- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
M geçmiş olsun canım.. bnmde ümidim yok bnde fitil kullandm enfeksiyon için bat a 1 hafta var önümüzdeki ay yeni yıla bomba gbi gireriz insallah 2017 uğur getirir ..Canlar grip oldum 2 gündür yatiyorum bitkin bir halde giremedim bu aydan hic umudum yok yumurtlama zamanimdayim akıntı ve kasikta agri var ama sadece 1 kere 20sinde oldu hastayim diye degerlendiremiyoruz nasip kismet daha iyi kafam rahat olucak bu ay sizler nasılsınız
Cok sagol canim bilmiyorum. Cok normal diyo dr. Bunu cogu kadin yasiyormus... Bu tarz dusukleri sik olmasi durumunda arastirioz demisti dr. Benim istegim uzerine yapildi cogu test. Bende bisey cikmadi suana kadar. Hatta yumurtalarim rahmim cok iyi dio. Bilmiyorum artik nasip kismet.Canim benim simdi gordum rabbim hayirlisini versinde ben tam anlamiyorum bunu yaw iki defa ayni sey olmadi normalmi bi tedavisi yokmu bunun spermdemi sorun yumurtada mi aradtirsin bunu doktorlar yaw uyuz oldum walla bi tedbiri yokmu bak cocuk dusunuyon madem duzenlik folik asitinide ic
Ekledim hamislerimze canm sağlıkla kucağına almak nasip olsunÇok teşekkür ederim. 4 haftalik hamileyim. Tahmini doğum tarihimiz 22 Ağustos 2017
Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamanda...
Yazdim canim bat degil bebis gelsin insaAllah
Sonradan gördüm canim sağlık olsun ahh duanada amin diyorum insaAllahcanim yanne nin kimyasal gebelikmisbenim de daha kese gorunmedi o yzden takvim falan ekleyemiyorm korkumdan. Ama sen yine de ekle ugur getrsn kendi ismini eklemek de nasip olr insallah
canım her gebelikte farklı yiyeceklerle bastırılıyor fakat ben ilk gebeliğimde çubuk kraker falan yediğimde çok iyi geliyordu birde elma.Rabbim kolaylık versin.Bulantilardan artmaya başladı önüne geçen varmı bulantı bastirmanin
Sagol canım insaAllah 2017de güzel haberi aliriz sağlıkla sana da geçmiş olsun Allah sifa versinG
M geçmiş olsun canım.. bnmde ümidim yok bnde fitil kullandm enfeksiyon için bat a 1 hafta var önümüzdeki ay yeni yıla bomba gbi gireriz insallah 2017 uğur getirir ..
Amin canm ..Sagol canım insaAllah 2017de güzel haberi aliriz sağlıkla sana da geçmiş olsun Allah sifa versin
Evet kruger canim..gercekten bu takviyeler hizla arttriyor.bizim tam 3 ay olcak 0 oldugunu ogreneli.cok sukur duzeldi ins devamida gelir.esim 1 tane iciyor emodex oda zorumla.bugun sonucu gorunce aksam ben demeden bi baktim balida yiyor ilacida iciyor faydasini gorunce :) sok zorluyordun nolcak sanki 10 olcak diyordu.bende 1 2 bike olsa yeter diyordum.55.6 cok etkisi yapti gercekten :))Canim gozunaydin benim esimde dun sperm verdi. Sizin morfolojiniz mukemmel kruger degilmi 55 dedigin? Dr esime emodexi min.6 ay kullan cok faydasini goruceksin demis. Eylul ayindaki testle kiyasladigimda morfoloji de ileri hareketli de cok iyi artmis. Esim gunde 2 emodex iciyor ve sabahlari k.boynuzu ozu aksamlari k.boynuzu tozu gunde 1 bardak isirgan otu cayi gunde 2 tane zeytinyaginda bekletilmis incir yediriyorum. on gunde birde nohut yemegi yapiyorum. Gunasirida yogurda karistirilmis siyah uzum cekirdegi tozu yediriyorum. Bunlari yaptiktan sonra biraz sabir gerekiyo 70gunde yenileniyo spermler.
Bence değerlendirmelisin :) :)Canlar uzayan şeffaf akıntı ne oluyordu yumurta catlayincami geliyordu baya yogun gelmiş acaba degerlendirsem mi bu geceyi gribim ama biraz halim var bebek icin değer
Aynen canim yumurta catlayinca yumurtaliktan geken sivi o uzayan akinti muhakkak degerlendir bugunu :)Canlar uzayan şeffaf akıntı ne oluyordu yumurta catlayincami geliyordu baya yogun gelmiş acaba degerlendirsem mi bu geceyi gribim ama biraz halim var bebek icin değer
Bence değerlendirmelisin :) :)
Kasiklarimdada batma var zaten hareket gecmisler o zaman bulusurlar insaAllah sagolun canlar degerlendiriyim bellimi olur belki nasiptir bu ayAynen canim yumurta catlayinca yumurtaliktan geken sivi o uzayan akinti muhakkak degerlendir bugunu :)
Bat 21 aralıktı geçti canm hala adet olmadimBat kac canim yazayım
Aynen bide böyle deneyelim :) takvime kaydettim bugun regl başlangıcı diye. Yumurtlama günü falan iyice karıştı :)) yumurta takibiymiş ovulasyon testi vs uğrasmycam eşim zaten bi evde bi dışarda bu ara görevler sıklaştı şimdi ben yumurtlamayı takip etsem görev mi çıktı gidecek mi gelmycek mi derken iyice strese girerim. En iyisi ben gene bildiğim yoldan şaşmayım nerde rast gelirse orda yaparım hayırlısı olsun :) bakalım inşallah bu ay olur 2017 hamişii ve annesi oluruz hayırlısyla ♡Canım adetlerin düzene girmesi hamilelik için ilk öncelik zaten inşallah bu şekilde devam ederbende 30-32 gun arasında adet oluyordum biraz yumurta tembelliğin var demişti doktor. İlaçla 28 günde bir oluyorum. Klomen özellikle catlatma iğnesi düzene sokuyor bence. Batlar aynı bu ay sen bitkisel kurlerle bende dr la deneyim bakalım ne olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?