilmis incir yediriyorum. on gunde birde nohut yemegi yapiyorum. Gunasirida yogurda karistirilmis siyah uzum cekirdegi tozu yediriyorum. Bunlari yaptiktan sonra biraz sabir gerekiyo 70gunde yenileniyo spermler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…