- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
tatlım benim çok teşekkür ederim sen nasılsınGecmis olsun cnm Rabbim sifa versin
Cok iyi maşallah ben 1hafta gecikti diye gittim 38.7 cikmisti ikinci 410cikticanim kan testini mi soruyosn oyleyse evet ilk kan testine gttgmde 87 ckti
Canim benim simdi gordum rabbim hayirlisini versinde ben tam anlamiyorum bunu yaw iki defa ayni sey olmadi normalmi bi tedavisi yokmu bunun spermdemi sorun yumurtada mi aradtirsin bunu doktorlar yaw uyuz oldum walla bi tedbiri yokmu bak cocuk dusunuyon madem duzenlik folik asitinide ic
Eklerim tabi canim bat bildirmen yeterli hosgeldinListeye benide ekler misinizz lutfennnn lutfennn...
Bende pko luyum cok sukur bir evladimda var smear evli her kadinin yilda bir cektirmesi gereken birsey zaten tiroidinde tedavisi var zaten icinde buyutup stres yapma canim kendine guzel dusun guzel seyler basina gelsin olan herseyde bir hayir vardir unutmaSözün Bittiği Yerde olmak Belkide bu olsa gerek .Aylardır çabalamak , canımdan bile çok istediğim ,allahtan dileğim tekşey bir bebek sahibi olmaktı .
Belki de sadece beklemek bana Allahtan bir işaretti ve ben hayla anlamamak için üstüne üstüne gittim .
Her ay acaba oldu mu ?Acaba olacak mı ? bende ne var _?
Sonra sevdiğiniz adamdan şüphe etmeye başlıyorsunuz acaba ondan mı ondaysa nasıl söylerim sana anlatırım . söylersem kızar mı ? Kafamda dolaşan tilkiler haddi hesabı
olmayan sesler , ağlamak mı ? gündüzler hıçkıra hıçkıra bazen gece elini agzıyla kapatırsınn duymasınlar diye içine içine aglarsın..
Bazen kendini aynada bile tanıyamazsın boğazında koca bir yumru hissedersin o anlarda
içinden tek dileğin şey gerçek olsun istersin hayal edersin, bende hep hayal ettim , hayallerim olmasaydı bu günlerde olamazdım galiba onlar hep ayakta tuttu beni
ne şanşlıyım ki hayallerim var benim gerçekleşen gerçekleşmeyi bekleyen .. !
Bu yazıyı yazmamdaki tek amacım benim gibi hisseden kardeşlerim , arkadaşlarım can yoldaşlarım isteyen dileyen bekleyen herkese herkese ..
Duygu kargaşası yaşamak bu olsa gerek bir yanın beklemelisin zamanı dese de bir yanım neden diye sorguluyor içimde yanan bu ateşi bu günlerde geçecek diyorum sonradan
her zaman ki gibi kendimi teselli ederek ..
Evet annem seni biraz daha bekleyecekmişim zamanını gelmemiş , biraz daha dua , sabır , etmek gerekiyormuş ..
Affet annecim affet bende senin gibi beni beklediğin gibi bende seni bekleyeceğim ..
Seni kucağıma alacağım günü bekleyeceğim ..
Kızlar bir kaç aydırlı yaşadığım şeyler kolay değil di hastaneye git negatif olduğunu bilerek gitmek o anı yaşamak herkes gibi benide üzüyordu .
Bozulan sinirlerimi mi yaşadığım o duyguları , stersten dökülen saçlarımı mı , adet düzensizliklerini mi hepsinin bi nedeni bi sebebi varmış geç te olsa anladım keşke daha
önce bilsem daha önce anlasam ne gerekiyosa yapardım ama her gittiğim doktor bakttı diye düşünerek herşey normal , bişey yok dese de içimden hep bişeler
o zaman neden olmuyor neden olmasın ki diyordu .. Ve ne yazıkki de öyle oldu 3 hafta önce istanbula ailemin yanına ziayeret gittim hep pskilojik olarak düzelmek hem de
içimdeki kuşkudan dolayı gitmek istedim doktora ve ilk defa muayne olucam diye çok heycanlanmıştım ama herşey onun içindi. Kimseye belli edemesemde bişeler hisettim
ve gün geldi hastaneye teyzemle beraber gittik içeriye girdiğimde kalbimin sesini doktor da anladı olsa gerek girer girmez sanki anladı
gibi sorular sordu hepsine cevap verdim sonunda muayne etti ve bakttığında bana baktı sonrada bi kaç daha soru sordu kan da istedi yarın gel dedi neyse ben bişey olduğunu anladım
ve çıktığımda su gibi olmuştum .. teyzem hastanede hemşireydi bana baktı ve ne oldu dedi bişey var dedim teyze bişey sölemedi dedim ve çıkıp kan verdik smear aldılar onuda patolojiye verdik ..
neyse Aradan bir gün geçti tekrar doktora gidince doktor yeni oluşan polistik over olduğunu ve hormon degerlerimin yüksek olduğunu tiroidden ve bu nedenle hamileliğim zorlaştığını
bir an önce bunu halletmem gerektiğini söyledi . tabi bursada yaşadığımdan dolayı istanbul da bir tedavi başlayamadıklarını bursaya döner dönmez başlamam gerektiğini söyledi .
evet kızlar şuan eve geldim ve smear çıkması geç olduğundan dolayı bu hafta gidemedim doktora haftaya çıkar çıkmaz gidicem ama şuan ne yapacagımı bilmiyorum ..
Aklım hep sonuçlarda biliyordum bişey olduğunu yani tahmin ediyordum sizce kötü bişey çıkar mı ? korkmalımıyım ? sadece içimi dökmek istedim kızlar haftalardır uzak kaldım ve şimdi
anlatırsam rahatlarım diye düşündüm ..
allah sifa versin ogluna canimteşekkür ederim iyi dileklerin için bronşit olmuş canım
mutluluğun daim olsun inşallah tatlım allahım isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın
Öyle tabi canım son iki aydır böyle normalde 35den aşağı inmiyordu. 46yi 41i 50 yi de gördüm iğne vuruldum hatta 50 yi görünce yine de bir hafta sonra geldi. Düzeni güzel de işte. Rabbim hayırlısıyla nasip eder insaalah bize hamileliği. Bu ay doktora gidecek misin?Zaten kan negatif kan testinden sonra adetin gelmesi hele ki erken gelmesi beni sevindirdi. Ben salı günü bekliyodum normalde. Seninde döngün öyle sanırım fazla atmasında mesela 40/50 gün kadar atmasın yeterli bence senin döngünde. İnşallah hayırlısı olur canım hakkmzda
Allah sifa versin tatlim biraz kafani dinle bu stres arka arkaya cekilcek gibi degil insan yipraniyorCanlar grip oldum 2 gündür yatiyorum bitkin bir halde giremedim bu aydan hic umudum yok yumurtlama zamanimdayim akıntı ve kasikta agri var ama sadece 1 kere 20sinde oldu hastayim diye degerlendiremiyoruz nasip kismet daha iyi kafam rahat olucak bu ay sizler nasılsınız
Yok canım gtmycem kürler ayarladım onları yapcm. Bence hayıt otunu dene. Adeti çok güzel düzene sokuyo resmen kadın bitkisi diye duydum. Ben yarın sabah başlıyorum inşallah ilave kürlerle. Düzeni bozmadan devam edersem bebek olabilir inşallahÖyle tabi canım son iki aydır böyle normalde 35den aşağı inmiyordu. 46yi 41i 50 yi de gördüm iğne vuruldum hatta 50 yi görünce yine de bir hafta sonra geldi. Düzeni güzel de işte. Rabbim hayırlısıyla nasip eder insaalah bize hamileliği. Bu ay doktora gidecek misin?
ay masallah ne guzel.Cok iyi maşallah ben 1hafta gecikti diye gittim 38.7 cikmisti ikinci 410cikti
ay masallah ne guzel.
İnsallaB benmki de guzelce yukselir. Tesekkr ederm. Bunu bilmek iyi geldi :)
daha hc gecikmedi canm. Reglmn 24.gunu dahaKuru üzüm ceviz fındık ye ac karnina ne kadar gecikti seninki
Ooo hadi bakalım inşallah daha cok artacakdaha hc gecikmedi canm. Reglmn 24.gunu daha
İnşallah olur canım. Gönlüne göre. Ben oruca başladım. İnşallah bu ay biterse gelecek ay başlamayı düşünüyorum bitkisel tedaviye. Hayırlısı.Yok canım gtmycem kürler ayarladım onları yapcm. Bence hayıt otunu dene. Adeti çok güzel düzene sokuyo resmen kadın bitkisi diye duydum. Ben yarın sabah başlıyorum inşallah ilave kürlerle. Düzeni bozmadan devam edersem bebek olabilir inşallah
Walla cocuk dusunuyosaniz borclari bitirin zaten halileluktede tutmasi zor o da kazaya kalabiliyor birikiyorİnşallah olur canım. Gönlüne göre. Ben oruca başladım. İnşallah bu ay biterse gelecek ay başlamayı düşünüyorum bitkisel tedaviye. Hayırlısı.
Eklerim tabi canim bat bildirmen yeterli hosgeldin
Dr.a msj gonderdim canim 15 gun sonra cevap veriyorben hiç anlamam da Dr ne dedi canım..
Yok canım kan testim negatif adetimi bekliyorum bi kaç güne gelir. Sen naptın nasılsın
Canim sonuc gorunurde iyi ama dr 15 gun sonra cevap veriyor.Ben hiç bilmiyorum bunu. Eşim henuz yaptırmadı. Sonuçlar ne şimdi? İyidir inşallah herşey
Canim gozunaydin benim esimde dun sperm verdi. Sizin morfolojiniz mukemmel kruger degilmi 55 dedigin? Dr esime emodexi min.6 ay kullan cok faydasini goruceksin demis. Eylul ayindaki testle kiyasladigimda morfoloji de ileri hareketli de cok iyi artmis. Esim gunde 2 emodex iciyor ve sabahlari k.boynuzu ozu aksamlari k.boynuzu tozu gunde 1 bardak isirgan otu cayi gunde 2 tane zeytinyaginda bekletilmis incir yediriyorum. on gunde birde nohut yemegi yapiyorum. Gunasirida yogurda karistirilmis siyah uzum cekirdegi tozu yediriyorum. Bunlari yaptiktan sonra biraz sabir gerekiyo 70gunde yenileniyo spermler.Kizlar beni bile. Bilir eskilerden.bu ayla beraber senemiz doluyor.ayni rahatszligi olana faydasi olur diye yaziyorum ..3 ay once spermiogram yaptrdik..degerlerin hepsi iyi ancak morfolojimiz 0 cikmisti.o zamandan beri bitkisel kurler uyguluyorum.karisimli bal hazirladim.ve 1 ay dir emodexe basladik.bugun esim test vermeye gitti..biz 0 cikmasin 1 -2 ciksin diye dua ede ede gittik hastaneye..kagidi aldigimizda şok gecirdik..tami tamina 55.6 cikti morfolojimiz.cok sukur ise yaramis yaptiklarimiz hemde oyle boyle deil.burda ben kackere bitkisel eski yontemlere olan merakimdan banda yedim.bilen bilir..ama bugun sonucu aldigimda kendimi bikez daha tebrik ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?