2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

G
M geçmiş olsun canım.. bnmde ümidim yok bnde fitil kullandm enfeksiyon için bat a 1 hafta var önümüzdeki ay yeni yıla bomba gbi gireriz insallah 2017 uğur getirir ..

Cok sagol canim bilmiyorum. Cok normal diyo dr. Bunu cogu kadin yasiyormus... Bu tarz dusukleri sik olmasi durumunda arastirioz demisti dr. Benim istegim uzerine yapildi cogu test. Bende bisey cikmadi suana kadar. Hatta yumurtalarim rahmim cok iyi dio. Bilmiyorum artik nasip kismet.
Folik asit aliyorum canim

iyi geceler kızlar.yatıyorum sorular kalkıyorum sorular milyonlarca soru soruyorum beynimde kendime.yaa yumurtlama zamanımdan bu yana 10.gün falan erken gebelik testi yapıp negatifleri gördüm belirtmiştim fakat bişey daha sormak istiyorum yaa ozamandan bu zamana erken gebelik testinde varsa çıkmazmıydı. yada çıkmama ihtimali yüksekmi çok canm sıkılıyor

canim yanne nin kimyasal gebelikmis benim de daha kese gorunmedi o yzden takvim falan ekleyemiyorm korkumdan. Ama sen yine de ekle ugur getrsn kendi ismini eklemek de nasip olr insallah
Sonradan gördüm canim sağlık olsun ahh duanada amin diyorum insaAllah

G
M geçmiş olsun canım.. bnmde ümidim yok bnde fitil kullandm enfeksiyon için bat a 1 hafta var önümüzdeki ay yeni yıla bomba gbi gireriz insallah 2017 uğur getirir ..
Sagol canım insaAllah 2017de güzel haberi aliriz sağlıkla sana da geçmiş olsun Allah sifa versin

Evet kruger canim..gercekten bu takviyeler hizla arttriyor.bizim tam 3 ay olcak 0 oldugunu ogreneli.cok sukur duzeldi ins devamida gelir.esim 1 tane iciyor emodex oda zorumla.bugun sonucu gorunce aksam ben demeden bi baktim balida yiyor ilacida iciyor faydasini gorunce :) sok zorluyordun nolcak sanki 10 olcak diyordu.bende 1 2 bike olsa yeter diyordum.55.6 cok etkisi yapti gercekten :))

Canlar uzayan şeffaf akıntı ne oluyordu yumurta catlayincami geliyordu baya yogun gelmiş acaba degerlendirsem mi bu geceyi gribim ama biraz halim var bebek icin değer

Aynen bide böyle deneyelim :) takvime kaydettim bugun regl başlangıcı diye. Yumurtlama günü falan iyice karıştı :)) yumurta takibiymiş ovulasyon testi vs uğrasmycam eşim zaten bi evde bi dışarda bu ara görevler sıklaştı şimdi ben yumurtlamayı takip etsem görev mi çıktı gidecek mi gelmycek mi derken iyice strese girerim. En iyisi ben gene bildiğim yoldan şaşmayım nerde rast gelirse orda yaparım hayırlısı olsun :) bakalım inşallah bu ay olur 2017 hamişii ve annesi oluruz hayırlısyla ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…